Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,756 do 1,820 z 7,913 ]

1,756

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:
santapietruszka napisał/a:

pizzę i pierogi...

No ale jak? Gdzie? Jednocześnie?! Jakim cudem to mieścisz? tongue wink

Jasne big_smile Sony - załatawia przepitkę, a santa - przegryzkę big_smile Jaki cfffaniak tongue Myśli, że się ustawił big_smile

A Ty durna myślała, że to randka big_smile tongue

Zobacz podobne tematy :

1,757

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Jasne big_smile Sony - załatawia przepitkę, a santa - przegryzkę big_smile Jaki cfffaniak tongue Myśli, że się ustawił big_smile

A Ty myślisz, że zasługujesz na przepitkę, przegryzkę i dwie kobiety jednocześnie? big_smile

1,758 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-27 23:02:47)

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

A Ty myślałeś, że postawisz Finlandię, a ja Ci uwierzę, że pilotowałeś  ten samolot? big_smile tongue

1,759

A Ty myślisz, że zasługujesz na przepitkę, przegryzkę i dwie kobiety jednocześnie? big_smile

Yyyy... a to nie Wy chciałyście go wykorzystać? Hmm...

1,760

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Przepitkę i przegrychę przygarnę... nad kobietami się jeszcze zastanowię. Przepiją i przeżrą a mi tylko gary do zmywaki zostanie włożyć tongue

1,761 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-27 23:06:46)

Harvey napisał/a:
Harvey napisał/a:

Przepitkę i przegrychę przygarnę... nad kobietami się jeszcze zastanowię. [...]

O ile wylądujesz Boeingiem tongue big_smile

1,762

SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

Przepitkę i przegrychę przygarnę... nad kobietami się jeszcze zastanowię. Przepiją i przeżrą a mi tylko gary do zmywaki zostanie włożyć tongue

W sumie nie mierzyłem jakoś tak specjalnie linijką... ale miło, że masz takie wyobrażenie tongue big_smile wink

1,763

Gary napisał/a:

Widzisz Gary? Trzeba było się uczyć na pilota! Albo lekarza... albo prawnika... albo w ogóle trzeba było się uczyć. No i co mi w tej szkole przeszkadzało??? A, już wiem... nauka tongue wink

1,764

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
Harvey napisał/a:

W sumie nie mierzyłem jakoś tak specjalnie linijką... ale miło, że masz takie wyobrażenie tongue big_smile wink

Miło to będzie, jeśli będziesz umiał posadzić maszynę także bez podwozia big_smile tongue wink

1,765

Harvey napisał/a:
Gary napisał/a:

Widzisz Gary? Trzeba było się uczyć na pilota! Albo lekarza... albo prawnika... albo w ogóle trzeba było się uczyć. No i co mi w tej szkole przeszkadzało??? A, już wiem... nauka tongue wink

Tylko nie prawnikiem big_smile Brrrr ... wink

1,766

SonyXperia napisał/a:

Miło to będzie, jeśli będziesz umiał posadzić maszynę także bez podwozia big_smile tongue wink

Nie po to ma się skrzydła by siedzieć na glebie tongue

1,767

Harvey napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Nie po to ma się skrzydła by siedzieć na glebie tongue

No proszę, jak się zareklamował - totalny odlot i zawsze wysuwa mu się podwozie big_smile

1,768

SonyXperia napisał/a:

No proszę, jak się zareklamował - totalny odlot i zawsze wysuwa mu się podwozie big_smile

Wysuwa, co by brzuchem pola nie orał tongue

1,769

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

I see - na kozetce niewygodnie jeśli się tak zastrzegasz big_smile Nie lepiej gdzie indziej?

A dlaczego zaraz niewygodnie? Forum to nie jest kozetka terapeutyczna. smile Niektórzy je tak traktują, ale ja nie. Jeśli chodzi o profesjonalistów, to mnie NIE są oni potrzebni. I czy POTRZEBNA mi analiza? Nie. smile

Nooooo, dziewczyny... nie wiem - jakiś niewypiśny chyba jestem... potwierdzę zaprzeczając więc... z tą kozetką i wygodą to nie o psychoanalizie pisałem... mam zacząć z tym 'kici, kici, kici'? tongue I see... wiesz, o co c'mon big_smile

I_see_beyond napisał/a:

A ja mam i ukształtowany charakter i dobrze się ze sobą czuję. Nie mam CO rozgrzebywać, rh. Każdy ma jakieś ciemne zakamarki swojego życia psychicznego, ale ja dbam o higienę psychiczną na tyle, że nie mam w swoim psychicznym domu brudno. smile Co najwyżej jakaś pajęczyna się trafi lub delikatna warstewka kurzu - czyli jest NORMALNIE. Może nudno, ale normalnie. Nie jestem zbyt ciekawym przypadkiem do analizy. smile

a) od końca - ależ jesteś, jesteś... kici, kici, kici (Sony, nie łudź się, że teraz tylko I see będzie 'cierpiała' big_smile ) tongue
b) nie mówię o stricte wartościach terapeutycznych ale o zrozumieniu co np. liczy się naprawdę, co się dzieje wokół mnie lub we mnie
c) tak, tak... prawie mnie nabrałaś... kobieta tak otwarta na świat nagle zamyka się na siebie... dobre! nie działa na mnie ten 'dowód'
d) nudna? Hmmmm... a to właśnie niecodzienność... nudna i normalna kobieta... no to zainteresowałaś niespotykalnością big_smile
e) psychiczny dom... ojć, u mnie co najwyżej pokój smile higiena? Pokój łatwiej posprzątać ale ja i tak bałaganiarz...
f) każdy ma ciemne zakamarki życia psychicznego? a no ma... nie tylko psychicznego...
g) dobra, przekonałaś... masz fana... od dzisiaj każdy Twój post analizuję aby... aby co? aby wiedzieć, aby wiedzieć smile

1,770

I_see_beyond napisał/a:

Zapędzić to się może forumowy dr Freud. big_smile  Mój PIĘKNY, OTWARTY umysł jest dla niego SZALENIE POCIĄGAJĄCY. big_smile

tongue Tiaaaa? Niech będzie umysł... big_smile

1,771

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

To mit, że silny musi być ze słabym... Mit... Wręcz odwrotnie. Tylko silny z silnym - i osobowościowo i inteligencją. Wtedy może być dobrze. tongue

Teraz mnie się wesoło zrobiło. rh, oświadczasz mi się przy wszystkich? lol
...
Sorry za post pod postem. wink

Sorry za posty pod postem... lecę po kolei i odpowiadam... big_smile

Wesoło? Czyli jednak szczęśliwa? big_smile No jeśli coś takiego daje szczęście to nie wiem czy się wycofywać... tongue

1,772 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-28 02:43:52)

Gary napisał/a:

Natomiast ja piszę o takim bezsensownym okładaniu się przez "przyjaciół", które też czasami obserwuję. Celem wcale nie jest pomoc tej drugiej osobie, a wyrażenie swojej OPINII na jej temat. Czasem tak ludzie robią, bo się najwyraźniej w swoim życiu nudzą i w ramach rozrywki tak sobie kogoś poanalizują. smile

Niestety to jest odpompowanie energii z kogoś. Po takiej rozmowie jedna osooba czuje się gorzej, a druga lepiej.

Tak, to nie jest analizowanie ale zwykle UDAWANIE zainteresowania a najgorzej jak współczucia! Przebrzydłe, zgadzam się... trzeba uważać. Ale trzeba mieć motyw aby coś takiego uprawiać. Zwykle zazdrość lub stwierdzenie 'dobrze, że nie tylko mnie się źle dzieje'. Sporo ludzi ma to już za sobą... smile z obu stron będąc. I 'za sobą' oznacza, ze przeżyło i oznacza, że się już w to nie bawi.

1,773

Chyba dzisiaj na imprezie załatwiłem sobie awans tzw. poziomy.. big_smile A nic nie piłem tongue A Wy tak, jak widzę tongue

1,774

A podsumowując tą analizę to... to poniżej... trzeba się wycofać, I see, wiem, nie zapędzę się... smile Już... już...

1,775

Imprezowo niech trochę będzie jeszcze chwilę smile

1,776

2.50 ?? O tej porze to ja pierwszy raz sie budze wyspany ale ze nie ma co robic to spie dalej. Czyli jak zorganizujemy prace na zmiany to juz wiadomo kto kiedy pracuje. Pozdrawiam. Piotr Remontujacy-tylko czytajacy ( a i to nie wszystko tongue ).

1,777

1,778

Bry!
https://media1.tenor.com/images/2ef08046b9eb9def2848f2e9b4be2d13/tenor.gif?itemid=5184717

Kawy, Parapetowianie? wink

Wczoraj Finlandia... big_smile

1,779 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-10-28 11:07:46)

Zostawiłam sobie ten post na później, bo musiałam się nad nim zastanowić chwilę:

rh72 napisał/a:

Może nie spotkałaś człowieka, który nie próbował Ciebie oceniać ale po prostu z Tobą o tym rozmawiać na zasadzie dochodzenia do pewnych kwestii wspólnie.

Spotkałam kogoś takiego dawno temu. Kilka tygodni temu wzięliśmy rozwód.
Czy w ostatnim czasie ktoś taki się pojawił? Jeszcze do końca nie wiem.

rh72 napisał/a:

Oj, nie bądź taka pewna, że tak wszyscy chcą Ciebie wykorzystać... Może wymienić się?

Sporej części ludzi jestem z pewnością do czegoś potrzebna – nie mówię tylko o jawnej manipulacji, ale również realizacji ich podświadomych potrzeb.
Wymiana NIE jest niemożliwa.

rh72 napisał/a:

I powiedziałaś właśnie, I see, coś co stanowi o celu kontaktów oprócz wymiany. Ludzie nie tylko uzupełniają swoje wypowiedzi, jeśli uzupełnią więcej obszarów to... no właśnie, to co? Hmmm.... Z tym relacjami w życiu... nie dodałaś ostatniego big_smile Hihihihi smile Czy można mieć relację, gdzie nie ma kosztów ani zysków? No właśnie... smile

Relacje bez kosztów i zysków nie istnieją. A czego konkretnie nie dodałam? wink

Może ktoś zna odpowiedź na wyróżnione powyżej pytanie?...

1,780 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-28 11:35:30)

Cześć!

@Ajsi -- ludzie uzupełniają swoje wypowiedzi nawzajem, ale oprócz tego jeszcze w czymś się uzupełniają... Pytanie brzmi "To co wtedy?", a ja mówię "Nic... po prostu uzupełniają wypowiedzi, ale oprócz tego jeszcze jakoś się wzajemnie dopiełniają... i tyle...".

Szczerze mówiąc lepiej być do siebie podobnym niż różnym i się uzupełniać. Różnice bolą.

@Rh... uważaj, bo zaraz ktoś Ci zrobi analizę w jakich godzinach piszesz posty i będzie wyciągał z tego wnioski na temat twojego prywatnego życia... smile smile Oczywiście nie mówię o ludziach na parapetówce, ale o dziennikarzach śledczych szukających mięsa na artykuł smile smile

1,781 Ostatnio edytowany przez Piotr Introwertyk (2017-10-28 11:36:58)

Dubel

1,782

Hej smile
Skoro moda na zmianę awatara,a smutna Pani patrząca w morze nie pasuje już, witam się nowym.
Nie, to nie ja wink
Ale Sophie Marceu z filmu "Sex, miłość i terapia"
Dzięki za kawę, przyda się przy takim ciśnieniu..
Ładne okulary ma Marylin

1,783

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

A ja mam i ukształtowany charakter i dobrze się ze sobą czuję. Nie mam CO rozgrzebywać, rh. Każdy ma jakieś ciemne zakamarki swojego życia psychicznego, ale ja dbam o higienę psychiczną na tyle, że nie mam w swoim psychicznym domu brudno. smile Co najwyżej jakaś pajęczyna się trafi lub delikatna warstewka kurzu - czyli jest NORMALNIE. Może nudno, ale normalnie. Nie jestem zbyt ciekawym przypadkiem do analizy. smile

a) od końca - ależ jesteś, jesteś... kici, kici, kici (Sony, nie łudź się, że teraz tylko I see będzie 'cierpiała' big_smile ) tongue

[...]
Zaskocz mnie czymś wreszcie tongue Ile tak jeszcze będziesz kiciał ?? big_smile tongue

1,784

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

[...]
Zaskocz mnie czymś wreszcie tongue Ile tak jeszcze będziesz kiciał ?? big_smile tongue

Aż kotek sam przyjdzie smile
Kotka się nie zaskakuje, bo on hop, uskoczy.. i Rh jak widać zna się na kotkach big_smile

1,785 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-28 15:58:52)

Ela210 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

[...]

Aż kotek sam przyjdzie smile
[...]

Kotek może i przyjdzie sam. Ale czy kotka ? big_smile

1,786 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-28 16:22:47)

Kotek ma gonić kotkę... tak długo jak mu starczy sił, albo ona ucieknie, albo będzie wiadomo że nic z tego smile smile Hihiih... Ale jak już zacznie gonić, a ona się da złapać, toooooo... niech kotek wie czego chce smile smile.

@Ela... ale ta pani mi się podobała... Nie zauważyłem że smutna... Raczej miała fajną chwilę smile

1,787

Gary napisał/a:

@Ela... ale ta pani mi się podobała... Nie zauważyłem że smutna... Raczej miała fajną chwilę smile

Nie narzekaj. Mogłam dodać Babę z "Lśnienia" smile

1,788

Ela, i stary i nowy awatar bardzo ładny. Mnie się tamta kobieta nie kojarzyła ze smutkiem. Raczej z zamyśleniem. Jednak każda z nas od czasu do czasu potrzebuje odświeżenia swojego wizerunku. wink Czy to poprzez zakup nowych ubrań, nową fryzurę czy makijaż.

Ela210 napisał/a:

Nie narzekaj. Mogłam dodać Babę z "Lśnienia" smile

big_smile Niestety nie mogę sobie jej w dalszym ciągu przypomnieć. Ale "Lśnienia" dziś nie będę oglądać, żeby to sprawdzić. wink

1,789

Na kotach się nie znam, ale bardzo je lubię. Fajnie mruczą i lubię je głaskać. I mają niezależną naturę, tak jak ja.

Podzielę się z Wami moją ulubioną kocią grafiką:

https://media.giphy.com/media/3oFyD36wrMy4RcUDx6/giphy.gif

Potrafi tak ktoś?

PS Nie widzę znów u siebie grafiki w poście. : /

1,790

I_see_beyond napisał/a:

Ja tak chcę! big_smile

1,791 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-28 20:19:59)

Hihihi big_smile I see... dialog już mamy, podpowiadasz dalszą historię... miło big_smile

PS. tu idzie autoreklama z masażem big_smile tongue

1,792

SonyXperia napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Ja tak chcę! big_smile

Ja też lubię masaże. To gdzie ten kot? big_smile

rh, ja nic nie podpowiadam. big_smile wink

Ale ... wątek sprzyja kreatywności, to fakt.

1,793

rh72 napisał/a:

PS. tu idzie autoreklama z masażem big_smile tongue

Potrafisz tak? Profesjonalnie? big_smile

1,794

Znalazłam coś takiego big_smile

https://i.pinimg.com/originals/4d/4a/d0/4d4ad0d75de56f27c1aa6967eb869972.jpg

Masaż wężami... No nie wiem...

1,795

No coś praktykowałem... łącznie ze stopami.. i wiem, że kobiety tak się zastrzegają, że stóp nie dadzą masować i zaraz kopać będą tongue Nieprawda. Jak dobrze masażyk stóp wykonany to potem nic tak nie relaksuje właśnie jak on. big_smile I jest często o wiele, wiele lepszy od tego nawet ciepłym olejkiem pleców. Bo w stopach mamy nerwowe odpowiedniki całego ciała - tam są zakończenia nerwowe a plecy tego nie mają albo mają mniej odpowiedników. Jest też taki genialny masażer akumulatorowy z wibrującą taką większą główką... No wymiata również big_smile Ale ja półprofesjonalnie czyli bez bazowania na teorii a jedynie odgłosach natężenia przyjemności co oznacza TYLKO masaż relaksacyjny... Polecać się? big_smile tongue

1,796

rh72 napisał/a:

No coś praktykowałem... łącznie ze stopami.. i wiem, że kobiety tak się zastrzegają, że stóp nie dadzą masować i zaraz kopać będą tongue Nieprawda. Jak dobrze masażyk stóp wykonany to potem nic tak nie relaksuje właśnie jak on. big_smile I jest często o wiele, wiele lepszy od tego nawet ciepłym olejkiem pleców. Bo w stopach mamy nerwowe odpowiedniki całego ciała - tam są zakończenia nerwowe a plecy tego nie mają albo mają mniej odpowiedników. Jest też taki genialny masażer akumulatorowy z wibrującą taką większą główką... No wymiata również big_smile Ale ja półprofesjonalnie czyli bez bazowania na teorii a jedynie odgłosach natężenia przyjemności co oznacza TYLKO masaż relaksacyjny... Polecać się? big_smile tongue

hahahaa, czyzby hitachi magic wand? big_smile big_smile

1,797

SonyXperia napisał/a:

Znalazłam coś takiego big_smile

https://i.pinimg.com/originals/4d/4a/d0/4d4ad0d75de56f27c1aa6967eb869972.jpg

Masaż wężami... No nie wiem...

Nawet nie wiecie, jakie to może być przyjemne... Jak 'koci' język (wiecie co to jest?) . Węże w dotyku są świetne... po prostu bardzo miłe. Mówię z doświadczenia - uczucie niesamowite bo skóra węża nie jest śliska ani mokra, zaś mięśnie węża bardzo mocne i połączenie jest niesamowite big_smile

1,798

A tajski?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/db/Thaisun1.jpg/250px-Thaisun1.jpg

Ja uważam, że masaż stóp jest rewelacyjny.

Od 3 lat chodzę na akupresurę. Wprawdzie w celach leczniczych, ale jest to bardzo przyjemne.

rh, jakie masz stawki? big_smile

1,799

_v_ napisał/a:

Nie, nie pamiętam marki bo już z 2-3 lata odstawione ale baaaardzo podobne tylko główka większa i na akumulator oraz główka ma kilka stron z różnymi końcówkami... przypomnę sobie i pokażę big_smile

1,800

rh72 napisał/a:
_v_ napisał/a:

Nie, nie pamiętam marki bo już z 2-3 lata odstawione ale baaaardzo podobne tylko główka większa i na akumulator oraz główka ma kilka stron z różnymi końcówkami... przypomnę sobie i pokażę big_smile

chętnie zobaczę wink

1,801

I_see_beyond napisał/a:

A tajski?
Ja uważam, że masaż stóp jest rewelacyjny.
Od 3 lat chodzę na akupresurę. Wprawdzie w celach leczniczych, ale jest to bardzo przyjemne.
rh, jakie masz stawki? big_smile

Tajski nie... ja się przyznaję, że też lubię masować tongue Jeszcze mogę się polecić w masażu głowy big_smile Kiedyś mi obiekt po protu odleciał i zasnął big_smile
I see. Pewnie, że niewygórowane... znikome wręcz... powiedzmy symboliczne big_smile tongue

1,802

rh72 napisał/a:

Jeszcze mogę się polecić w masażu głowy big_smile Kiedyś mi obiekt po protu odleciał i zasnął big_smile
I see. Pewnie, że niewygórowane... znikome wręcz... powiedzmy symboliczne big_smile tongue

Też lubię. smile Moja masażystka zostawia go na koniec.

Symboliczne? OK. big_smile

Promocje też masz? Bo wiesz, nas jest tu więcej. wink big_smile

1,803

I_see_beyond napisał/a:
rh72 napisał/a:

Jeszcze mogę się polecić w masażu głowy big_smile Kiedyś mi obiekt po protu odleciał i zasnął big_smile

Też lubię. smile Moja masażystka zostawia go na koniec.

Symboliczne? OK. big_smile

Tiaaaa... wirtualnie to mogę i całe forum wymasować big_smile tongue

1,804

rh72 napisał/a:

Jak 'koci' język (wiecie co to jest?)

http://kents.pl/wp-content/uploads/2015/03/34-c.jpg

A "kocie języczki" to pyszne czekoladki:

https://sklepkratka.pl/data/include/cms/aktualnosci/slodycze/pol_pl_KATZENZUNGEN-kocie-jezyczki-mleczne-czekoladki-Vollmilch-Schokolade-100-g-2347_1.jpg

Mniam! tongue

Są jeszcze kwiaty.

1,805

rh72 napisał/a:

No coś praktykowałem... łącznie ze stopami.. i wiem, że kobiety tak się zastrzegają, że stóp nie dadzą masować i zaraz kopać będą tongue Nieprawda. Jak dobrze masażyk stóp wykonany to potem nic tak nie relaksuje właśnie jak on. big_smile I jest często o wiele, wiele lepszy od tego nawet ciepłym olejkiem pleców. Bo w stopach mamy nerwowe odpowiedniki całego ciała - tam są zakończenia nerwowe a plecy tego nie mają albo mają mniej odpowiedników. [...]

A ja się nie zgadzam z twierdzeniem, że masaż określonej części ciała jest lepszy od masażu innej. Każdy z nas ma własne upodobania w kwestii dotyku, tego gdzie i jak lubi być dotykany. tongue Podobnie jak określony rodzaj dotyku moze sprawiać przyjemność lub drażnić, podobnie dotykanie ciała w pewnych jego punktach może dawać odczucie przyjemności lub dyskomfortu. tongue

1,806

rh72 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Tiaaaa... wirtualnie to mogę i całe forum wymasować big_smile tongue

Nie wątpię. big_smile wink

1,807

SonyXperia napisał/a:

Podobnie jak określony rodzaj dotyku moze sprawiać przyjemność lub drażnić, podobnie dotykanie ciała w pewnych jego punktach może dawać odczucie przyjemności lub dyskomfortu. tongue

Przypomniała mi się ta stara piosenka - "The Bad Touch":

Skojarzenie z brakiem umiejętności. wink

1,808

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Podobnie jak określony rodzaj dotyku moze sprawiać przyjemność lub drażnić, podobnie dotykanie ciała w pewnych jego punktach może dawać odczucie przyjemności lub dyskomfortu. tongue

Skojarzenie z brakiem umiejętności. wink

A z upodobaniami masowanego? wink
Tak jak z każdą inną przyjemnością, czy bez znaczenia? wink

Nie każda smaczna potrawa wszystkim musi smakować. Ktoś lubi coś, ktoś czego nie lubi wink

1,809

SonyXperia napisał/a:

Nie każda smaczna potrawa wszystkim musi smakować. Ktoś lubi coś, ktoś czego nie lubi wink

Masz rację, Sony. smile

Myślę, że ważne jest INDYWIDUALNE podejście do klientki. wink I ważny jest tzw. feedback od niej. wink

1,810 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-28 21:16:27)

I_see_beyond napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Masz rację, Sony. smile

Myślę, że ważne jest INDYWIDUALNE podejście do klientki. wink I ważny jest tzw. feedback od niej. wink

Masaż stóp, tak zachwalany jako doskonały relaks nie jest dla mnie tym czym masaż pleców. Po prostu nie ten poziom odbioru dotyku i wszystkiego, co jest z nim związane wink

Każdy ma taki obszar ciała szczególnie newralgiczny dla dotyku  smile

1,811

Plecy też bardzo lubię mieć wymasowane. smile Szczególnie ramiona.

Dziś mi się wkręciły takie stare kawałki - 1990.

Ktoś to pamięta jeszcze?... wink

1,812

A to? wink

1,813

SonyXperia napisał/a:

A to? wink

Pamiętam! big_smile

1985:

1,814

wink

1,815 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-28 21:40:21)

A teraz zgwałcę uszy wszystkich Parapatowiczów, ale przypomniał mi sie pewnien przebój letni z wakacji, który grali w kółko w latach wywołanych przez Ajsi na pobliskiej dyskotece na plaży big_smile big_smile big_smile

I to by było na tyle wspominek big_smile wink

1,816

Witajcie a ja na masaz pleckow tez sie zalapie?Przyjemnie Was sie czyta pozdrawiam.

1,817

1,818 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-28 21:47:19)

SonyXperia napisał/a:

Masaż stóp, tak zachwalany jako doskonały relaks nie jest dla mnie tym czym masaż pleców. Po prostu nie ten poziom odbioru dotyku i wszystkiego, co jest z nim związane wink
Każdy ma taki obszar ciała szczególnie newralgiczny dla dotyku  smile

Sony, Sony... a czy zechciałabyś kontynuować tę hierarchię, bo chciałbym wiedzieć co jest na szczycie...?

Czy można się przyznać nieśmiało, że nie lubię masować i być masowanym, czy to zabrzmiałoby w towarzystwie jak przyznać się, że ktoś lubi matematykę? Trochę nie wypada...

1,819

szaramyszka7777@wp.pl napisał/a:

Witajcie a ja na masaz pleckow tez sie zalapie?Przyjemnie Was sie czyta pozdrawiam.

Cześć!

Myślę, że się załapiesz! rh publicznie zadeklarował, że jest w stanie wirtualnie wymasować całe forum. big_smile

Good luck to you, rh! big_smile

1,820

SonyXperia napisał/a:

przypomniał mi sie pewnien przebój letni z wakacji, który grali w kółko w latach wywołanych przez Ajsi na pobliskiej dyskotece na plaży big_smile big_smile big_smile

Hahaha! big_smile Pamiętam to! Byłam wtedy z rodzicami na wakacjach w górach. Też to tam grali! big_smile

http://www.gify.net/data/media/105/kobieta-ruchomy-obrazek-0107.gif

Posty [ 1,756 do 1,820 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 26 27 28 29 30 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024