Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,886 do 1,950 z 7,913 ]

1,886

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
I_see_beyond napisał/a:

Siedzę właśnie przed drzwiami i nie mogę się dostać do domu.

Popsuł się zamek. Boję się, że jak mocniej spróbuję przekręcić klucz, to się złamie.

Jest niedziela. Nie bardzo mam jak zadzwonić po ślusarza.

Ktoś ma jakiś pomysł jak wejść do środka? wink

Jak duch nie dam rady. big_smile
A najgorsze jest to, że mi się tablet rozładowuje. big_smile

Głupie pytanie, ale czy nie pomyliłaś klucza?
Może klucz się skrzywił?

Zobacz podobne tematy :

1,887

I_see_beyond napisał/a:

Popsuł się zamek. Boję się, że jak mocniej spróbuję przekręcić klucz, to się złamie.

Pogotowie ślusarskie... działa i w niedziele... Jak podasz miasto to Ci szybko namierzymy big_smile

1,888

Kluczy nie pomyliłam. Górny zamek otwarty, w dolnym klucz da radę przekręcić tylko raz zamiast dwa razy.

Sąsiad próbował otwierać, ale też nie dał rady.

rh, zaraz tu podam dokładny adres big_smile

Może wpadniecie naprawdę? big_smile

1,889

rossanka napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Głupie pytanie, ale czy nie pomyliłaś klucza?
Może klucz się skrzywił?

Pozostaje zapoznanie się z sąsiadami, jak tablet się rozładowuje. Ślusarze w niedzielę też pracują.

1,890 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 16:06:27)

I_see_beyond napisał/a:

Ej, pomóc chciałem... miasto wystarczy smile Serio, pogotowie ślusarskie...

I_see_beyond napisał/a:

No, tylko sprzęt do masażu pozbieram big_smile tongue

1,891

I_see_beyond napisał/a:

Kluczy nie pomyliłam. Górny zamek otwarty, w dolnym klucz da radę przekręcić tylko raz zamiast dwa razy.

Sąsiad próbował otwierać, ale też nie dał rady.

A jesteś pewna ze górny otwarty?

1,892

Tak. Górny jest otwarty.
Znalazłam numer Pogotowia Zamkowego. Będę dzwonić.

Dzięki. Odezwę się już ... ze środka. big_smile

Pada mi tablet. Do potem! ,;)

1,893

665141414  w Krakowie cała dobę- jesli to Kraków

1,894

Hihihihi big_smile

1,895 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-29 16:52:17)

How to kiss any girl -- nie wierzę w to... smile chyba że milion prób, siedem nagrań sukcesu.

@Ajsi -- w wirtualu jak drzwi były zamknięte, to po prostu znajduesz się w środku w następnej scenie i nikt nie pyta skąd się wzięłąś.

Żona mi raczej mówi jak ktoś na nią "leciał" i jeśli to jest znajomy to chyba jednak wolałbym, aby leciał na swoją żonę. Mogę w swoim wnętrzu poszukać powodów dlaczego tak czuję. Jeśli jest to obcy pan, to nie mam takiego odczucia -- może żonę mi podrywać. Nawet mogą flirtować, i tak dalej.

Ja też parę razy się ugryzłem w język zanim coś powiedziałem miłego jakiejś pani, bo potem się okazało, że to żona kolegi lub znajomego. No i nie chciałbym być gdzieś z moją żoną i aby oni mieli w głowach, że zrobiłem ukłon w stronę innej żony.

1,896

Fajną książkę czytam... I see rzuciła tutaj jej tytuł i tylko dzięki niej zwróciłem na tą książkę uwagę w saloniku prasowym... Dzięki I see! smile Właśnie się dowiedziałem krótko jaka jest różnica (przynajmniej jedna nie licząc preferencji seksualnych) jeśli chodzi o płeć mózgu... Podobno natura poblokowała facetom niektóre połączenia w mózgu. Te empatyczne tez ale jest coś innego. Kobieta może rozpraszać uwagę i myśleć jednak wielotorowo. To ma sprzyjać ochronie siebie i potomstwa gdyż ona się zajmowała potomstwem kiedy samiec polował. Rozproszenie i równoległe myślenie zapewniały możliwość zwrócenia uwagi na więcej sygnałów z otoczenia dotyczących niebezpiecznych sytuacji. Facet miał być skupiony. To umożliwiało bardziej efektywne połowy... kolejny kamyczek do mojej teorii pojmowania świata tongue

1,897 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 16:55:33)

Gary napisał/a:

How to kiss any girl -- nie wierzę w to... smile chyba że milion prób, siedem nagrań sukcesu.
@Ajsi -- w wirtualu jak drzwi były zamknięte, to po prostu znajduesz się w środku w następnej scenie i nikt nie pyta skąd się wzięłąś.

Gary, uwierz, sam podajesz pozycje dotyczące pewnych sposobów podrywu. On rozbroił po prostu mechanizmy obronne kobiet stwierdzeniem, że ma takie zadanie i to od dziewczyny i prosi o ... pomoc. A ten pocałunek ma być niewinny w zamierzeniu więc taki sposób ma prawo zadziałać, zaś sama kamera uprawdopodobnia sytuację tongue Ja myślę, że ma to szansę powodzenia big_smile

1,898

Sposób podrywu? big_smile Plisss big_smile To tylko młodziutkie dziewczyny, które widziały w tym dobrą zabawę tongue Mentalnie jak w podstawówce tongue

1,899 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 17:09:00)

Gary napisał/a:

Żona mi raczej mówi jak ktoś na nią "leciał" i jeśli to jest znajomy to chyba jednak wolałbym, aby leciał na swoją żonę. Mogę w swoim wnętrzu poszukać powodów dlaczego tak czuję. Jeśli jest to obcy pan, to nie mam takiego odczucia -- może żonę mi podrywać. Nawet mogą flirtować, i tak dalej.

Ja też parę razy się ugryzłem w język zanim coś powiedziałem miłego jakiejś pani, bo potem się okazało, że to żona kolegi lub znajomego. No i nie chciałbym być gdzieś z moją żoną i aby oni mieli w głowach, że zrobiłem ukłon w stronę innej żony.

Jeśli znajomy to byś miał opory bo 'nie' zabrakło chyba... raczej jestem w stanie zrozumieć... mieszanie pewnych relacji może grozić głupimi sytuacjami. Ja nie mam problemu - już nie mam ale też nie wydaje mi się, że miałem. Raczej nie, raczej głowy do tego nie miałem. Tylko przyjmij, że ja mam potężną naturę ekstrawertyka totalnego co często przekłada się na sposób komunikacji - może nie formę nawet ale mocno na treści. Mnie nie boli pewne odsłanianie się... smile

1,900

SonyXperia napisał/a:

Sposób podrywu? big_smile Plisss big_smile To tylko młodziutkie dziewczyny, które widziały w tym dobrą zabawę tongue Mentalnie jak w podstawówce tongue

Tak, masz rację, bingo! Taka zabawa ale fajna smile Ale to i podryw jest, nie gadaj - może być fajniej vide ostatni kiss... big_smile

1,901

Jakby na to nie patrzeć filmik ciekawy, tak samo ten z pytaniem "jak zostać Twoim chłopakiem" widać było fajne zmieszanie tych dziewczyn tongue

1,902

rh napisał/a:

GAry napisał/a:

czyli brak komplementu rozwiązuje wszysktie kwestie.

A nie bo tylko asekuruje Twoją postawę do świata tongue

Eeeee... nie tak znowu. Jak wiem, że relacja z kobietą nie ma ... że tak Ci to wyjaśnię... pętli w grafie (hihiihi)... czyli ode mnie do niej wiedzie tylko jedna kreska, nie ma innych kresek przechodzących przez pracę czy jej męża, to wtedy jest bezpiecznie. Albo jak mawiała moja przyjaciólka "nie bierz d**py ze swojej grupy" (wybaczcie wulgarność, ale dobrze się rymuje... no i mówiła to kobieta, więc mam jej błogosławieństwo iż nie jest to przedmiotowe traktowanie kobiet, ale wyraz artystyczny ... okeeeej?)...

Pamiętam taką scenkę... Impreza firmowa, którą to imprezę organizowała jakaś jeszcze obca firma, której szefowała pewna pani, raczej starsza ode mnie parę lat. Podobała mi się, biegała, załatwiała, orgarniała imprezę. Stała obok mnie i mówi "Ale wasze koleżanki ładnie wyglądają dzisiaj..." no i wtedy mi się wyrwało "Ale przede wszystkim Pani świetnie wygląda..." ... zaśmiała się, zaprzeczyła, więc powiedziałem, że naprawdę tak uważam, cudownie/seksi/świetnie/super.. czy jakoś inaczej się wyraziłem. Pobiegła z uśmiechem dalej organizować. Minęła cała impreza, goście rozchodzą się do domów, wychodzimy, "dziękuję, do widzenia", "dziękuję do widzenia", no i jak dałem jej rękę "dziękuję, do wi...", to mnie przyciągnęła do siebie, dała chyba najmocniejszego buziaka w policzek jaki poczułem od obcej pani, i do ucha powiedziała "ja też dziękuję"... Hmmm... przyznam, że było to cholernie miłe... smile

1,903

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tak, masz rację, bingo! Taka zabawa ale fajna smile Ale to i podryw jest, nie gadaj - może być fajniej vide ostatni kiss... big_smile

Gdyby dzisiaj tak strasznie nie wiało, to już teraz zbierałabym się do latania po ulicy z kamerą (ktoś chętny do roli operatora?) tongue Tylko nie wiem, czy podrywać tym patentem facetów młodszych, w stosownym wieku, czy starszych? big_smile

1,904

Hurtowo Soni, hurtowo smile smile

1,905

A bo Tobie tylko świństwa w głowie i graf skierowany tongue Na jedno zaraz... Doceń, Gary, w kobietach właśnie to co napisałeś na końcu... Może być tak zajebiście miło. Obie strony (i faceci i kobiety) potrzebują swojej atencji. A po co niby kobieta się tak stara z wyglądem czy zadbaniem... Tia, dla siebie! Tia... Odwiedź na chwilę Wenus a stracisz takie mniemanie. Pewnie, że ze sporą racją dla siebie ale nie jest to wszystko albo nawet w mniejszości. A co mi tam! Linczujcie mnie Panie, tutaj nie zmienię zdania... tongue
Co nie znaczy, że się Wam nie podliże i nie napiszę, że jest z Wami super fajowo big_smile big_smile big_smile

1,906

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Gdyby dzisiaj tak strasznie nie wiało, to już teraz zbierałabym się do latania po ulicy z kamerą (ktoś chętny do roli operatora?) tongue Tylko nie wiem, czy podrywać tym patentem facetów młodszych, w stosownym wieku, czy starszych? big_smile

Starszych oszczędź albo lataj z operatorem kamery i z ratownikiem medycznym tongue Jak zaczniesz to uprzedź i daj namiar na ten obszar, gdzie urządzisz to polowanie... pół forum facetów się pewnie zleci, będą korki tam jak cholera big_smile tongue

1,907 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 17:20:04)

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

Sony, Sony... a czy zechciałabyś kontynuować tę hierarchię, bo chciałbym wiedzieć co jest na szczycie...?

Co jest na szczycie hierarchii obszarów ciała do wymasowania? wink

Nie powiem, bo się wstydzę... smile Chciałem abyś Tę brudną robotę Ty odwaliła... smile smile Ja idę kopać kable, bo zostałem wrobiony. Jak? Zobacz niżej... w rosół...

No tak, wstyd wiele rzeczy komplikuje... wink

Gary napisał/a:

[...]Ale masaż mało emocji wywołuje... smile

Leczniczy pewnie tak wink

1,908 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-10-29 17:24:47)

Sony- do takich eksperymentów polecam Campus, jak na tym filmie. Tam ludzie bardziej wyluzowani i nie takie zakłady się robiło wink
Na ulicy byłoby trudniej.. smile
Casey, mogłeś wpaść wczesniej, zanim Ajsi rozładował się tablet, może pomógłbyś z zamkiem wink

1,909

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

[...] Jak zaczniesz to uprzedź i daj namiar na ten obszar, gdzie urządzisz to polowanie...[...]

Szukaj w ogłoszeniach parafialnych. Będzie stosowny komunikat tongue

1,910

Ela210 napisał/a:

Sony- do takich eksperymentów polecam Campus, jak na tym filmie. Tam ludzie bardziej wyluzowani i nie takie zakłady się robiło wink

Jak to? Przecież temu chłopakowi udało się PODERWAĆ tym sposobem tyle dziewczyn big_smile

1,911

Gary napisał/a:

Hurtowo Soni, hurtowo smile smile

Wstydzę się tongue wink

1,912

I_see_beyond napisał/a:

Wygląda na to że pomoc servisu będzie niezbędna.
Przyjrzyj się specjaliście, jak wygląda. Może ten od zmywarki nie był taki najgorszy.
Pozdrawiam

1,913

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Jak to? Przecież temu chłopakowi udało się PODERWAĆ tym sposobem tyle dziewczyn big_smile

Fajne zakłady były, były... smile Dawne czasy jak chłopaki na golasa latali wokół Riviery w sobotnią nockę, gdzie tłum stał przed klubem i MUSIELI każdemu człowiekowi na drodze podać rękę... big_smile Nie, nie zwinęli ich ale strasznie zmarzli bo nawet bez butów latali. Jeden w jakieś szkło wszedł ale go nie powstrzymało... Albo inny poszedł na imprezę, wyskoczyli o północy na basen niedaleko (taki otwarty, Skra, przez ogrodzenie) i się potem obudził idąc bez jednego buta gdzieś na obrzeżach Warszawy, nie wiedząc gdzie jest big_smile Ech... wiele tego było dlatego nigdy nie żałowałem mieszkania w akademiku... nigdy tongue

1,914

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

[...] Jak zaczniesz to uprzedź i daj namiar na ten obszar, gdzie urządzisz to polowanie...[...]

Szukaj w ogłoszeniach parafialnych. Będzie stosowny komunikat tongue

To posprzątane bo albo się kościelnie nawrócę co mało prawdopodobne albo mnie minie... szkoda tongue

1,915

Jesteście wszyscy KOCHANI! Dziękuję za wirtualną pomoc i wsparcie. smile

zabpth napisał/a:

Przyjrzyj się specjaliście, jak wygląda. Może ten od zmywarki nie był taki najgorszy.

Fotka z mojego telefonu:

http://www.filmixer.pl/galeria_pocz/A-gdybys-nie-mial-pomyslu-na-kostium,Lsnienie,0538_600_h.jpg

JESTEŚMY już w domu... big_smile

Co dalej? .... <niepewność w oczach i nerwowy śmiech>

PS Wygooglowałam w końcu tę "Starą Babę w wannie" z "Lśnienia". Szok! big_smile

1,916

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

To była ulica na Campusie, tak myślę, wiele dziewczyn miało książki, zeszyty w ręce.

1,917 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 18:04:37)

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

To była ulica na Campusie, tak myślę, wiele dziewczyn miało książki, zeszyty w ręce.

@Elu, ale to nie chodziło o to gdzie ,tylko o to jak i... że skutecznie wink big_smile

A, że podryw to dobry pomysł na wieczór,

więc muszę wypróbować wink

1,918

Poćwiczysz Soni przed lustrem? Potem wystarczy tylko tę samą scenkę odgrywać...

Będę najsurowszym krytykiem jeśli chcesz, a pewnie ocenię Cię łagodniej niż Ty sama siebie...

1,919

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ostatni, to od razu widać, że był na koniec zaaranżowany big_smile tongue Jedynie ta dziewczyna w różowym blezerku (1:05) była autentycznie autentyczna wink

1,920

Analiza Szabelskiego

http://www.uwodzenie.org/pranki-pocalun … awda-fake/

1,921 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-10-29 18:31:19)

I_see_beyond napisał/a:

Jesteście wszyscy KOCHANI! Dziękuję za wirtualną pomoc i wsparcie. smile

zabpth napisał/a:

Fotka z mojego telefonu:

http://www.filmixer.pl/galeria_pocz/A-gdybys-nie-mial-pomyslu-na-kostium,Lsnienie,0538_600_h.jpg

JESTEŚMY już w domu... big_smile

Wygląda spoko, może wąsów brakuje, ale i tak chyba dobrze trafiłaś, po uśmiechu widać że fachowiec pasjonat.
Grunt ze naprawił.
Pozdrawiam

Edit: Mi też ze dwa razy zdarzył się podobny problem, ale sprawa była prozaiczna, nie ta klatka. Ale to na początku, jak się wprowadziłem tu gdzie mieszkam. Teraz jak nie jestem pewien, to punktem odniesienia jest drzewo z naprzeciwka. W klatce obok drzewo jest bardziej z boku. Czasami jak otwieram drzwi od klatki kluczem, a nie kodem, i nie chcą się otworzyć to właśnie szybki look na drzewko i już wiem gdzie jestem.
Może ktoś ma podobnie,to podłapie pomysł.
Pozdrawiam

1,922

Upppssss... 2 dykteryjki.. już przytaczałem, więc Sony nie czytaj big_smile big_smile big_smile

1. kiedyś wracałem zamyślony z pracy i pomyliłem piętra a że nowe osiedle było to drzwi wejściowe takie same, układ taki sam pomieszczeń i władowałem się do sąsiadki na dole, wlazłem do pokoju i się rozglądam zgłupiały co się stało z moim mieszkaniem... miny obu stron bezcenne... ma nauczkę... powinna drzwi na klucz zamykać. Ale później się lubiliśmy... smile
2. na koloniach dziewczyna i chłopak byli znani z głębokiego snu. Kiedyś wpadli na pomysł zamienić ich miejscami przenosząc łóżka. W nocy jednak dziewczyna się obudziła i poszła do WC. Oczywiście wróciła do swojego pokoju i podeszła do łóżka, gdzie spał chłopak. W półśnie powiedziała do niego 'przesuń się' i on posłusznie ustąpił jej miejsca, ona się położyła obok i zasnęli razem... no cóż, wyspali się jednak big_smile

No to tyle... ale Zabpth, Ty się mylisz / myliłeś w wyborze, czy trafiasz do dobrej klatki? I po drzewie rozpoznajesz?

1,923

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ostatni, to od razu widać, że był na koniec zaaranżowany big_smile tongue Jedynie ta dziewczyna w różowym blezerku (1:05) była autentycznie autentyczna wink

A tam, dałem jako zabawę bez wnikania czy to serio czy nie... smile

1,924

Dziewczyny, zapamiętajcie: jeżeli twój facet-programista mówi, że jesteś dla niego numerem jeden, to pamiętaj, że programiści zaczynają liczenie od zera.

1,925

rh72 napisał/a:

No to tyle... ale Zabpth, Ty się mylisz / myliłeś w wyborze, czy trafiasz do dobrej klatki? I po drzewie rozpoznajesz?

No a czemu nie, to samo się zrodziło, kiedyś właśnie nie wchodził mi kod, i próbowałem kluczem, też nie trybiło, kod mam uniwersalny od listonosza, różnie to działa, co potwierdza fakt że właśnie czasami listonosze dzwonią z prośbą o otwarcie klatki. Właśnie jednego razu, w takiej sytuacji, bezradnie spojrzałem na auto, myśląc o tym czy spanie w nim będzie wygodne, później później odkryłem przypadkowo, że nie jest. Auto często pod drzewkiem, bo strasznie ptaki srają i lecą gałęzie, więc często to jedyne wolne miejsce. No i tak patrząc i się zastanawiając, jakoś tak samo zaskoczyło, że od auta idę prosto do klatki. Nie wiem czemu i skąd, ale jakie ma to znaczenie skoro działa. Wtedy akurat wieczorem przyszedłem z miasta by foot, właśnie po ciemku, nie raz klatkę wcześniej się zatrzymam. To odkrycie z drzewkiem przyszło samo, nie było żadnego logicznego uzasadnienia czy tłumaczenia. Chyba każdy tak m ze czasami różne skojarzenia powstają same, a później już funkcjonują autonomicznie. Czy coś takiego. Zresztą to nie jest tak że po drzewie trafiam do domu, przeważnie trafiam bez tego, ale właśnie jak coś mam problem z otwarciem to samo z automatu leci spojrzenie na drzewko.
To tak gwoli wyjaśnienia na twoją jakby sugestie, żeby nie było że inaczej to do domu nie trafię,  Zwłaszcza teraz kiedy liście opadły i mogę drzewka nie rozpoznać.
Zresztą nie wiem po co to wyjaśniam, na pewno nie jedna osoba pomyliła klatki, nic nie zwykłego.
Pozdrawiam

1,926

rh72 napisał/a:

Dziewczyny, zapamiętajcie: jeżeli twój facet-programista mówi, że jesteś dla niego numerem jeden, to pamiętaj, że programiści zaczynają liczenie od zera.

Czyli jak facet programista powie- jesteś dla mnie zerem, to cieszyć się?

Ja muszę przyznać, że mam klientów programistów i wymaga to ode mnie większej niż zazwyczaj koncentracji- nie zawsze w lot się rozumiemy.
Bo ja jestem chaotyczno-intuicyjna i czasami klient za mną nie nadąża. A ja za nim. Nauczyło mnie to precyzji w wyrażaniu się i budowania zdań bezdygresyjnych.
Ale chyba Ciebie nie do końca to dotyczy, bo Ty raczej człowiek renesansu jesteś . smile

1,927 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 20:00:03)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Ale tylko ona nie miała z tym autentycznie  'problemu' wink

1,928

zabpth napisał/a:

...
Zresztą nie wiem po co to wyjaśniam, na pewno nie jedna osoba pomyliła klatki, nic nie zwykłego.

Pierdziu, same panienki tutaj... tu sugestia tam insynuacja... tongue Jak będzie to nie ominę zaznaczyć... teraz było proste pytanie - dlatego właśnie nie dałem w ogóle emotek... Czyste pytanie, czy dobrze zrozumiałem... smile

1,929

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czyli jak facet programista powie- jesteś dla mnie zerem, to cieszyć się?

Ja muszę przyznać, że mam klientów programistów i wymaga to ode mnie większej niż zazwyczaj koncentracji- nie zawsze w lot się rozumiemy.
Bo ja jestem chaotyczno-intuicyjna i czasami klient za mną nie nadąża. A ja za nim. Nauczyło mnie to precyzji w wyrażaniu się i budowania zdań bezdygresyjnych.
Ale chyba Ciebie nie do końca to dotyczy, bo Ty raczej człowiek renesansu jesteś . smile

Jesteś dla mnie ZEROWA big_smile Opcja zero tongue Ale nie zerem... Człowiek renesansu? No to z laseczką taki dr. House tongue

Tak, kiedyś widziałem umowę twierdzącą, w kryteriach oddania projektu, że klient będzie usatysfakcjonowany z rozwiązania. Brechłem a zaraz potem się wkurzyłem. No właśnie... bo co zrobić aby klient był zadowolony? Jakby był marudny to neverending story big_smile tongue

1,930

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Ale tylko ona nie miała z tym autentycznie  'problemu' wink

Hihihi big_smile 'Problem'... tongue

1,931

rh72 napisał/a:

Pierdziu, same panienki tutaj... tu sugestia tam insynuacja... tongue Jak będzie to nie ominę zaznaczyć... teraz było proste pytanie - dlatego właśnie nie dałem w ogóle emotek... Czyste pytanie, czy dobrze zrozumiałem... smile

No bo piszesz takim trochę dla mnie dziwnie natchnionym stylem, co nieraz utrudnia mi interpretacje intencji, nie wiem czy robisz sobie bekę, czy się przypierdzielasz, czy inne pochodne. Ale na szczęście zrobiłeś przypisy, to też jest już więcej zrozumienia.
A że jest jak piszesz, same panienki, co nie dziwi bo to damskie forum, to też klucze jakimiś dziwnymi odpowiedziami, bo ze względu na same panienki, nie wypada wobec mojej niepewności zadać czyste pytanie, albo prostą odpowiedź zgodną z tym jak to odbieram. Kurtuazja jednak nieraz komplikuje komunikację, myślę że gdyby nie to, to już dawno byśmy się zrozumieli, albo i nie smile -uśmieszek, emotikonek, to oznaka moich przyjaznych intencji, też dodam tłumaczenie, a co tam.
Pozdrawiam

1,932

zabpth napisał/a:
rh72 napisał/a:

No bo piszesz takim trochę dla mnie dziwnie natchnionym stylem, co nieraz utrudnia mi interpretacje intencji [...]

Witamy w klubie  big_smile wink

1,933 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-10-29 21:01:26)

SonyXperia napisał/a:
zabpth napisał/a:
rh72 napisał/a:

No bo piszesz takim trochę dla mnie dziwnie natchnionym stylem, co nieraz utrudnia mi interpretacje intencji [...]

No ja się nie zapiszę do Waszego klubu, bo myślę, ze Rh jednak rozumiem dobrze i między wierszami też, mam nadzieję, że Vice Versa.
Ale fakt, ze czytam uważniej niż coniektórych.
Natomiast Zapht, gdyby Panienki, mężatki i rozwódki nie lubiły pisania wprost, nie rozmawiałyby z Garym, który pisze wprost i ja sobie to cenię, nawet jak się nie zgadzam. Druga sprawa, że On nie wszystko pisze co mysli- kontrola musi być..
Tak że Zaphth, wal prosto..
Naomiast Vicky wzruszyła mnie do łez szczerością, że nie zrozumiała dlatego, ze była niewyspana big_smile

1,934 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 21:06:08)

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
zabpth napisał/a:

No ja się nie zapiszę do Waszego klubu, bo myślę, ze Rh jednak rozumiem dobrze i między wierszami też, mam nadzieję, że Vice Versa.[...]

I co Ty na to rh? wink

1,935 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 21:11:28)

Ela210 napisał/a:

No ja się nie zapiszę do Waszego klubu, bo myślę, ze Rh jednak rozumiem dobrze i między wierszami też, mam nadzieję, że Vice Versa.
big_smile

Dygłem, spódniczkę uniosłem tak obiema rączkami trzymając jej brzeżki między dwoma paluszkami i się spłoniłem big_smile Witaj w klubie... tylko pamiętaj... szaleństwo wciąga! tongue

1,936

SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

No ja się nie zapiszę do Waszego klubu, bo myślę, ze Rh jednak rozumiem dobrze i między wierszami też, mam nadzieję, że Vice Versa.[...]

I co Ty na to rh? wink

Jesteś i tak moja fanka nr 1, sorki bo nr 0 big_smile tongue Nie przejmuj się, nikt Ciebie nie zdetronizuje... spokojnie... oddychaj głębiej, zaraz przejdzie big_smile big_smile big_smile

1,937

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Ela210 napisał/a:

I co Ty na to rh? wink

Jesteś i tak moja fanka nr 1, sorki bo nr 0 big_smile tongue Nie przejmuj się, nikt Ciebie nie zdetronizuje... spokojnie... oddychaj głębiej, zaraz przejdzie big_smile big_smile big_smile

@Elu, i wszystko jasne big_smile W związku z pokrętnym sposobem wypowiedzi rh, odczytaj ją sobie na odwrót, czyli w sposób prawidłowy  wink tongue
Żadna nie ma szans big_smile Żadna big_smile

1,938

Ela210 napisał/a:

Natomiast Zapht, gdyby Panienki, mężatki i rozwódki nie lubiły pisania wprost, nie rozmawiałyby z Garym, który pisze wprost i ja sobie to cenię, nawet jak się nie zgadzam. Druga sprawa, że On nie wszystko pisze co mysli- kontrola musi być..

Piszę co myślę, piszę wprost, ale muszę jedynie chronić prywatność, aby sobie i rodzinie i całemu otoczeniu nie zaszkodzić.

1,939

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

big_smile

Dygłem, spódniczkę uniosłem tak obiema rączkami trzymając jej brzeżki między dwoma paluszkami i się spłoniłem big_smile Witaj w klubie... tylko pamiętaj... szaleństwo wciąga! tongue

I może przyciąga? smile
Nawzajem.
Chociaż mam wrażenie, że gdy na forum wymieniałeś myśli z Random F. to była to wyższa szkoła porozumienia smile

1,940

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

I co Ty na to rh? wink

@Elu, i wszystko jasne big_smile W związku z pokrętnym sposobem wypowiedzi rh, odczytaj ją sobie na odwrót, czyli w sposób prawidłowy  wink tongue

smile Oj... juz tak Eli nie odstraszaj ode mnie, nie bądź taka zazdrosna tongue My się tylko lubimy, nie martw się Słoneczko... nic nie zagraża naszej miłości big_smile Już wiem, gdzie są ogłoszenia i gdzie mam szukać ogłoszeń o całowaniu... Czekam niecierpliwie. Wiedz, że podjadę i mogę nawet z Tobą ustawkę zaplanować big_smile tongue

1,941 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-29 21:32:40)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

smile Oj... juz tak Eli nie odstraszaj ode mnie, nie bądź taka zazdrosna tongue My się tylko lubimy, nie martw się Słoneczko... nic nie zagraża naszej miłości big_smile Już wiem, gdzie są ogłoszenia i gdzie mam szukać ogłoszeń o całowaniu... Czekam niecierpliwie. Wiedz, że podjadę i mogę nawet z Tobą ustawkę zaplanować big_smile tongue

Tylko odbierz żonie siekierę tongue

1,942

Ela210 napisał/a:

Chociaż mam wrażenie, że gdy na forum wymieniałeś myśli z Random F. to była to wyższa szkoła porozumienia smile

Hihihihihi big_smile Szkoła też ma swój koniec tongue

1,943

Ela210 napisał/a:

Tak że Zaphth, wal prosto..

Nie-e, po ostatnim banie trochę dziwnie się poczułem, w jakiś sposób brakowało mi możliwości wymiany poglądów, czy popisania o pierdołach. Co nie mniej nie więcej oznacza że się chyba trochę zżyłem, chociaż jak najbardziej nie zamierzam kastrować swoich wypowiedzi, to jednak niechętnie chciałbym wdawać się w konflikty się ze stałymi forumowiczami, ponieważ głównie poprzez właśnie stałych forumowiczów, odczuwam forum jako jakąś formę społeczności.
Raczej oprócz udzielania się w jakiś tam wątkach, nie specjalnie nawiązywałem interakcję ze stałymi właśnie forumowiczami, bo nie koniecznie czułem się częścią tej społeczności. Dalej mam z tym problem i taka net kafejka nie jest dla mnie naturalnym środowiskiem, wciąż czuję się tutaj trochę nie na miejscu, po zatem również w takich netkafejkach uwydatniają się pewne antagonizmy, czy też wcześniejszy wzajemny odbiór. Nie uczestnicząc w tym, ma się to w dupie, wtedy łatwiej o rzeczowe wypowiedzi.
Mimo wszystko iż nie do końca czuję się swobodnie jako uczestnik, to jednak ban uświadomił mi że trochę by mi tego brakowało, czyli jakieś zaangażowanie się pojawiło. Pedalskie to trochę, ale w końcu od przesiadywania na damskim forum, każdy facet może trochę z ciocieć. Widzę to po swoich postach w innych tematach, które są znacznie łagodniejsze niż kiedyś, wzmacniacze kontekstu, również rzadziej się pojawiają.
Bez kitu, chyba powinienem coś z tym zrobić smile
Nie mniej, jak społeczność to społeczność i pewno oprogramowanie społeczne, które każdy ma wgrane w mniejszym bądź większym stopniu, u mnie również zaczyna uruchamiać się na forum.
Dodam tylko że nie mam innych doświadczeń z serwisami społecznościowymi, żadnymi, owszem są dwa fora, ale stricte techniczne, i raczej przypomina to rozmowę robotów i nie ma tam miejsca na jakieś socjalne zalezności.
Ostatnie takie doświadczenia to czasy irca, ale chyba się skończyło, zanim jeszcze stałem się dorosły, toteż brak doświadczeń jak i obycia, może sprawiać, że właśnie w jakimś stopniu forum wpływa na moje ciocienie, oraz niechęć do negatywnego odbioru. Oczywiście, wszystko w granicach norm. I w słusznej sprawie, taki ban jest warty obrony swoich przekonań, czy czegoś innego, równie ważnego.
Do tego kobieca widownia onieśmiela, chyba.
Znowu nawaliłem ścianę txt-u, ale może dobrze, jak ciocienie to na pełnej piz**e, to też zgodnie z postępująca degradacją, widocznie odczułem potrzebę wygadania się. Wow
Pozdrawiam

1,944 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-10-29 21:33:32)

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

COOOOOOOOO?  big_smile DDDDDD

PS. żartowałam wink

1,945 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-29 21:36:49)

SonyXperia napisał/a:

Tylko zabierz żonie siekerę tongue

Aaaa.... już rozumiem w końcu Twoje rozterki... te Twoje szarpanie się z tym uczuciem big_smile tongue Taaaaakie buty. To można rozwiązać innym sposobem. Chwila niedługa i prześlę Ci odpowiedni skan i wtedy nasza miłość będzie wieczna big_smile tongue

1,946

Ela210 napisał/a:

COOOOOOOOO?  big_smile DDDDDD

Cicho! Graj swoją rolę, mam życiową szansę w końcu Sony do muru przycisnąć tongue big_smile

1,947

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tylko zabierz żonie siekerę tongue

Aaaa.... już rozumiem w końcu Twoje rozterki... te Twoje szarpanie się z tym uczuciem:D tongue Taaaaakie buty. To można rozwiązać innym sposobem. Chwila niedługa i prześlę Ci odpowiedni skan i wtedy nasza miłość będzie wieczna big_smile tongue

Standardowe obiecanki-cacanki a potem jakaś kobita na bank będzie mnie goniła z siekierą po mieście big_smile
No, fenks tongue

big_smile wink

1,948

Zaphth- BAN czasem dla zdrowotności by się przydał...

Proponuję opracować listę sformułowań którymi można sie nawzajem obrzucić dla uzyskania urlopu...

1,949

Ela210 napisał/a:

Zaphth- BAN czasem dla zdrowotności by się przydał...

Proponuję opracować listę sformułowań którymi można sie nawzajem obrzucić dla uzyskania urlopu...

Obawiam się, że to jest loteria wink

1,950

zabpth napisał/a:

Znowu nawaliłem ścianę txt-u, ale może dobrze, jak ciocienie to na pełnej piz**e, to też zgodnie z postępująca degradacją, widocznie odczułem potrzebę wygadania się. Wow
Pozdrawiam

Ciociu zabpth... tongue Ludzie polubili Twoje wypowiedzi i nawet zaczęli się czegoś po Tobie spodziewać co już jest pewnego rodzaju komplementem dużego kalibru. Więc cokolwiek byś nie dziadział do tego lub babciał to maluj tutaj ściany swoją grafomanią i czuj się ośmielony gdyż serca niewieście nie raz krzyczały z forum o więcej... tongue Tylko już bądź sobą a nie jakimś przewrażliwionym wrażliwcem big_smile tongue

Posty [ 1,886 do 1,950 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 28 29 30 31 32 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024