Czy dać mu szansę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dać mu szansę?

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 131 do 158 z 158 ]

131

Odp: Czy dać mu szansę?

Nie jestem żadnym trollem, nie rozumiem dlaczego od razu kogoś skreślasz po prostu jeżeli jesteś z Warszawy to chciałem popisać, a nie zauważyłem w wątku, żebyś napisała gdzie mieszkasz może przeoczyłem, jedynie mogę snuć domysły, że w Krakowie skoro skończyłaś Uniwersytet Jagielloński.

Zobacz podobne tematy :

132

piotrek.wwaaw napisał/a:

Nie jestem żadnym trollem, nie rozumiem dlaczego od razu kogoś skreślasz po prostu jeżeli jesteś z Warszawy to chciałem popisać, a nie zauważyłem w wątku, żebyś napisała gdzie mieszkasz może przeoczyłem, jedynie mogę snuć domysły, że w Krakowie skoro skończyłaś Uniwersytet Jagielloński.

To przepraszam za błędne przypuszczenia, myślałam, że to żart. Nikogo nie skreślam bez powodu, ale naprawdę nie jestem z Warszawy, tylko faktycznie z Krakowa, jak chcesz dowodu, to prześledź moje posty, wczoraj o tym napisałam. Poza tym tak, studiowałam tu też, więc udało mi się, że nie musiałam nigdzie wyjeżdżać na studia. Dziękuję za uznanie moich poglądów życiowych, życzę Ci, żebyś też znalazł podobną do siebie osobę w Warszawie, a jest to możliwe, bo Warszawa to duże miasto smile

Kinga a ja czekam i czekam tongue

134

Niestety podejście kobiet w Warszawie jest takie, że najpierw tak do 30 - paru lat to imprezy, zabawa, kariera, a potem jak już bliżej 35 - 40 lat to nagle zaczynają się orientować, że trzeba kogoś znaleźć i zaczyna się portale randkowe, speed dating itd., a jak się nie znajdzie nikogo to powstają zaraz tematy na różnych forach typu gdzie mogę znaleźć faceta po 30, gdzie ci normalni, wolni, samotni itd. Szkoda że jesteś z Krakowa bo przeczytałem Twój wątek i jesteś takim damskim odpowiednikiem mnie jeśli chodzi o podejście do związków. Poza tym zaskoczył mnie Twój stosunek do wiary rzadko można spotkać w dzisiejszych czasach wierzącą dziewczynę, która ma jakieś swoje zasady, szanuje się chodzi do kościoła, zresztą widać ile jest w kościołach ludzi młodych a ile starszych na mszy w niedziele.

135

W dzisiejszych czasach odległość z Warszawy do Krakowa nie jest jakaś szczególnie wielka wink
Skoro nie trollujesz, to po prostu próbuj big_smile Prawda, Autorko? big_smile

santapietruszka napisał/a:

W dzisiejszych czasach odległość z Warszawy do Krakowa nie jest jakaś szczególnie wielka wink

Tak zwłaszcza biorąc pod uwagę, że autorka niedawno przeżyła mocne rozczarowanie "związkiem" na odległość, które opisała w temacie .....

137 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-06 18:44:19)

zatroskany internauta napisał/a:

Tak zwłaszcza biorąc pod uwagę, że autorka niedawno przeżyła mocne rozczarowanie "związkiem" na odległość, które opisała w temacie .....

Może nie decyduj za kogoś, ja zażartowałam, a co będzie, to zdecydują sami zainteresowani...
Akurat Autorka jest dziewczyną, która wie, czego chce i da sobie radę bez adwokata tongue

Może nie decyduj za kogoś, ja zażartowałam, a co będzie, to zdecydują sami zainteresowani...

A pewnie, że tak. Ale takie rady dla kogoś kto przeżył rozpad związku na odległość są nietrafione (sam to przeżyłem jak zapewne wiesz, więc wiem co mówię - niestety, a wolałbym nie wiedzieć).

139 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-06 18:46:18)

A pewnie, że tak. Ale takie rady dla kogoś kto przeżył rozpad związku na odległość są nietrafione (sam to przeżyłem jak zapewne wiesz, więc wiem co mówię - niestety, a wolałbym nie wiedzieć).

A na żartach się znasz? Autorka na szczęście się zna smile

A pewnie, że znam o ile są ze smakiem smile

141

A pewnie, że znam o ile są ze smakiem smile

Cóż mogę powiedzieć... to moich nie czytaj big_smile

Lubię poznać zdanie obu stron, a nie tylko tych, którzy się ze mną zgadzają wink

143

Kinga a ja czekam i czekam tongue

tak, już, pochłonęła mi dziś dyskusja na tym forum smile daj mi chwilę smile

144 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-06 18:59:46)

Lubię poznać zdanie obu stron, a nie tylko tych, którzy się ze mną zgadzają wink

Żartów smile nie postów smile i koniec OT smile

145

zatroskany internauta zarówno Ciebie jaki Kingę rozumiem doskonale bo sam byłem w związku na odległość najpierw z dziewczyną mieszkaliśmy w tym samym mieście, a później sytuacja się tak potoczyła, że przez pod 3 miesiące był związek na odległość i była to relacja północ południe czyli jakieś 500 km i niestety, a może stety nie wyszło. Jednak szkoda, że osoby które może w normalnych warunkach pasowałyby do siebie nie mają możliwości się spotkać no ale cóż życie. W dzisiejszych czasach wszystko opiera się tylko o internet, ludzie w metrze, na ulicy wpatrzeni tylko w telefon, tablet nie zauważają drugiej osoby bezsensu nawet podchodzić zagadywać. Myślałem nad portalem jakimś ale prawie wszędzie negatywne opinie wystawione, zwłaszcza jeśli chodzi o te najbardziej znane, a na innych mało użytkowników, no ale nic może kiedyś będę musiał pomyśleć nad założeniem tam konta.

piotrek.wwaaw napisał/a:

zatroskany internauta zarówno Ciebie jaki Kingę rozumiem doskonale bo sam byłem w związku na odległość najpierw z dziewczyną mieszkaliśmy w tym samym mieście, a później sytuacja się tak potoczyła, że przez pod 3 miesiące był związek na odległość i była to relacja północ południe czyli jakieś 500 km i niestety, a może stety nie wyszło. Jednak szkoda, że osoby które może w normalnych warunkach pasowałyby do siebie nie mają możliwości się spotkać no ale cóż życie. W dzisiejszych czasach wszystko opiera się tylko o internet, ludzie w metrze, na ulicy wpatrzeni tylko w telefon, tablet nie zauważają drugiej osoby bezsensu nawet podchodzić zagadywać. Myślałem nad portalem jakimś ale prawie wszędzie negatywne opinie wystawione, zwłaszcza jeśli chodzi o te najbardziej znane, a na innych mało użytkowników, no ale nic może kiedyś będę musiał pomyśleć nad założeniem tam konta.

Portale polecam - nie jest to nic złego, a czasami można kogoś fajnego poznać. Aczkolwiek biorąc pod uwagę swoje doświadczenia uważam, że należy określić sobie maksymalny "zasięg" w jakim szukamy drugiej połowy. Dla mnie jest to max godzina drogi (pozwala to jeszcze w miarę sensownie pojawić się zawsze, gdy potrzeba pomocy, wsparcia itp). Oczywiście każdy sobie ustala ile to dla niego dużo.

147

Akurat Autorka jest dziewczyną, która wie, czego chce i da sobie radę bez adwokata tongue

No właśnie akurat z odległością to racja, 300 km to trochę dużo i przejechałam się niedawno na tym dość mocno

148 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-09-06 19:21:58)

Kinga24 napisał/a:

No właśnie akurat z odległością to racja, 300 km to trochę dużo i przejechałam się niedawno na tym dość mocno

Wiem, ale nikt nie każe Wam wchodzić w związek. Dlatego nie rozumiem alergicznej reakcji zatroskanego. Ale może on po prostu lubi się troszczyć smile

Sytuacje mogą być różne. Nigdy nie wiesz, gdzie Cię życie zaniesie smile Warto mieć znajomych w różnych miejscach świata - i nie trzeba z nimi wszystkimi planować związku smile
Bo co, teraz dla zasady nie będziesz rozmawiać z nikim, kto mieszka w odległości 300 km od Ciebie? To musiałabyś raczej przestać pisać na forum - a byłoby szkoda big_smile

149

Kinga24 napisał/a:

Na szczęście mieszkam wg google mapy jakieś 295 km od Ciebie big_smile A Wojtek tylko 282 km wink

150

piotrek.wwaaw napisał/a:

To widzisz, a tylko 3 miesiące byłeś na odległość, a wyobraź sobie tak 2 lata ^^ Ale masz rację, teraz trudno kogoś poznać, jak ktoś nie ma "szczęścia", to pozostaje jedynie internet. Dawniej to nawet na weselu można było kogoś poznać, a dziś nawet tam jest wymóg, żeby przychodzić z kimś. A jak ktoś ma jeszcze na studiach/w pracy w swoim otoczeniu jedynie płeć tożsamą ze swoją, to tym bardziej. Na imprezie można łatwo kogoś poznać, ale jak ktoś nie lubi, to jak tu się zmuszać, zwłaszcza, że tam można poznać jedynie np. imprezową osobę. Ale na szczęście pozostaje internet, różne portale randkowe itd. Mój starszy brat chwali sobie Sympatię, więc myślę, że nie ma co się sugerować opinią innych, tylko spróbować:) wiadomo, że samych fajnych osób tam się nie spotka, ale może w końcu trafi się na kogoś fajnego smile

151 Ostatnio edytowany przez Kinga24 (2017-09-06 19:41:50)

Kinga24 napisał/a:

Wiem, ale nikt nie każe Wam wchodzić w związek. Dlatego nie rozumiem alergicznej reakcji zatroskanego. Ale może on po prostu lubi się troszczyć smile

Sytuacje mogą być różne. Nigdy nie wiesz, gdzie Cię życie zaniesie smile Warto mieć znajomych w różnych miejscach świata - i nie trzeba z nimi wszystkimi planować związku smile
Bo co, teraz dla zasady nie będziesz rozmawiać z nikim, kto mieszka w odległości 300 km od Ciebie? To musiałabyś raczej przestać pisać na forum - a byłoby szkoda big_smile

No racja, polubiłam to forum i nie chcę przestać tu pisać wink fakt, mam trochę reakcję alergiczną, zwłaszcza, że przed tym 300 km niewypałem miałam 800 km niewypał tongue jak widać, z wiekiem zmniejszam odległość tongue
Ale fakt, znajomych można mieć różnych w różnych częściach Polski, a nawet świata smile

152 Ostatnio edytowany przez Kinga24 (2017-09-06 19:45:14)

T-34 napisał/a:
Kinga24 napisał/a:

Na szczęście mieszkam wg google mapy jakieś 295 km od Ciebie big_smile A Wojtek tylko 282 km wink

Czy T-34 to ukryty T-28? tongue to cieszę się, że jednak nie mieszkacie 300 km ode mnie tongue bo inaczej nie mogłabym z Wami rozmawiać tongue

Założyłeś nowe konto, bo nie chciałeś niszczyć pięknej liczny 500 postów? tongue

"Wróżka Bajuszka"??? kto to nazywa, to już wolałam być Słodką czarodziejką tongue

153

Haha, przeprowadzę się do Radomia, to będę miał już tylko 200 km big_smile A taki dystans to już rowerem spokojnie przejadę wink

Hardcorowe rekordy się tutaj widzę zaczynają (prawie Tour de Pologne) big_smile

155

T-34 napisał/a:

Haha, przeprowadzę się do Radomia, to będę miał już tylko 200 km big_smile A taki dystans to już rowerem spokojnie przejadę wink

Co za poświęcenie smile ale widzę, że ktoś już Cię zbanował, więc trudno, nie będzie możliwości pogadania tongue

156

I to 200 km w jedną stronę, 400 jednego dnia, bo sorry, ale nie przenocuję tongue

Kinga24 napisał/a:

I to 200 km w jedną stronę, 400 jednego dnia, bo sorry, ale nie przenocuję tongue

Chyba, że ogarnie rower z turbodoładowaniem big_smile
Poszła obszerna odpowiedź wink

Ok już koniec offtopu bo psuję Ci temat smile

158

Kinga24 napisał/a:

Chyba, że ogarnie rower z turbodoładowaniem big_smile
Poszła obszerna odpowiedź wink

Ok już koniec offtopu bo psuję Ci temat smile

Albo przerobi na skuter, dodając silnik wink

Posty [ 131 do 158 z 158 ]

Strony Poprzednia 1 2 3

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy dać mu szansę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024