Ciekawe ile osób wie, że 7 czerwca to Międzynarodowy Dzień Seksu ?
Czemu ten dzień nie jest wolny ??
Macie jakieś plany na ten dzień ?
1 2017-06-06 12:59:18 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-06-06 12:59:28)
Akurat mojego męża nie będzie, więc jeśli już, to plany mocno indywidualne
3 2017-06-06 21:14:38 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-06-06 21:16:50)
Cholera, dobrze że o tym napisałeś wilku, bo tak się akurat składa że kiedyś ustawiłam sobie datę urodzenia na swoim koncie na facebooku jako 7 czerwca nie zdając sobie z tego sprawy, i gdybym w porę nie zobaczyła tego tematu, to nie zdążyłabym sobie zmienić miesiąca urodzenia, a to byłby wielki wstyd mieć wtedy urodziny. Nie chcę żeby ktoś mnie kojarzył z seksem, niezły byłby obciach
Akurat mojego męża nie będzie, więc jeśli już, to plany mocno indywidualne
Hmm... więc świece, winko, spokojna muzyka i... dobre baterie?
Cholera, dobrze że o tym napisałeś wilku, bo tak się akurat składa że kiedyś ustawiłam sobie datę urodzenia na swoim koncie na facebooku jako 7 czerwca nie zdając sobie z tego sprawy, i gdybym w porę nie zobaczyła tego tematu, to nie zdążyłabym sobie zmienić miesiąca urodzenia, a to byłby wielki wstyd mieć wtedy urodziny. Nie chcę żeby ktoś mnie kojarzył z seksem, niezły byłby obciach
Oj lilly, lilly...Przecież to jest bardzo miłe skojarzenie :-)
hahahaha, lilly,lubie Cie
Znam święto od lat, ale nigdy nie miałem z kim świętować, więc pewnie znów przy jakimś dobrym filmie.
8 2017-06-06 22:17:42 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-06-06 22:18:48)
Macie jakieś plany na ten dzień ?
proponujesz nam jakąś orgię?
Hmm... więc świece, winko, spokojna muzyka i... dobre baterie?
Duracell Turbo Max są niezawodne w samotny wieczór. W sumie nawet ich maskotka -różowy królik- sugeruje sprośne zastosowanie
10 2017-06-06 23:03:54 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-06-06 23:08:57)
Nie, nie mam planów..Może dlatego, że mnóstwo km mnie dzieli od domu?:)Ten dzień będzie dniem pracy intensywnej :)Chyba tylko buziaczka w kosmos wyślę;)
Nie, nie mam planów..Może dlatego, że mnóstwo km mnie dzieli od domu?:)Ten dzień będzie dniem pracy intensywnej :)Chyba tylko buziaczka w kosmos wyślę;)
To może przyleci jakiś marsjanin
wilczysko napisał/a:Macie jakieś plany na ten dzień ?
proponujesz nam jakąś orgię?
Nie wiedziałem, że można świętować w grupach
wilczysko napisał/a:Hmm... więc świece, winko, spokojna muzyka i... dobre baterie?
Duracell Turbo Max są niezawodne w samotny wieczór. W sumie nawet ich maskotka -różowy królik- sugeruje sprośne zastosowanie
Ten z talerzami ??? W jaki sposób ?
Wpisałam sobie w google 'króliczek duracell z talerzami' i co mi wyskoczyło? Fragment bloga 'Pan Wilk i kobiety', a raczej fragment książki Jarosława Wilka pod tym samym tytułem Wilku przyznaj się, Tyś powieściopisarz?
BTW, nie wzięłam pod uwagę, że 7 stycznia zaczął się już po północy. Pan mąż jednak stwierdził, że trzeba świętować razem (tradycjonalista):D Tylko na litość, czemu o pierwszej w nocy???
Wpisałam sobie w google 'króliczek duracell z talerzami' i co mi wyskoczyło? Fragment bloga 'Pan Wilk i kobiety', a raczej fragment książki Jarosława Wilka pod tym samym tytułem
Wilku przyznaj się, Tyś powieściopisarz?
BTW, nie wzięłam pod uwagę, że 7 stycznia zaczął się już po północy. Pan mąż jednak stwierdził, że trzeba świętować razem (tradycjonalista):D Tylko na litość, czemu o pierwszej w nocy???
Nie znam Pana Wilka , ale to ciekawe.
Mąż chce mieć po prostu więcej czasu na świętowanie, więc zaczął zaraz po północy
Jak tylko ufo-... Hmm ludek da znać. Podzielę się wrażeniami.:)Obiecuję!!!
Miłego świętowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 10 czerwca jest światowy dzień jazdy nago na rowerze. Ktoś wybiera się na przejażdżkę?
Łoooo Jesusieee .To Ci wyzwanie:D Sama jakoś chyba nie mam odwagi:P ale może w grupie to...kto wie.....Jacyś chętni do stworzenia wesołej grupki nagusów rowerowych ?????
Hm... w taki dzień nie pozostaje mi nic innego jak kupić sobie Pączka.
Z podwójnym lukrem...
Chciałabym zobaczyć taką nagą masę krytyczną
Hm... w taki dzień nie pozostaje mi nic innego jak kupić sobie Pączka.
Z podwójnym lukrem...
Chciałabym to zobaczyc
A 10 czerwca jest światowy dzień jazdy nago na rowerze. Ktoś wybiera się na przejażdżkę?
Tylko przedtem trzeba wymontować siodełko dla spotęgowania przyjemności
23 2017-06-07 11:56:22 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-06-07 11:58:44)
adiaphora napisał/a:A 10 czerwca jest światowy dzień jazdy nago na rowerze. Ktoś wybiera się na przejażdżkę?
Ty byś chciała 10- tego dwa świeta naraz obchodzic?
mobydick napisał/a:adiaphora napisał/a:A 10 czerwca jest światowy dzień jazdy nago na rowerze. Ktoś wybiera się na przejażdżkę?
Ty byś chciała 10- tego dwa świeta naraz obchodzic?
Zachłanna
Dziś będziemy świętować zdany (mam nadzieję) egzamin naszej 12 latki-grupowo.
A potem parami rozejdziemy się do swoich sypialni.
Ja-z mężem,córka-z psem
Jak to się mówi: dwie pi(e)czenie na jednym ogniu
Jak to się mówi: dwie pi(e)czenie na jednym ogniu
Na domowym ognisku-można by nawet rzec
A czy to prawda,ze jutro jest dzień chorób wenerycznych?
mobydick napisał/a:Jak to się mówi: dwie pi(e)czenie na jednym ogniu
Na domowym ognisku-można by nawet rzec
A czy to prawda,ze jutro jest dzień chorób wenerycznych?
Nie znalazłem informacji na ten temat. Ale dla tych co nie mogą dzisiaj świętować to 21 grudnia jest Światowy Dzień Orgazmu Tak akurat w przerwie gorączki przedświątecznej
A 25 lutego Dzień Masturbacji - czyli dlaczego świętowanie w pojedynkę może być całkiem przyjemne
A 25 lutego Dzień Masturbacji - czyli dlaczego świętowanie w pojedynkę może być całkiem przyjemne
O, to parę dni po moich urodzinach. Muszę zapamiętać
Aleeeeee, świątecznych dniiiiii do świętowania:D Kto by pomyślał ???? A, temat staje się coraz bardziej.....zaskakujący!
zapomniałam, że 10 jest jeszcze... Światowy Dzień Robienia na Drutach w Miejscach Publicznych. To ja chyba wolę te robótki niż rower
W Centrum ruch jak codzien. Nie widac by ktos świętowal lub szykowal sie do świętowania. Nie widać chętnych. Tymczasem przed północą wypadałoby zaliczyć ... świeto do udanych.
Zamierzam się dzisiaj rżnąć jak bura suka podczas rui, zresztą, jak również każdego innego dnia roku.
Pozdrawiam wszystkich
Nie świętuję Męża brak, baterie szlag trafił, palce od klepania w klawiaturę już zmęczone. No nic, to czekam na tego 10 czerwca i idę nasmarować rower
Nie świętuję
Męża brak, baterie szlag trafił, palce od klepania w klawiaturę już zmęczone. No nic, to czekam na tego 10 czerwca i idę nasmarować rower
Łączę się w bólu. Ja też nie świętowałem.
Zamierzam się dzisiaj rżnąć jak bura suka podczas rui, zresztą, jak również każdego innego dnia roku.
Pozdrawiam wszystkich
Eeeehhhh... To było okrutne z Twojej strony
Uuuuu... ale bida
Uuuuu... ale bida
No bida.
Na szczęście święta, święta i po świętach
Teraz byle do...21 grudnia
Cyngli napisał/a:Zamierzam się dzisiaj rżnąć jak bura suka podczas rui, zresztą, jak również każdego innego dnia roku.
Pozdrawiam wszystkichEeeehhhh...
To było okrutne z Twojej strony
Chciałam, żebyście poczuli te dobre fluidy
wilczysko napisał/a:Cyngli napisał/a:Zamierzam się dzisiaj rżnąć jak bura suka podczas rui, zresztą, jak również każdego innego dnia roku.
Pozdrawiam wszystkichEeeehhhh...
To było okrutne z Twojej strony
Chciałam, żebyście poczuli te dobre fluidy
No to poczuliśmy
42 2017-06-08 10:30:08 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-06-08 10:30:47)
adiaphora napisał/a:Uuuuu... ale bida
No bida.
Na szczęście święta, święta i po świętach![]()
Teraz byle do...21 grudnia
A co jest 21 grudnia? Aaaa, dzień orgazmu. Myslalam, ze dzień masturbacji jest bliżej, ale to jeszcze dalej, bo 25 lutego.
Ten facet z dowcipu pewnie świętował
Po badaniu okulista mówi do faceta:
- uważam, ze powinien pan ograniczyć onanizowanie
- a co, wzrok się od tego psuje?
- nie, wkurwia pan ludzi w poczekalni
wilczysko napisał/a:adiaphora napisał/a:Uuuuu... ale bida
No bida.
Na szczęście święta, święta i po świętach![]()
Teraz byle do...21 grudniaA co jest 21 grudnia? Aaaa, dzień orgazmu. Myslalam, ze dzień masturbacji jest bliżej, ale to jeszcze dalej, bo 25 lutego.
Ten facet z dowcipu pewnie świętowałPo badaniu okulista mówi do faceta:
- uważam, ze powinien pan ograniczyć onanizowanie
- a co, wzrok się od tego psuje?
- nie, wkurwia pan ludzi w poczekalni
No najwyraźniej orgazm i masturbacja nie są tożsame, więc muszą mieć oddzielne święta
Wiadomo, że orgazm można mieć też w inny sposób poza masturbacją No a masturbacja nie koniecznie musi kończyć się orgazmem
(no to czym ?)
No pewnie, ze tak. Ja mam np. jak kupuje nowe meble
No to chyba nie za często ?
A ja.... Cholera nie pamiętam. Stary już jestem. Jakoś nic mnie już tak nie podnieca. Może sobie coś przypomnę.
O ! Chyba miałbym jakbym się przejechał prawdziwym czołgiem Ale to tryb przypuszczający.
Oooo....Wilczysko, Ty to jednak masz fantazje erotyczne jejku, ja też taką mam
a jakim? Jakbyś mógł wybrać ze wszystkich, wszystkich jakie były albo są?
Oooo....Wilczysko, Ty to jednak masz fantazje erotyczne
jejku, ja też taką mam
a jakim? Jakbyś mógł wybrać ze wszystkich, wszystkich jakie były albo są?
No jakbym mógł wybierać to chciałbym Leopardem 2 Z historycznych to najbardziej Tygrysem. Ale w sumie to nawet zwykłym T-34 byłoby fajnie. Tylko, że w moich okolicach nikt takich atrakcji nie organizuje.
No a masturbacja nie koniecznie musi kończyć się orgazmem
(no to czym ?)
No na przykład wizytą na pogotowiu. Kojarzycie te opowieści dziwnej treści o penisie wciągniętym przez rurę odkurzacza albo o gałce zmiany biegów, która utknęła w...
To widzę Wilczysko, że moglibyśmy wspólnie dozować sobie przyjemności Tygrys to jest to
I jak ? ktoś zaliczył ? Czy święto było stosunkowo udane ?
52 2017-06-08 20:30:39 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-08 20:36:01)
Hahaha! Po ostatnim pytaniu wszyscy pomilkli!
EDIT: dobra zorientowałem się... tylko 2,5 godziny jakieś minęły od jego zadania... pewnie się Wam przesunęło i na dzisiaj i jeszcze z łóżka nikt nie wyszedł
wilczysko napisał/a:No a masturbacja nie koniecznie musi kończyć się orgazmem
(no to czym ?)
No na przykład wizytą na pogotowiu. Kojarzycie te opowieści dziwnej treści o penisie wciągniętym przez rurę odkurzacza albo o gałce zmiany biegów, która utknęła w...
Boli od samego czytania o tym :-)
54 2017-06-08 20:44:45 Ostatnio edytowany przez mobydick (2017-06-08 20:46:37)
I jak ? ktoś zaliczył ? Czy święto było stosunkowo udane ?
Jedyne co zaliczyłam, to zgon po 14 godzinach ślęczenia przed komputerem
Boli od samego czytania o tym :-)
Per aspera ad astra
Facet79 napisał/a:I jak ? ktoś zaliczył ? Czy święto było stosunkowo udane ?
Jedyne co zaliczyłam, to zgon po 14 godzinach ślęczenia przed komputerem
Ja złożyłem żonie życzenia z okazji święta i zapytałem się, czy się się cieszy, że niedługo będziemy mieć rocznicę I tyle.
W sensie rocznicę ślubu czy braku seksu?
W sensie rocznicę ślubu czy braku seksu?
Chodziło o seks.
Dzisiaj dzień wolności podatkowej, dzień przyjaciela, dzien trójkąta koralowego, dzień księgowego, dzień agugaga
Co swietujecie?
Dzisiaj dzień wolności podatkowej, dzień przyjaciela, dzien trójkąta koralowego, dzień księgowego, dzień agugaga
Co swietujecie?
Hahaha! Ja chciałbym dzień trójkąta ale takiego, że 2 panie i ja tylko!
Co swietujecie?
A co to jest agugaga ?
Nie wiem, ale brzmi obiecująco
adiaphora napisał/a:Dzisiaj dzień wolności podatkowej, dzień przyjaciela, dzien trójkąta koralowego, dzień księgowego, dzień agugaga
Co swietujecie?
A co to jest agugaga ?
No weź, nie mów, że nie sprawdziłeś...
Dzień Agugaga to święto, które wywodzi się z Afryki. "Agugaga" oznacza pierwsze słowa niemowlaka, wszystkich, którzy zaczynają się uczyć nowego języka.
Już pokazywałem u 'siebie' ale to spróbujcie wymówić... Więc 'dzień dobry Panie....'
Nie wiem, ale brzmi obiecująco
Eee to nic z tych rzeczy Wyczytałem, że to święto pochodzące z Afryki i odnosi się do niemowlaków. "Agugaga" to jakby pierwszy dźwięk jaki wydają niemowlaki
Nie będę tego obchodził !!
Ale niemowlaki robi się tak przyjemnie...
Ale niemowlaki robi się tak przyjemnie...
Eeee tam... Robi się przyjemnie, ale potem same problemy A jak jeszcze naraz się np. dwa zrobi to masakra. "Śfagrowi" się tak ostatnio "udało"
Nie chciałbym być na jego miejscu.