Wow! Notka o siekierze budzi lepiej niz mocne espresso
Zaphth- Scenariusz do poprawki Hydraulicy już tak nie wyglądają- stać ich..zatrudniam to wiem
Facet który naprawia mi zmywarkę wyglada bosko.. serio
Teraz nie moze opędzić sie od moich koleżanek którym ciągle psują się zmywarki..
Przecież zaznaczyłem swoją atrakcyjność. Atletyczna budowa, męskie rysy, przenikliwy wzrok, to wszystko atuty które mimo klasycznej i stereotypowej opinii o fachowcach, i tak przeważają. Zresztą, nie chciałem wpadać w jakieś samo uwielbienie, a wszystko starałem się jakoś wpasować w ostatnie skojarzenia, które miałem z tematem związane.
No ale niestety, pisanie pod presją oczekiwań, w znaczący sposób wpływa na zachwianie naturalnego flow, które wpływa na "wyjątkowość" wpisów.
Mimo wszystko mea culpa, że starałem się dopasować do oczekiwań, nie powinienem ulec, a raczej robić swoje
No niestety nie ja pierwszy i nie ostatni, który poległ na próbie spełnienia oczekiwań ze strony kobiet.
A niby taki specjalista jestem , a popełniłem klasyka.
Ehh, no cóż. Nadrobię znienacka, tu, bądź gdzie indziej.
Pozdrawiam
Edit:
Na obronę dodam, że to pewnego rodzaju zabawa konwencją, zestawienie stereotypów właśnie z atrakcyjnością która zostaje zauważona. Szkoda że stereotypowe postrzeganie w jakiś sposób przeważyło w odbiorze tego urywka. Tak jakby jedyny możliwy odbiór fachowca, to klasyczny szwagier z wąsami, albo fachowiec z filmu dla dorosłych.
Ale sam fakt że muszę tłumaczyć, to już sprawia że czuję się z tym źle, chociaż na dobrą sprawę powinien stwierdzić że tak @Autor miał na myśli i tyle.