Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 29 30 31 32 33 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,951 do 2,015 z 7,913 ]

1,951

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
Ela210 napisał/a:

Zaphth- BAN czasem dla zdrowotności by się przydał...
Proponuję opracować listę sformułowań którymi można sie nawzajem obrzucić dla uzyskania urlopu...

Ale na net-cafe trudniej raczej o bana bo tutaj forma tematyczna łagodzi wydźwięk wypowiedzi smile

Zobacz podobne tematy :

1,952

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Proponuję opracować listę sformułowań którymi można sie nawzajem obrzucić dla uzyskania urlopu...

Ale na net-cafe trudniej raczej o bana [...]

Słabo się starasz tongue

1,953

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tylko zabierz żonie siekerę tongue

Aaaa.... już rozumiem w końcu Twoje rozterki... te Twoje szarpanie się z tym uczuciem:D tongue Taaaaakie buty. To można rozwiązać innym sposobem. Chwila niedługa i prześlę Ci odpowiedni skan i wtedy nasza miłość będzie wieczna big_smile tongue

Standardowe obiecanki-cacanki a potem jakaś kobita na bank będzie mnie goniła z siekierą po mieście big_smile No, fenks tongue
big_smile wink

Ależ jaka kobieta? Jaka? big_smile Tutaj nikt się jeszcze we mnie nie zakochał a kilka na pewno zraziłem na wieki wieków... bez amen big_smile
https://kotburger.pl//uimages/services/kotburger/i18n/pl_PL/201104/1303554121_by_pala515_500.jpg

1,954

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Ale na net-cafe trudniej raczej o bana [...]

Słabo się starasz tongue

No to może się nie staram... gospodyni fajna więc nie ma co mieszać tongue btw. Kto widział I see?! My tu gadu-gadu a ktoś nam gospodynię podebrał i romansuje sobie w kącie... Głównych podejrzanych widzę tutaj więc kto to u licha? Naprawdę ten ślusarz może nie był taki straszny... Hmmm... tongue

1,955

Ela210 napisał/a:

Wlepił bym linka to turtorialu, ale @Olina wycięła wszystkie znaczące wpisy i całe Know-how poszło się... o jeny, jak mi się marzy użycie wzmacniacza kontekstu.
No trudno, trzeba intuicyjnie po omacku samodzielnie badać granicę, to nawet świetna zabawa, polecam znaleźć kogoś do potrenowania. Ja miałem akurat szczęście, zawsze twierdziłem że do ludzi mam szczęście.
Ale zawsze chętnie służę pomocą, jak by ktoś zainteresowany, w końcu to forum która ma pomagać :]
Pozdrawiam

1,956

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Aaaa.... już rozumiem w końcu Twoje rozterki... te Twoje szarpanie się z tym uczuciem:D tongue Taaaaakie buty. To można rozwiązać innym sposobem. Chwila niedługa i prześlę Ci odpowiedni skan i wtedy nasza miłość będzie wieczna big_smile tongue

Standardowe obiecanki-cacanki a potem jakaś kobita na bank będzie mnie goniła z siekierą po mieście big_smile No, fenks tongue
big_smile wink

Ależ jaka kobieta? Jaka? big_smile Tutaj nikt się jeszcze we mnie nie zakochał a kilka na pewno zraziłem na wieki wieków... bez amen big_smile
https://kotburger.pl//uimages/services/kotburger/i18n/pl_PL/201104/1303554121_by_pala515_500.jpg

tongue

1,957

SonyXperia napisał/a:

tongue

tongue

1,958 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 22:07:29)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

tongue

tongue

tongue

1,959

Jestem, jestem! Wróciłam z kina. smile

Przeczytałam, co napisaliście dzisiaj podczas mojej wirtualne nieobecności we własnym "domu". Nie sposób odnieść się do wszystkiego, wiadomo, ale mam nadzieję, że cały czas macie na tym wątku FUN. smile

Zareagowałam tak: big_smile , jak zobaczyłam połączenie Gomeza Adamsa i jednego z obrazów Jake'a Vettriano. big_smile
Bawiąc się tutaj w ten sposób człowiek się relaksuje i jednocześnie trenuje mózg. Kontakt ze sztuką bardzo korzystnie wpływa na ludzi. wink

A ja się złapałam na tym, że mnie trochę brakuje dawnych "stałych forumowiczów". Kiedyś czytałam to forum ( i kilka innych też, ale nigdy nie udzielałam się tak aktywnie jak tutaj) i kojarzę bardzo ciekawe wypowiedzi niektórych osób. Jednak przestali pisać.

No ale mamy teraz nowy narybek "stałych bywalców". Ja to kilka razy myślałam o porzuceniu forum, bo mnie emocjonalnie przytłaczało. Teraz, jak moje problemy się rozwiązały, jest to i przyzwyczajenie do tego miejsca i forumowiczów i ... sympatia. smile

zabpth napisał/a:

taka net kafejka nie jest dla mnie naturalnym środowiskiem, wciąż czuję się tutaj trochę nie na miejscu, po zatem również w takich netkafejkach uwydatniają się pewne antagonizmy, czy też wcześniejszy wzajemny odbiór. Nie uczestnicząc w tym, ma się to w dupie, wtedy łatwiej o rzeczowe wypowiedzi.

Pobądź trochę tutaj na luzie i poczujesz się na miejscu. Netkafejki to naprawdę lajtowe miejsce - ja bym chciała, aby taki "mój" temat pozostał.
A to jest prawda, zabpth, że CZASAMI człowiek się może hamować z napisaniem czegoś ostrzej jak się kogoś "bliżej pozna" poprzez netkafejkę czy (niektórzy) poprzez mail. W "rzeczowych" tematach przedstawiam jednak swoje poglądy, tak na to patrzę, nie "atakuję" człowieka kryjącego się za nickiem, ale nie zgadzam się po prostu z czymś. Jednak wiem, że część forumowiczów ma z tym problem i bierze do siebie bardzo PERSONALNIE niektóre wpisy. To błąd. Dystansu do forum trzeba się jednak nauczyć - jednak ten temat jest już dla mnie wyeksploatowany.

zabpth napisał/a:

Do tego kobieca widownia onieśmiela, chyba.

Anonimowe net-kobietki? ... Niepotrzebnie. Niektóre wpisy masz bardzo ciekawe, really.

Konam z głodu. Idę coś zjeść. But ... I'll be back. wink

1,960

SonyXperia napisał/a:

tongue

Ech... Słoneczko big_smile

1,961

I_see_beyond napisał/a:

Z kina czy z filmu? Dla mnie różnica big_smile Szo tam Ciebie pociągnęło...? Kobieto, ale ja bym miał z Tobą używanie... hihihi big_smile Kina! Bo ja tak też lubię kino big_smile A teraz nadrabiam i jak tylko coś ciekawego...

1,962

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

tongue

Ech... Słoneczko big_smile

Takie życie wink

1,963

SonyXperia napisał/a:

Takie życie wink

1,964

Jednak Twoje lepsze, Sonuś! big_smile Więc to powinno być! big_smile

1,965

I_see_beyond napisał/a:

... że cały czas macie na tym wątku FUN. smile
Zareagowałam tak: big_smile , jak zobaczyłam połączenie Gomeza Adamsa i jednego z obrazów Jake'a Vettriano. big_smile

smile smile Ja też miałem mega fun smile smile Połączenie dwóch różnych obrazów w jedną historię smile

A ja się złapałam na tym, że mnie trochę brakuje dawnych "stałych forumowiczów". Kiedyś czytałam to forum ( i kilka innych też, ale nigdy nie udzielałam się tak aktywnie jak tutaj) i kojarzę bardzo ciekawe wypowiedzi niektórych osób. Jednak przestali pisać.

Wiesz, że też taki ciekawy efekt zauważyłem u siebie... smile Choć to tylko forum, choć tylko wirtualnie, to jednak jest to kontakt z drugim człowiekiem. Myślę, że wirtualny kontakt jest niedoceniany. Nawet psychologowie pisali że łatwiej się wirtualnie otworzyć, a potem w realu poznać, niż otwierać później w realu.

1,966 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 22:42:00)

Moje doświadczenie jest takie, że poznanie na forum skutkuje w realu niby pewną barierą pierwszej niepewności ale nie ma wielkich różnic... zwykle na lepsze big_smile Teraz w ogóle nie odczuwam presji poznania w realu bo ludzie okazują się adekwatni w odbiorze i komunikowaniu z tym, co i jak piszą na forum. Oczywiście forum daje możliwość zastanowienia się nad wypowiedzią i jej formą, włączenie się w dyskusję a nie prowadzenie czystego dialogu jednak... rozczarowań nie zaliczyłem i liczę na więcej tongue big_smile

PS. a z Sony to się będziemy od razu całować... co prawda z I see będzie masaż... i to ja sobie poużywam tongue uuuuuuuuuu... big_smile Ale mnie przeżycia czekają big_smile tongue Ciekawe czy I see słowa dotrzyma bo Sony to mnie znowu na drzewo pogoni... tongue I see? smile

1,967

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Z kina czy z filmu? Dla mnie różnica big_smile Szo tam Ciebie pociągnęło...? Kobieto, ale ja bym miał z Tobą używanie... hihihi big_smile Kina! Bo ja tak też lubię kino big_smile A teraz nadrabiam i jak tylko coś ciekawego...

Z filmu, z filmu. big_smile Poszłam tam sama. big_smile Co mnie pociągnęło? A taki jeden film, który grali o przyzwoitej godzinie. Wrzucę jeden utwór ze ścieżki dźwiękowej - ciekawe czy rozpoznasz:

wink big_smile

rh72 napisał/a:

PS. a z Sony to się będziemy od razu całować... co prawda z I see będzie masaż... i to ja sobie poużywam tongue uuuuuuuuuu... big_smile Ale mnie przeżycia czekają big_smile tongue Ciekawe czy I see słowa dotrzyma bo Sony to mnie znowu na drzewo pogoni... tongue I see? smile

Z Sony chcesz się całować? Przecież Cię przed chwilą kazała Ci jednoznacznie o sobie zapomnieć. wink big_smile

Masaż może być. Spięłam się lekko dzisiejszą sytuacją z tym zepsutym zamkiem.

To ja Ci coś obiecywałam?... Eee, wkręcasz mnie. tongue

1,968

I_see_beyond napisał/a:

Z filmu, z filmu. big_smile Poszłam tam sama. big_smile Co mnie pociągnęło? A taki jeden film, który grali o przyzwoitej godzinie. Wrzucę jeden utwór ze ścieżki dźwiękowej - ciekawe czy rozpoznasz:
wink big_smile

Jooooo! Byłaś jednak?!! Joooo... moja I see...! Robimy rewolucję? big_smile big_smile big_smile

I_see_beyond napisał/a:

Z Sony chcesz się całować? Przecież Cię przed chwilą kazała Ci jednoznacznie o sobie zapomnieć. wink big_smile
Masaż może być. Spięłam się lekko dzisiejszą sytuacją z tym zepsutym zamkiem. To ja Ci coś obiecywałam?... Eee, wkręcasz mnie. tongue

Sony mnie na drzewo wyśle... standard tej miłości big_smile Tak trudniejsza tym razem się trafiła tongue Zawsze wraca a ja zawsze ją przyjmuję z otwartymi rękoma tongue big_smile Ty nie będź zazdrosna, nie bądź... masaż to takie mocniejsze zaangażowanie na przynajmniej godzinkę i do tego na pewnym temacie obiecywałem, że się w pewnych technikach podszkolę, więc na razie była teoria a muszę teraz praktyki nabierać tongue No jak nie kiedyś obiecałaś to teraz już jednoznacznie...

No to powiedz - podobał się film? Dobra rozrywka? Bo chyba nie Twoje 'główne klimaty'... smile

1,969 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 23:23:26)

Nie wiem rh jak Ty to sobie wszystko wyobrażasz, bo ja mam plan wkręcić Garego w masaż, chłopak trochę wstydliwy jest i jeszcze nie próbował wink  a to wyklucza całowanie się z Tobą i w ogóle jakiekolwiek do Ciebie wracanie big_smile

Także bądź tak miły i przesiądź się dalej ode mnie tongue

1,970

Sonuś... przeczytaj swoje ogłoszenie parafialne tongue

1,971

rh72 napisał/a:

A Ty niby co? Za drogowskaz robisz? tongue

1,972 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-29 23:27:52)

SonyXperia napisał/a:

Nie wiem rh jak Ty to sobie wszystko wyobrażasz, bo ja mam plan wkręcić Garego w masaż, chłopak trochę wstydliwy jest i jeszcze nie próbował wink

Ty Sony mnie nie wkręcaj, bo wiesz że mam słabe hamulce smile smile hihihi... smile smile
Masażu się nie wstydzę, ale wiesz... w większym gronie nie chciałem omawiać hierarhii części ciała których masowanie ma największe przełożenie na przeżywane emocje. smile smile
Poza tym miałaś ćiwczyć przed lustrem, a ja miałem patrzeć, to zignorowałaś... taktycznie rzecz jasna... taką propozycję.

, a to wyklucza całowanie się z Tobą i w ogóle jakiekolwiek do Ciebie wracanie big_smile

Jeśłi o mnie chodzi... tfu, tfu... chodziłoby -- to mi nie przeszkadza. smile smile Zawsze możesz wielu kolegów spróbować smile smile Hurtowo jak zanznaczyłem wcześniej hihih... smile smile

Wyżej rh napisał, że

rh napisał/a:

Doceń, Gary, w kobietach właśnie to co napisałeś na końcu... Może być tak zajebiście miło. Obie strony (i faceci i kobiety) potrzebują swojej atencji.

... iiiii... jak jest zbyt miło, to się możemy pogubić smile smile... ja w szczególności. smile Więc najlepiej abyś Sony mnie trochę nie lubiała smile albo była o coś na mnie zła smile. Hmmm... czy ja się teraz wystraszyłem? smile

1,973

rh72 napisał/a:

Jooooo! Byłaś jednak?!! Joooo... moja I see...! Robimy rewolucję? big_smile big_smile big_smile

Jasne! big_smile "Rewendżers!" big_smile big_smile big_smile

rh72 napisał/a:

No to powiedz - podobał się film? Dobra rozrywka? Bo chyba nie Twoje 'główne klimaty'... smile

To prawda, to nie moje „główne tematy”, ale film mi się podobał. Taka fajna niedzielna rozrywka – z takim nastawieniem chodzę właśnie do kina. Ostatnio bywam tam bardzo często – to jest świetna forma spędzania czasu wolnego przez singli.

Zaszalałam, dołożyłam parę groszy i poszłam na film 3D. Jest kilka scen wartych obejrzenia ich właśnie tak. Poza tym wiadomo, jak się film zakończy i … to też czasami jest super. smile Wybrałam wersję z napisami, bo nie znoszę dubbingu ( z wyjątkiem „Shreka”).

Cate Blanchette dla mnie jest bardzo dobrą aktorką i podoła każdej roli. Tu też dała radę. Anthony Hopkins choć zagrał epizodyczną rólkę – jak zwykle świetny. Chris Hemsworth też się sprawdził.

Kilka razy się zaśmiałam – z Hulkiem są super dialogi. big_smile

Albo:
Surtur: Thor! Son of Odin.
Thor: Surtur! Son of a … bitch.

A poza tym … film dla chłopaków. big_smile Sporo ich dzisiaj było na sali. Ale nie wyruszyłam na „polowanie”. wink Jakoś muszę sobie te singielskie popołudnia organizować. wink

W tym tygodniu chcę jeszcze obejrzeć „Botoks”, bo mi się opis wydaje ciekawy. Widział ktoś? rh zapewne tak. wink

1,974

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

A Ty niby co? Za drogowskaz robisz? tongue

Zwykle za coś innego... big_smile Kierunkowskaz? Moralny kompas? Etyczną ostoję? Drzewo nadziei bo na pewno nie dobrego i złego tongue

1,975

rh72 napisał/a:

Sony mnie na drzewo wyśle... standard tej miłości big_smile Tak trudniejsza tym razem się trafiła tongue Zawsze wraca a ja zawsze ją przyjmuję z otwartymi rękoma tongue big_smile Ty nie będź zazdrosna, nie bądź...

Czyli to miłość jak z Demotywatorów:

https://img5.dmty.pl//uploads/201401/1388576707_by_mysoulisblack_600.jpg

wink

Ja zazdrosna nie jestem. My mamy wymianę businessową, a więc bezpieczną. O całowaniu nie było mowy. big_smile
Pytałam o Twoje stawki za usługi. Napisałeś, że symboliczne. I robisz promocje dla mnie i moich koleżanek. wink

1,976

Gary napisał/a:

... iiiii... jak jest zbyt miło, to się możemy pogubić smile smile... ja w szczególności. smile Więc najlepiej abyś Sony mnie trochę nie lubiała smile albo była o coś na mnie zła smile. Hmmm... czy ja się teraz wystraszyłem? smile

Bój się, bój... big_smile Masz czego teraz... tongue

1,977

I_see_beyond napisał/a:

Dżizas, masaż masz za free tongue big_smile

I_see_beyond napisał/a:

W tym tygodniu chcę jeszcze obejrzeć „Botoks”, bo mi się opis wydaje ciekawy. Widział ktoś? rh zapewne tak. wink

Widziałem smile Raczej trzeba obejrzeć aby stwierdzić samemu jak to odebrać. Ja napisze tylko tyle, że Vega szumnie pisał o jakiejś otwartości a tak się jednak przestraszył tematu. Zrobił komedio-dramat więc typowo pod publikę. Nic głębszego tam nie ma, pustka pomimo kilku scen wyliczonych na proste emocje. Są 2 takie tam właśnie sceny, gdzie w jednej miota Tobą takie przerażenie, że można tak życie traktować a w drugiej wzruszenie, że coś dobrego można zrobić tylko... ech... jest tyle tam 'tylko', że trzeba obejrzeć i się wtedy ustosunkować. Więc zobacz, może sobie gdzieś myśli wymienimy... to znaczy pogadamy smile

1,978

I_see_beyond napisał/a:

Ja zazdrosna nie jestem. My mamy wymianę businessową, a więc bezpieczną. O całowaniu nie było mowy. big_smile
Pytałam o Twoje stawki za usługi. Napisałeś, że symboliczne. I robisz promocje dla mnie i moich koleżanek. wink

Hihihi big_smile Dobrze... usługi? Hmmmm... bezpieczną wymianę biznesową... ale ściema! big_smile Ale bez całowania? big_smile tongue Promocja tylko była dla Ciebie... lol

1,979

Fajne smile

1,980

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Dżizas, masaż masz za free tongue big_smile

Ja to się umiem finansowo "ustawić". wink

rh72 napisał/a:

Ale bez całowania? big_smile tongue Promocja tylko była dla Ciebie... lol

Jw z tą promocją. wink A te całusy to który punkt umowy? big_smile

Na dobranoc zostawiam dla wszystkich piosenkę In the heat of the night Sandry:

1,981

I_see_beyond napisał/a:

Czyli to miłość jak z Demotywatorów:

https://img5.dmty.pl//uploads/201401/1388576707_by_mysoulisblack_600.jpg

To tak a propos tego demotywatora:

Swoją drogą uważam, że to bardzo mądre smile

1,982

Bry!

Na początek dnia nuta:

Zapominałam wczoraj przywitać się z Casey One. Cześć!

Wilczysko , na Stingu m.in.uczyłam się angielskiego w LO. Najbardziej lubię "Fields od Gold". smile

1,983 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-10-30 08:59:15)

Trzeba się obudzić.... Kawa coś nie pomaga... Cholera, chyba sobie ją dwa razy posłodziłem....

1,984 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-30 09:01:27)

Gary napisał/a:

[...]
Masażu się nie wstydzę, ale wiesz... w większym gronie nie chciałem omawiać hierarhii części ciała których masowanie ma największe przełożenie na przeżywane emocje. smile smile

Czyli pierwsze koty za płoty  wink

Gary napisał/a:

Poza tym miałaś ćiwczyć przed lustrem, a ja miałem patrzeć, to zignorowałaś... taktycznie rzecz jasna... taką propozycję.

Ćwiczę na razie sama wink

Gary napisał/a:

wink

1,985

I_see_beyond napisał/a:

Wilczysko , na Stingu m.in.uczyłam się angielskiego w LO. Najbardziej lubię "Fields od Gold". smile

No w końcu Sting to nauczyciel angielskiego big_smile

Od "Fields of Gold" zaczęła się moja fascynacja jego muzyką i trwa do dziś smile

1,986 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-30 10:20:08)

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Czyli pierwsze koty za płoty  wink

smile A drugie koty kiedy będą? I czym będą? Czy może tylko pierwsze...

Gary napisał/a:

Ćwiczę na razie sama wink

A potem już nie będziesz sama? Dlaczego tylko "na razie"... smile smile I co ja mam o tym myśleć? Hę? Powinno to brzmieć może "Ćwiczę sama", czyli bez słów "na razie", bo to znaczy że niby uciekasz, a furtka została uchylona... smile smile To znaczyłoby że ze mną flirtujesz. Tak dokładnie. Flirtujesz. A ja nie jestem podrywaczem. Wprawdzie ostatnio było szaleństwo z viki, ale taka piątkowa impreza, taka zabawa. 

Gary napisał/a:

Jakubowicz... żagle...
wink

Ale mocny tekst wybrałaś... No to pojedziemy, okej.. .:)

Nie chcesz nic ode mnie
a ja tyle umiem dać

smile smile Bo ja jestem z innego świata. Złego świata. I nie mógłbym Ci czasu zająć, bo Ty pewnie szukasz towarzysza życia... smile Być może powinnaś ode mnie uciekać...

jak ci się zamarzy
możesz na mnie grać

smile smile Hoho... ale fajnie... Taki podryw w barze byłby ekstra smile

Wielbię bezimiennie
i nie mogę wcale spać

Jak się o kimś myśli i można mu o tym mówić, to jest dobry przepływ uczuć, można się rozładować pozytywnie... smile

a ty ani spojrzysz
jakbyś nie chciał znać

Ach... bo potem są komplikacje... romanse są niebezpieczne... w realu nie można się zobaczyć... a bardziej mógłbym Ci coś zabrać niż dać smile.

Może miewasz lepsze
a ja przy nich marny proch
zmywam kufle i nad zlewem
dławię szloch

Oh no! Nie można tak się dołować. To przemoc emocjonalna. Być może trudno w to uwierzyć, ale nie oceniam ani nie porównuję ludzi. Nie porównuję kobiet. Serio.

Ty mnie jak powietrze
ja pod stopy ścielę świat

Gdzieś tam jest chłopak, który by chciał abyś mu tak robiła. Milion chłopaków marzy o tym, aby spotkać zaangażowaną, normalną dziewczynę, z którą da się żyć. Ty masz życie przed sobą, a ja prawie za sobą.

Popatrz na kobietę
co się będziesz włóczył sam
ja ci choćby i w piekle
kufel piwa dam

Kufel piwa dla mnie od Ciebie to być może źle ulokowany ten kufel smile smile. Uważaj Sony smile smile
W liceum... Ania zakochana w Pawle patrzy na Pawła... ale Paweł zakochany w Kasi patrzy na Kasię, choć Kasia ma swojego chłopaka... a Tomek totalnie zauroczony Anią patrzy na nią, jest ciągle przy niej... Ania niestety Tomka nie zauważa. 

Co ty masz za życie
chyba nie masz dokąd pójść
ja cię tu widuję
w każdej porze

Faktycznie lubię netkobiety.pl.   Mądrzy ludzie, dobra atmosfera, piwa można się napić... Niech to piwo będzie kontaktem z kobiecym światem.

Pijak czy myśliciel
wiem, że kiedyś będziesz mój

Osz... ale mocno powiedziane... Pijak czy myśliciel... Zamiast picia mam inną używkę, ale pytanie jest mimo to celne.
"wiem, że kiedyś będziesz mój" -- no to spadam w swoje wnętrze onieśmielony jak lis do nory

1,987 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-10-30 10:32:42)

Witam z rana Was.
Pięknie się dzień dzisiaj dla mnie zaczyna.
I to mimo poniedziałku smile iksde
Drobny sukcesy też cieszą.

Optymistycznie
Its my life

Coś nie chce się klip z youtube dodać, dodam kiedy indziej

1,988

Gary napisał/a:

smile smile Bo ja jestem z innego świata. Złego świata. (...)Być może powinnaś ode mnie uciekać...

Sony to mądra dziewczyna. Kto jak kto, ale ona nie da sobie krzywdy zrobić. wink smile

Taką piosenkę proponuję do DRUGIEJ KAWY w nawiązaniu do schwarzcharakteru * Gary'ego, o którym sam wspomniał:

Bad boys!
What'cha want? What'cha want?
What'cha gonna do
When Sheriff John Brown come for you?

* Takie forumowe emploi. wink

PS Szukamy odtwórcy roli Szeryfa Johna Browna. wink

1,989 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-30 12:01:53)

O jejku, jejku... co się tutaj porobiło. Czy nie widać że jestem łagodny, dobry, empatyczny, uczuciowy, moralny, szanujący innych, nieagresywny, altruistyczny? Sony jest wolna, a ja w związku i te dwa światy niezbyt dobrze grają ze sobą, bo wolna dziewczyna szuka czego innego niż mężczyzna "w związku". Jestem takim typem, którego dziewczyny na Sympatii unikają przede wszystkim. Dbam o jej dobro... Choć ona flirtuje, to ja nie atakuję, choć ona z Krakowa, to ja nie organizuję.

Emploi? Wha? ... wiem, wiem -- wujek G**gle powiedział smile. Kompletnie nie nadaję się na rolę Badboya... naprawdę.

1,990

Gary napisał/a:

O jejku, jejku... co się tutaj porobiło. Czy nie widać że jestem łagodny, dobry, empatyczny, uczuciowy, moralny, szanujący innych, nieagresywny, altruistyczny? Sony jest wolna, a ja w związku i te dwa światy niezbyt dobrze grają ze sobą, bo wolna dziewczyna szuka czego innego niż mężczyzna "w związku". Jestem takim typem, którego dziewczyny na Sympatii unikają przede wszystkim. Dbam o jej dobro... Choć ona flirtuje, to ja nie atakuję, choć ona z Krakowa, to ja nie organizuję.

Emploi? Wha? ... wiem, wiem -- wujek G**gle powiedział smile. Kompletnie nie nadaję się na rolę Badboya... naprawdę.

prawda, prawda.. I delikatny. stąpam na paluszkach... smile

1,991 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-30 17:20:50)

Gary napisał/a:

A potem już nie będziesz sama? Dlaczego tylko "na razie"... smile smile I co ja mam o tym myśleć? Hę? Powinno to brzmieć może "Ćwiczę sama", czyli bez słów "na razie", bo to znaczy że niby uciekasz, a furtka została uchylona... smile smile To znaczyłoby że ze mną flirtujesz. Tak dokładnie. Flirtujesz. A ja nie jestem podrywaczem. Wprawdzie ostatnio było szaleństwo z viki, ale taka piątkowa impreza, taka zabawa.

A co nam w życiu pozostało jeśli nie bawić się i flirtować? wink Flirt, niby na serio a jednak w żartach, a może w żartach a jednak na serio... Kto wie... Kto wie... wink

Gary napisał/a:

Jakubowicz... żagle...
wink

Ale mocny tekst wybrałaś... No to pojedziemy, okej.. .:)
Nie chcesz nic ode mnie
a ja tyle umiem dać

smile smile Bo ja jestem z innego świata. Złego świata. I nie mógłbym Ci czasu zająć, bo Ty pewnie szukasz towarzysza życia... smile Być może powinnaś ode mnie uciekać...

jak ci się zamarzy
możesz na mnie grać

smile smile Hoho... ale fajnie... Taki podryw w barze byłby ekstra smile

Wielbię bezimiennie
i nie mogę wcale spać

Jak się o kimś myśli i można mu o tym mówić, to jest dobry przepływ uczuć, można się rozładować pozytywnie... smile

a ty ani spojrzysz
jakbyś nie chciał znać

Ach... bo potem są komplikacje... romanse są niebezpieczne... w realu nie można się zobaczyć... a bardziej mógłbym Ci coś zabrać niż dać smile.

Może miewasz lepsze
a ja przy nich marny proch
zmywam kufle i nad zlewem
dławię szloch

Oh no! Nie można tak się dołować. To przemoc emocjonalna. Być może trudno w to uwierzyć, ale nie oceniam ani nie porównuję ludzi. Nie porównuję kobiet. Serio.

Ty mnie jak powietrze
ja pod stopy ścielę świat

Gdzieś tam jest chłopak, który by chciał abyś mu tak robiła. Milion chłopaków marzy o tym, aby spotkać zaangażowaną, normalną dziewczynę, z którą da się żyć. Ty masz życie przed sobą, a ja prawie za sobą.

Popatrz na kobietę
co się będziesz włóczył sam
ja ci choćby i w piekle
kufel piwa dam

Kufel piwa dla mnie od Ciebie to być może źle ulokowany ten kufel smile smile. Uważaj Sony smile smile
W liceum... Ania zakochana w Pawle patrzy na Pawła... ale Paweł zakochany w Kasi patrzy na Kasię, choć Kasia ma swojego chłopaka... a Tomek totalnie zauroczony Anią patrzy na nią, jest ciągle przy niej... Ania niestety Tomka nie zauważa. 

Co ty masz za życie
chyba nie masz dokąd pójść
ja cię tu widuję
w każdej porze

Faktycznie lubię netkobiety.pl.   Mądrzy ludzie, dobra atmosfera, piwa można się napić... Niech to piwo będzie kontaktem z kobiecym światem.

Pijak czy myśliciel
wiem, że kiedyś będziesz mój

Osz... ale mocno powiedziane... Pijak czy myśliciel... Zamiast picia mam inną używkę, ale pytanie jest mimo to celne.
"wiem, że kiedyś będziesz mój" -- no to spadam w swoje wnętrze onieśmielony jak lis do nory

Fajnie to rozłożyłeś na czynniki pierwsze.... smile

Ten kawałek Jakubowicz jest ponadczasowy, i KOCHAM GO po prostu, niezależnie od tego czy słucham go w wersji studyjnej, czy koncertowej (też piękna, tylko bardziej subtelna).

Gary napisał/a:

Sony jest wolna, a ja w związku i te dwa światy niezbyt dobrze grają ze sobą, bo wolna dziewczyna szuka czego innego niż mężczyzna "w związku". Jestem takim typem, którego dziewczyny na Sympatii unikają przede wszystkim. Dbam o jej dobro... Choć ona flirtuje, to ja nie atakuję, choć ona z Krakowa, to ja nie organizuję.

Oj, Gary, Gary wink smile

I_see_beyond napisał/a:

Sony to mądra dziewczyna. Kto jak kto, ale ona nie da sobie krzywdy zrobić.

Haha smile
Sony, to duża mądra dziewczynka... wink
Dokładnie tak wink

wink

1,992

SonyXperia napisał/a:

Haha smile
Sony, to duża mądra dziewczynka... wink
Dokładnie tak wink

wink

I ma kask, więc tym bardziej jej nic nie grozi smile Przynajmniej w głowę tongue

1,993

Oj, Gary, Gary, sam przecież napisałeś o sobie jak o "czarnym charakterze". Faktem są Twoje nieagresywne wypowiedzi. Tak je odbieram.

Tamten post to był WSTĘP do "ćwiczenia mózgownicy" - ważne jest, aby podczas pracy robić sobie przerwy i zająć myśli czymś innym niż sprawy zawodowe.

Jakie są Wasze ulubione "czarne charaktery"?

Pierwsze moje skojarzenie to Hannibal Lecter:

https://lockme.pl/files/room/1088-cela-hannibala-lectera_180x180.png?v=1479218887

I oczywiście Gargamel:

https://vignette.wikia.nocookie.net/smurfs/images/3/31/Gargamel_SV_%282%29.gif/revision/latest?cb=20160820145336

1,994 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-10-30 14:35:23)

I_see_beyond napisał/a:

Oj, Gary, Gary, sam przecież napisałeś o sobie jak o "czarnym charakterze". Faktem są Twoje nieagresywne wypowiedzi. Tak je odbieram.

Tamten post to był WSTĘP do "ćwiczenia mózgownicy" - ważne jest, aby podczas pracy robić sobie przerwy i zająć myśli czymś innym niż sprawy zawodowe.

Jakie są Wasze ulubione "czarne charaktery"?

Dla mnie król jest tylko jeden:

https://lumiere-a.akamaihd.net/v1/images/Darth-Vader_6bda9114.jpeg?region=0%2C23%2C1400%2C785&width=768

big_smile

Edit: Nadmieniam, że chodzi tu o wcielenie z klasycznej trylogii, bo w prequelach trochę zszargali mu wizerunek wink

1,995

Z kobiecych postaci to Siostra Ratched z "Lotu nad kukułczym gniazdem":

http://vader.joemonster.org/upload/qal/95738359da211d13.jpg

Milady de Winter z "Trzech muszkieterów":

http://szuflada.net/wp-content/uploads/2014/08/Milady1.szuflada.net_-237x300.jpg

1,996

A dla mnie Pani z dziekanatu... Zdjęcia nie posiadam..

1,997

I_see_beyond napisał/a:

Z kobiecych postaci to Siostra Ratched z "Lotu nad kukułczym gniazdem":

http://vader.joemonster.org/upload/qal/95738359da211d13.jpg

http://szuflada.net/wp-content/uploads/2014/08/Milady1.szuflada.net_-237x300.jpg

Z kobiecych to nikt mi nie przychodzi do głowy. Może sobie kogoś przypomnę.

Milady de Winter to miała wiele wcieleń. Chodzi akurat o tę na zdjęciu ?

1,998

Przypomniałem sobie !!!

http://ll-c.ooyala.com/e1/BlZGp3YjE6OQJHsmhE_76TXhkgzBoQDe/promo324259790

big_smile

1,999

No to z męskich postaci synek Pani powyżej..

2,000

Ela210 napisał/a:

No to z męskich postaci synek Pani powyżej..

No synek to był prawdziwy synuś swojej mamusi big_smile

2,001

A byłbym jeszcze zapomniał o tej pani. Absolutna klasyka big_smile

http://edpholiczka.pl/wp-content/uploads/2014/08/Edpholiczka-perfumy-Alexis-Carrington-Colby.jpg

2,002 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-10-30 15:16:01)

Pierwsze zło. O wielu znaczeniach big_smile
Ciekawe czy ktoś pozna, wątpię co prawda.
Ale kto wie może jakiś dziwak się znajdzie smile

https://zapodaj.net/images/deda407305383.jpg

2,003

zabpth napisał/a:

Pierwsze zło. O wielu znaczeniach big_smile
Ciekawe czy ktoś pozna, wątpię co prawda.
Ale kto wie może jakiś dziwak się znajdzie smile

https://zapodaj.net/images/ebd2057b8ba79.jpg

Chyba ją widziałem w jakimś porno big_smile

2,004 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-10-30 15:16:08)

Zabpth, nie wiem kto to, ale świetna figura, szkoda ze zapomniała dołu bielizny..

PSPS  ciagle myle twoje imię- mogę Ci pisać Żabko? smile please..

2,005 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-30 15:17:19)

zabpth, Thorgal, prawda? smile Pogoda paskudna ale tydzień zaczął mi się super! smile

EDIT. zabpth, proszę, ja chcę tak jak Ela - żabko... Mogę też? smile

2,006

@Wilczysko jest porno z Thorgalem?

2,007

rh72 napisał/a:

zabpth, Thorgal, prawda? smile Pogoda paskudna ale tydzień zaczął mi się super! smile

Nie no, nie wiem co powiedzieć.
Tak Thorgal, wygrałeś życzenia
Życzę Ci szczęście i radości bo na to zasługujesz.
Tak mi się zapamiętały z jakiegos tematu

2,008

zabpth napisał/a:

A nie wiem. Może już jest.
W "Thorgalu" to się zatrzymałem wiele, wiele lat temu. Miałem koleżankę, która kolekcjonowała tę serię to sobie przeczytałem. Ale to było ze 20 lat temu. Tej pani wtedy jeszcze nie było. Była ta ruda z wilkiem smile

2,009

wilczysko napisał/a:
zabpth napisał/a:

W "Thorgalu" to się zatrzymałem wiele, wiele lat temu. Miałem koleżankę, która kolekcjonowała tę serię to sobie przeczytałem. Ale to było ze 20 lat temu. Tej pani wtedy jeszcze nie było. Była ta ruda z wilkiem smile

Kriss była chyba już w trzecim odcinku, ale trzeba przyznać że Rosiński dobrze laski rysował.
Takie fajne z bobrami, w końcu lata 70 hehe

2,010

zabpth napisał/a:
wilczysko napisał/a:
zabpth napisał/a:

Kriss była chyba już w trzecim odcinku, ale trzeba przyznać że Rosiński dobrze laski rysował.
Takie fajne z bobrami, w końcu lata 70 hehe

A to jej nie pamiętam. Bobra też nie smile
Cholera... a powinienem zapamiętać big_smile

2,011

wilczysko napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Milady de Winter to miała wiele wcieleń. Chodzi akurat o tę na zdjęciu ?

Było kilka ekranizacji - mnie Faye Dunaway najbardziej utkwiła w pamięci. Oglądałam jeszcze Millę Jovovich w tej roli:

http://miladydewinter.blog.onet.pl/files/2015/01/2011.png

A postać wybrałam na podstawie książki, którą dawno temu czytałam.

2,012

Ale Najgorsze zło, Pure Evil, gorsza od mojej pierwszej byłej. Straszyła całe pokolenia

https://cdn1.stopklatka.pl/dat/artykul/0000000058/0000058573/original.jpg

Nie zdasz!!! siadaj pała!!!
Won z klasy!! WON!!

Facetka od fizyki, szkoła średnia.
Robiła cyrki
Brrr, dalej jej nienawidzę i dalej się boję smile

2,013

A przy tej postaci to mam wątpliwości, czy na pewno zły jest zły:

https://img7.dmty.pl//uploads/201705/1494376162_awm1np_600.jpg

"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło?..." big_smile wink

2,014

zabpth napisał/a:

Ale Najgorsze zło, Pure Evil, gorsza od mojej pierwszej byłej. Straszyła całe pokolenia

https://cdn1.stopklatka.pl/dat/artykul/0000000058/0000058573/original.jpg

Nie zdasz!!! siadaj pała!!!
Won z klasy!! WON!!

Facetka od fizyki, szkoła średnia.
Robiła cyrki
Brrr, dalej jej nienawidzę i dalej się boję smile

Won z klasy?  To super!

2,015

I_see_beyond napisał/a:

A przy tej postaci to mam wątpliwości, czy na pewno zły jest zły:

https://img7.dmty.pl//uploads/201705/1494376162_awm1np_600.jpg

"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło?..." big_smile wink

I see... tu było porno! tongue big_smile

Posty [ 1,951 do 2,015 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 29 30 31 32 33 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024