Parapetówka u Ajsi ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Strony Poprzednia 1 23 24 25 26 27 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,561 do 1,625 z 7,913 ]

1,561 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-26 11:23:43)

Odp: Parapetówka u Ajsi ;)

Nie lubię takich butów, bo robią ciężką nogę. No chyba że kobieta jest duża i jej pasuje.

@Ela -- wujek Google zna odpowiedzi... hihi...

Zobacz podobne tematy :

1,562

Sony widzisz.. Nie ma różnicy.... big_smile są szpilki i reszta świata.

1,563

Gary napisał/a:

Pytanie do Panów- czy wygodniejsze o niebo koturny robią takie same wrażenie?

Hmm... jak są mega grube obcasy to nie bardzo. Ale podwyższane trzewiki do dżinsów są seksi... albo niskie buty ala smerfetka.
Szpilki są super, ale tylko na chwilę... chwilę flirtu.
Bo potem kończy się jak u żony tego aktora -- hmm... co grał w Ocean Eleven...

Jak sie skończyło u żony tego aktora- chyba nie zabiła się na szpilkach?
Pytam bo raz włożyłam obcas w łańcuch- taki na Starym Mieście oddzielajacy chodnik od ulicy i wyłożyłam się jak długa.. Na trochę zniechęciło mnie to do szpilek.

1,564 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-26 12:11:01)

Ela210 napisał/a:

Sony widzisz.. Nie ma różnicy.... big_smile są szpilki i reszta świata.

Czółenka na wysokim obcasie mogłyby wprowadzić zbyt wiele zamieszania wink

1,565

Ela210 napisał/a:

Google:   clooney haluksy

1,566

Gary napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Google:   clooney haluksy

Tu nie trzeba szpilek, tylko buty z waskim czubkiem
Szpilki z okragłym krzywdy nie robią.

I przez Ciebie Gary bedziemy mieć tu na parapetówce reklamy jak pozbyć sie haluksów big_smile

1,567 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-26 12:46:00)

wilczysko napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Dokładnie. To tak jak kask motocyklowy big_smile Albo w nim wyglądasz ładnie, albo lepiej zamknij przyłbicę.

Yyyyy... Czy to... przytyk jest? big_smile

No w żadnym wypadku big_smile

Hahahahahahaha! Brechłem really!!! big_smile Wilczysko... PIĘKNY NEG! big_smile Nawet jeśli nieświadomy lol

A takie niższe koturny są spoko, podobają mi się jak nieprzesadzone smile

1,568

ooo.. reklamy już są- u mnie rózowych szpilek big_smile

1,569

Ela, mam tutaj, na tym temacie 3 rodzaje reklam:

1. atrakcyjne kobiety czekają na mnie
2. kobiece buty
3. kobiece perfumy

Do tego na górze zwykle jedzenie (a mnie dieta ciśnie a tu kurczę pizza) a na dole meble  (może te obrazy?)  i czasami góra z dołem się wymienia tongue I tak jest generalnie...

1,570

rh72 napisał/a:

Ela, mam tutaj, na tym temacie 3 rodzaje reklam:

1. atrakcyjne kobiety czekają na mnie
2. kobiece buty
3. kobiece perfumy

Do tego na górze zwykle jedzenie (a mnie dieta ciśnie a tu kurczę pizza) a na dole meble  (może te obrazy?)  i czasami góra z dołem się wymienia tongue I tak jest generalnie...

Nie zamawiaj pizzy przez internet, nie bedziesz miał takich reklam smile
Ani atrakcyjnych kobiet tez nie zamawiaj do domu wink

1,571

SonyXperia napisał/a:
Gary napisał/a:

@Sony... no to już wymiękam... nie wiem co to platforma, koturna... smile smile Czuję, że to już typowo kobiece tematy.

Koturna to rodzaj obcasa wink

https://ekstraszpilki.pl/image/cache/data/buty-damskie-sandaly-zamszowe-czarne-bezowe-sq5632/sandaly-platforma-czarne-bezowe-sq5632-beige-black-a_0_19_768_0_0-800x800.jpg

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLsP6kgBb5b-HoGQKpViVt1AILLwiXJI0DaBr8GpVO0gOME7rG

Widzisz różnicę? wink

Czyli można powiedzieć, że koturna to platforma po stanowczo za długim chodzeniu tongue

1,572

Ela210 napisał/a:

Nie zamawiaj pizzy przez internet, nie bedziesz miał takich reklam smile
Ani atrakcyjnych kobiet tez nie zamawiaj do domu wink

Hahaha! Do pizzy się przyznaję... big_smile Innych specjałów nie zamawiałem tongue

1,573 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-26 13:01:00)

rh72 napisał/a:

Powiedz mi jak to możliwe, żeby patrząc na rysunek nadal nie odróżniać gdzie jest obcas (koturna) a gdzie podeszwa (platforma) buta big_smile big_smile big_smile

Masz tu: szpilki na platformie. Też Wam się podobają? big_smile

https://kokietki.pl/13981-tm_home_default/bezowe-matowe-szpilki-na-platformie.jpg

1,574

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Powiedz mi jak to możliwe, żeby patrząc na rysunek nadal nie odróżniać gdzie jest obcas (koturna) a gdzie podeszwa (platforma) buta big_smile big_smile big_smile

https://kokietki.pl/13981-tm_home_default/bezowe-matowe-szpilki-na-platformie.jpg

Czyli po dłuższym chodzeniu stają się klasycznymi szpilkami ?

1,575 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-26 13:07:49)

Ela210 napisał/a:

I przez Ciebie Gary bedziemy mieć tu na parapetówce reklamy jak pozbyć sie haluksów big_smile

Aaaaa... ja nie mam reklam... Tylko ćśśśś... Brak reklam u mnie nie uszczupli przychodów netkobiety, ale lepiej niech tak wszyscy nie robią, bo będzie źle, a administrator też musi jeść.

rh72 napisał/a:
wilczysko napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Yyyyy... Czy to... przytyk jest? big_smile

Hahahahahahaha! Brechłem really!!! big_smile Wilczysko... PIĘKNY NEG! big_smile Nawet jeśli nieświadomy lol

No to niech teraz Sony powie jak się czuła... Wg mnie źle. Bo nawet najpiękniejsza laska ma swoją listę wad.

@Sony... te kremowe szpilki są okej. ale codziennie do pracy w takich to nie bardzo... nawet jak dziewczyna jest niska to nie powinna przesadzać.

1,576 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-26 13:11:19)

wilczysko napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Czyli po dłuższym chodzeniu stają się klasycznymi szpilkami ?

Pół-klasycznymi, bo nie zdążyły całkowiecie schudnąć tongue
Za to są dobre na deszczową pogodę. Spokojnie można w nich chodzić po kałużach tongue W sumie praktyczne wink

1,577 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-26 13:12:38)

Sony, rozumiem platformę czyli podwyższenie buta i koturnę, czyli rodzaj obcasa. Piszę, że lubię koturny, jak nie za duże (nie za duże same koturny). Podwyższenia nie lubię... nie przemawia do mnie idea szczudłów. tongue

Gary... wiem co robisz ale  Ty masz reklamy... masz... tylko 'schowane' adblocker tylko ich nie wyświetla ale strona dalej przesyłana do Ciebie je ma smile Więc jedyna różnica, że w nie nie klikniesz bo sam internet nie widzi, że poblokowałeś smile

1,578

rh72 napisał/a:

Sony, rozumiem platformę czyli podwyższenie buta i koturnę, czyli rodzaj obcasa. [...]

Eeee.... A było już tak fajnie tongue

1,579

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Sony, rozumiem platformę czyli podwyższenie buta i koturnę, czyli rodzaj obcasa. [...]

Przejście ze stanu nieświadomości to pewnej świadomości czasami boli big_smile Ale wolisz abym udawał głupka? Dla Ciebie wszystko... big_smile

1,580

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

[...] Dla Ciebie wszystko... big_smile

Dziękuje, ale wolę nie tongue  Co za dużo, to niezdrowo...

1,581 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-26 13:30:04)

Sony, a co jeśli za mało? big_smile

PS. coś Metyla nie ma... mam, prawdę powiedziawszy, pewne wyrzuty sumienia... sad

1,582

Gary napisał/a:
Ela210 napisał/a:

Aaaaa... ja nie mam reklam... Tylko ćśśśś... Brak reklam u mnie nie uszczupli przychodów netkobiety, ale lepiej niech tak wszyscy nie robią, bo będzie źle, a administrator też musi jeść.

rh72 napisał/a:
wilczysko napisał/a:

No to niech teraz Sony powie jak się czuła... Wg mnie źle. Bo nawet najpiękniejsza laska ma swoją listę wad.

Mnie się w tym avatarze spodobały oczy, chociaż w sumie mogą wydawać się takie... hmm... natarczywe? agresywne? big_smile

Gary napisał/a:

@Sony... te kremowe szpilki są okej. ale codziennie do pracy w takich to nie bardzo... nawet jak dziewczyna jest niska to nie powinna przesadzać.

Same butki ok, ale chód na grubej platformie nie wygląda już tak lekko i zwiewnie wink

1,583

SonyXperia napisał/a:

Mnie się w tym avatarze spodobały oczy, chociaż w sumie mogą wydawać się takie... hmm... natarczywe? agresywne? big_smile

Eeeee... super oczy. Jeśli za nimi kryje się pożądanie, to jest okej, czyli natarczywe. Jak zazdrość, to faktycznie agresywne, z pretensją.

Same butki ok, ale chód na grubej platformie nie wygląda już tak lekko i zwiewnie wink

Tak myślisz? Tak wiesz?... no nigdy nie chodziłem... Powinienem próbować?
A w szpilkach cały dzień, każdego dnia, do pracy -- to chyba ciężko, prawda?

1,584

Sony... ja tam agresji nie widzę... wyzwanie bardziej tongue Odwagę i uwagę smile Agresja? Chyba mylicie, agresja wygląda inaczej... popatrzmy w oczy Gary'emu lol

1,585

Gary napisał/a:

@Sony... Same butki ok, ...

Głodnemu chleb na myśli... przeczytałem na początku 'sutki' big_smile tongue

1,586

rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

A co to znowu za twórczość? big_smile

1,587

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:
Gary napisał/a:

No jak to co? Gary wyskoczył z butkami, że ok! Ja czytam, że sutki ok i się od razu łapię, skąd on wie i o czym, do licha, pisze? tongue A potem, że on butki pochwalił lol

1,588

rh72 napisał/a:
SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

No jak to co? Gary wyskoczył z butkami, że ok! Ja czytam, że sutki ok i się od razu łapię, skąd on wie i o czym, do licha, pisze? tongue A potem, że on butki pochwalił lol

Czytaj raz jeszcze tongue big_smile

1,589

SonyXperia napisał/a:

Sexi...

1,590

Metyl, co z tego jak... Puste tongue

1,591

Hej!

Wpadam na chwilę.

Ciekawe rzeczy tu dziś piszecie. wink Mam taką świetną reklamę:
"Uciekaj z Mordoru.
Otwórz własny biznes."

Dobre. big_smile W tym kraju da się na czymś zarobić?...

Jeśli chodzi o buty: najbardziej lubię takie na płaskim obcasie. Są najwygodniejsze i najzdrowsze. Oczywiście wkładam szpilki i mam jedną parę butów na koturnie.

Założyłam je raz latem do sukienki do połowy uda. Jestem dość (?) wysoka i mam dlugie nogi. Efekt?... A nie napiszę. wink big_smile Ale było mi miło. No taką próżność że mnie wyszła. wink

See you later!

1,592

W Wwie Mordorem nazywają szereg takich biur na Mokotowie smile

Ps. Czyli wysoka i próżna big_smile

1,593 Ostatnio edytowany przez summerka88 (2017-10-26 17:40:13)

Hej,
Wpadłam się przywitać smile

I_see_beyond napisał/a:

Hej!Mam taką świetną reklamę:
"Uciekaj z Mordoru.
Otwórz własny biznes."

Dałam się złapać na tę reklamę. Tak właśnie zrobiłam big_smile

Dobre. big_smile W tym kraju da się na czymś zarobić?...

Da się, da. Na tym samym, co robisz w mordorze, ale na własnych zasadach i na własny rachunek wink

Jeśli chodzi o buty: najbardziej lubię takie na płaskim obcasie. Są najwygodniejsze i najzdrowsze. Oczywiście wkładam szpilki i mam jedną parę butów na koturnie.

Założyłam je raz latem do sukienki do połowy uda. Jestem dość (?) wysoka i mam dlugie nogi. Efekt?... A nie napiszę. wink big_smile Ale było mi miło. No taką próżność że mnie wyszła. wink

See you later!

Ja z tych niższych, bo mam marne 166cm, ale za to z ogromną kolekcją butów. Mam do nich wielką słabość, a ponad 90% to właśnie buty na szpilce, słupku, koturnie, platformie itd. Potrafię robić wszystko w szpilkach, łącznie z bieganiem big_smile

Bawcie się dobrze na tej parapetówce. Zostawiam mój ulubiony kawałek na takie okoliczności:

1,594

ja tez chwilke wpadam sie tylko przywitac, nie mam absolutnie nic do powiedzenia na temat szpilek ani koturnow:) z butow eleganckich najbardziej lubie biale adidasy lub czarne goretexowe buty trekkingowe:)

"W tym kraju da się na czymś zarobić?..."
No da sie, lista rzeczy jest dluga, ale najbezpieczniej najpierw ukrasc pierwszy milion:p co by sie nie zadluzac na starcie.

1,595 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-26 20:05:52)

Gary napisał/a:
SonyXperia napisał/a:

Tak myślisz? Tak wiesz?... no nigdy nie chodziłem... Powinienem próbować?
A w szpilkach cały dzień, każdego dnia, do pracy -- to chyba ciężko, prawda?

Tak myślę.  Nie wiem, bo takich szpilek akurat nie mam tongue Czy powinieneś spróbować? big_smile Ja raczej zadałabym pytanie, czy dasz radę kupić rozmiar dla siebie? wink

W szpilkach cały dzień, codziennie -  nie, nie ma szans. Nie nadają się na piesze wycieszki wink I siłownia na wolnym powietrzu też odpada smile

1,596 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-10-26 20:13:37)

@Summerka- tak sobie właśnie Ciebie wyobrażałam- mała, dynamiczna tupiąca nóżkami w markowych butkach big_smile
@Vicky- już myslałam, że KGB zwinęło Cię za propozycje wobec Władimira Władimirowicza wink
@Wilczysko.. Fajne  nowe futro na Zimę big_smile

@Metyl- Ajsi podobna do tej na obrazie?

1,597

rh72 napisał/a:

Ps. Czyli wysoka i próżna big_smile

170 cm wzrostu. Z tych wyższych chyba.

Próżna? Tylko w butach na koturnie i spódnicy do połowy uda. wink big_smile

summerka88 napisał/a:

Hej,
Wpadłam się przywitać smile

Witaj summerko! Dzięki za fajny kawałek. Miło, że wpadłaś. smile smile

Ja jeszcze o tych czerwonych ustach. Byłam w kinie na filmie "Bodo". Nawet mi się podobał. Tam wszystkie kobiety miały pomalowane wyraziście usta na czerwono (karminowo). Matka aktora, siwowłosa staruszka, też. Osobiście wolę podkreślać oczy. Podkreśla się chyba jedno albo drugie. Ale to niech się specjaliści wypowiedzą. wink

1,598 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-26 20:23:24)

rh72 napisał/a:

Sony... ja tam agresji nie widzę... wyzwanie bardziej tongue Odwagę i uwagę smile Agresja? Chyba mylicie, agresja wygląda inaczej... popatrzmy w oczy Gary'emu lol

Hmm... Pomijając ten wąsik big_smile to w tym avatarowym spojrzeniu jest raczej pytanie, może sugestia? wink
Takie spojrzenie "I co Ty na to?" wink

1,599

l

I_see_beyond napisał/a:

Ja jeszcze o tych czerwonych ustach. Byłam w kinie na filmie "Bodo". Nawet mi się podobał. Tam wszystkie kobiety miały pomalowane wyraziście usta na czerwono (karminowo). Matka aktora, siwowłosa staruszka, też. Osobiście wolę podkreślać oczy. Podkreśla się chyba jedno albo drugie. Ale to niech się specjaliści wypowiedzą. wink

Czerwone usta... jedna z najbardziej obrzydliwych rzeczy u kobiet dla mnie:) naprawde..... skutecznie zabijaja naturalne kobiece piekno, smakuje okropnie, zmniejsza uzytkowosc ust - picie, jedzenie czy calowanie przy mocno pomalowanych ustach to jakas makabra:)
Oczy to wrota duszy, a wrota nawet powinny byc pomalowane:)

1,600

SonyXperia napisał/a:
rh72 napisał/a:

Hmm... Pomijając ten wąsik big_smile to w tym avatarowym spojrzeniu jest raczej pytanie, może sugestia? wink

cssssss......:) nie czepiajcie sie wasika, bo jeszcze zmieni avatar;p a ja bardzo ten avatar lubie.

SonyXperia napisał/a:

dokladnie;p love it

1,601 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2017-10-26 20:39:05)

vicky85 napisał/a:

l

I_see_beyond napisał/a:

[...]
Oczy to wrota duszy [...]

Nic dodać, nic ująć.
Zwierciadło duszy. wink

A wąsik Garego jest the best big_smile wink

1,602 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-26 23:13:37)

@viki, Sony... czyli jednak dobrze mam wybrany awatar. smile smile Dzięki. Nie muszę zmieniać, mniej pracy... no i można zarobić 10zł na kawę w tym czasie (jak kolega w wątku gdzieś obok rozważa...)

@Sony... wąsika nie widziałem dopóki nie zwróciłaś na niego uwagi... hihi... smile

Oczy tego ... Garego Oldmana z Leona zawodowca... były takie szaleńcze, niezrównoważone, jak wrzeszczał na korytarzu i te tabletki łykał... aktor wczuł się bosko.

1,603

W oczach Gary Oldmana ma być szaleństwo plus złość plus niebezpieczeństwo - wręcz czysta agresja! big_smile A ten opis sceny to już chyba Gary przerabialiśmy kiedyś! Dla mnie totalny cool cool - też o tym myślałem ale byłeś pierwszy a Jack wszedł bardziej bo niby w filmie był totalnie spaprany to na moim byłym avatarze był... no nikt chyba nie zauważył ale... uśmiechnięty bardzo, bardzo... tongue

A to ta scena...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/83/dc/1d/83dc1d839cd78e8e90209c091aa30796.jpg

1,604

Ten mój uśmiechnięty jest.
A o jakim Jacku mowa? Twój to jest John Malkovich.
Oglądałeś film Gra z Douglasem? Zaskakujący jest.

1,605 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-10-27 00:21:35)

Gary napisał/a:

Ten mój uśmiechnięty jest.
A o jakim Jacku mowa? Twój to jest John Malkovich.
Oglądałeś film Gra z Douglasem? Zaskakujący jest.

O Jacku Nicholsonie którego ja wzięłam za Marca Ruffalo, i tak mi się Rh kojarzy..
Marc Ruffalo nie pamiętam żadnej nieszlachetnej roli, nawet jak w Agorze musiał zabić kobietę którą kochał to z litosci.. smile
A John Malkovich najbardziej mi utkwił w pamieci z Portretu Damy- tam grał wyrafinowanego psychopatę. wink

1,606 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-10-27 00:27:22)

Piszę o moim poprzednim avatarze. O Jacku Nicholsonie w Lśnieniu... Avatar był oparty o tą scenę... ale był totalnie ale totalnie uśmiechnięty big_smile

http://stephenking.pl/wp-content/uploads/2015/06/L%C5%9Bnienie-1980-021.jpg

PS. tak, Grę oglądałem i to dawno temu big_smile Tak, zaskoczyła na końcu tongue

1,607 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2017-10-27 00:23:44)

No teraz widzę big_smile
Dziękuję za ukłon dla widzących inaczej.. big_smile

1,608

A z Douglasem najbardziej poruszył mnie (oprócz Wojny Państwa Rose) niesamowity film - Upadek! Jak kto nie widział... POLECAM! Bellisimo! big_smile

http://3.bp.blogspot.com/-maFEEXepp6c/U2jWstuM1II/AAAAAAAABA4/R_wBk1R5uIo/s1600/Falling+Down+2.jpg

1,609

Ela210 napisał/a:

No teraz widzę big_smile

Jak mi powiesz, że jestem dobry człowiek tooooo.... big_smile Cholernie źle się ludziom kojarzę! tongue

1,610

rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No teraz widzę big_smile

Jak mi powiesz, że jestem dobry człowiek tooooo.... big_smile Cholernie źle się ludziom kojarzę! tongue

Czyli że nie znam się? i jednak Malkovich z "Portretu Damy?

1,611

A czy ten Jack Nickolson był czarno-biały? Taki jakby we krwi? Bo pamiętam użytkownika, którego często widywałem i on miał taki awatar... To byłeś Ty rh? Bo jeśli tak, to być może twój awatar odstraszał mnie od czytania twoich postów i dopiero jak ten niebieski pan się pojawił spokojny to zrozumiałem twój spokojny ton... ciekawe.

1,612

Ela210 napisał/a:
rh72 napisał/a:
Ela210 napisał/a:

No teraz widzę big_smile

Czyli że nie znam się? i jednak Malkovich z "Portretu Damy?

Neeeeee... chociaż generalnie to pociągająca propozycja ale... nie pasuje tongue

1,613

Gary napisał/a:

A czy ten Jack Nickolson był czarno-biały? Taki jakby we krwi? Bo pamiętam użytkownika, którego często widywałem i on miał taki awatar... To byłeś Ty rh? Bo jeśli tak, to być może twój awatar odstraszał mnie od czytania twoich postów i dopiero jak ten niebieski pan się pojawił spokojny to zrozumiałem twój spokojny ton... ciekawe.

Nie, kolego, to nie byłem ja i właśnie ten czerwonawy avatar skłonił mnie do zmiany mojego... właśnie bałem się być tak kojarzony! I widzisz? Miałem rację tongue

1,614

No to na nockę smile

1,615

I to...

1,616

No to dobranoc Bad Boyom i Dobrym Facetom smile

1,617

Na koniec... umierajmy dla sukcesu tongue

http://img.joemonster.org/images/vad/img_42212/582369255c6dc912a12334c45a632ece.jpg

1,618 Ostatnio edytowany przez zabpth (2017-10-27 04:08:45)

Uoyey
Ależ Wy strasznie do przodu lecicie, ciężko wrócić do wątków które już przeminęły z kacem. Z kacem zaznaczam, bo chciałem wytłumaczyć swoją nieobecność. Kara dłuższa i bardziej wyrazista niż przypuszczałem
Ale o co chodzi ze zmywarką, ciężko mi odkopywać wątek, dlatego improwizacja, nie koniecznie zgodna ze źródlem. Przepraszam źródło, przy okazji smile

Minęło już parę minut, odkąd Ajsi zawiesiła się przy zmywarce, zastanawiając się czy to kapsułka do prania czy do zmywania, powoli zaczynając mieć dość problemów dnia codziennego.
Coraz bardziej ulatniała się myślami w stronę przyjemności ukierunkowanych tłem wydarzeń mających ostatnio miejsce na parapetówce, którą urządziła.
Pozwala coraz bardziej płynąć wyobraźni w stronę tego co niemoralne, ale jakże naturalne i przyjemne.
Szło jej tak dobrze, że powoli, namacalnie zaczynała czuć czyjąś rękę na swojej tali, co wzmagało oddawanie się coraz bardziej nieukierunkowanym jeszcze fantazjom o zmywaniu naczyń, przez osobników o wyraźnych cechach negroidalnych.
Gdy nagle!
Ding Dong!- dzwonek do drzwi wyrwał ją z jakże przyjemnego odrętwienia.
Nieco zdziwiona podeszła otworzyć drzwi.
Fantazje Ajsi brutalnie ulotniły się po ich otwarciu.
W drzwiach stał serwisant zabpth z zestawem kluczy, twarz miał wyraźnie zmęczoną, przekrwione oczy, oraz woniał wyraźnym zapachem palonego przed chwilą papierosa, oraz taniej wody kolońskiej i odoru nieprzetrawionej jeszcze wódki, której aromat nieznośnie mieszał się z zapachem wody kolońskiej, co wskazywało na podwójne jej zastosowanie.
No nic- pomyślała Ajsi, przynajmniej jest praktyczny, a servisant powinien być praktyczny, chociaż jakiś plus.
Zamawiała pani do zmywarki?- ni to wybełkotał ni to wymruczał, młody hydraulik.
Tak- odpowiedziała Ajsi, zwracając uwagę na wyraźnie zarysowaną, atletyczną sylwetkę serwisanta, jak i również męskie rysy twarzy oraz przenikliwe czerwono-niebieskie ślepia.
Wow- pomyślała Ajsi, ganiąc się w myślach za negroida zmywającego gary.
No to ten, no, witaj, jestem młodym adeptem sztuki hydraulicznej- zaczął niepewnie tłumaczyć się zabpth.
Po czym już pewniejszym potknięciem wstąpił do środka.
Rozejrzał się zdziwiony, jak by nie był pewien czy już tu kiedyś nie był.
Poprawił narzędzia, delikatnie, oszczędnym ruchem głowy, powąchał się pod pachą i nieco mniej pewnym siebie głosem zaczął dziwnie nucić.
Tyrym tyrym,
Jestem hydraulikiem
mam narzędzi kupę,
zanim zajmę się zlewikiem
chętnie wsadzę palca w d****ę...

A jak leciało to dalej to chyba każdy wie, ale na wszelki wypadek wstawiam linka, niestety na więcej mnie dziś nie stać. Codzienność jest dość jednak szara, a i 2 dni nieobecności w pracy, sprawiły że muszę się teraz mierzyć z humorami moich master blaster w pracy :\ I to głównie dominuje moje myślenie :]
Pewnie większość widziała, ale wypada wskazać źródło inspiracji.

Pozdrawiam

Edit: Przejrzałem trochę parę ostatnich stron i widzę że przed dodaniem historyjki, powinienem uaktualnić znajomość ostatnich wydarzeń. Teraz uaktualniłem, ale trudno słowo się napisało, wydaje się mocno wyrwane z kontekstu, właśnie minus netkafejek, to nie nadążanie za nurtem, następnym razem postaram się być bardziej na bieżąco. Chociaż przyznam, że poprzez właśnie "parapetówkę" skutecznie odciągam się od sensu stricte idei, jaką sobie dorobiłem do przesiadywania na damskim forum, czyli chęć niesienia pomocy innym. Doprawdy, zamiast skupić się na pomaganiu, skupiłem się czytaniu wpisów, od ostatniego momentu który kojarzyłem. Nawet nie zajrzałem w swoje ulubione i naturalne środowisko. sad
Ale jakoś pogodzę. smile
Pozdrawiam

1,619

rh72 napisał/a:

Piszę o moim poprzednim avatarze. O Jacku Nicholsonie w Lśnieniu... Avatar był oparty o tą scenę... ale był totalnie ale totalnie uśmiechnięty big_smile

http://stephenking.pl/wp-content/uploads/2015/06/L%C5%9Bnienie-1980-021.jpg

PS. tak, Grę oglądałem i to dawno temu big_smile Tak, zaskoczyła na końcu tongue

Totalnie uśmiechnięty big_smile tylko mu siekiery akurat nie widać big_smile

1,620

Deszczowy, szary..., ale piątek smile

To żeby się tak za szybko nie zrywać z łóżka może coś takiego smile

1,621 Ostatnio edytowany przez Gary (2017-10-27 08:34:39)

@zapth... zamieniłbyś tego hydraulika na przystojniaka z reklam, co Polskę za granicą reklamował...
@rh... no dobrze że zmieniłeś awatar... smile ... a czy Michael Douglas wyleczył raka z powodu minetek w trakcie przygodnego seksu?

1,622

Wow! Notka o siekierze budzi lepiej niz mocne espresso big_smile
Zaphth- Scenariusz do poprawki Hydraulicy już tak nie wyglądają- stać ich..zatrudniam to wiem wink
Facet który naprawia mi zmywarkę wyglada bosko.. serio
Teraz nie moze opędzić sie od moich koleżanek którym ciągle psują się zmywarki.. big_smile

1,623

Hihi... no ta siekiera też mnie zestresowała... smile Faktycznie.

1,624 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-10-27 09:03:24)

Ela210 napisał/a:

Wow! Notka o siekierze budzi lepiej niz mocne espresso big_smile

Bo on naprawdę miał w tej scenie siekierę smile Rozwalał nią drzwi od łazienki w której ukryła się przerażona żona.
Nie oglądałaś "Lśnienia" ?

Edit:

http://cdn6.se.smcloud.net/t/photos/t/572093/lsnienie-shelley-duvall-jack-nicholson_27194177.jpg

1,625

Wiesz... oglądałem Lśnienie, dzięki. Kiedyś ktoś tutaj miał taki krwawy awatar. Potem Rh dał duże zdjęcie, Ty dorzuciłeś siekierę, a teraz już całą scenę pokazujesz... Czuję się jakbym to jeszcze raz oglądał smile

Posty [ 1,561 do 1,625 z 7,913 ]

Strony Poprzednia 1 23 24 25 26 27 122 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Parapetówka u Ajsi ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024