7 czerwca - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 75 ]

1 Ostatnio edytowany przez vilkolakis (2017-06-06 12:59:28)

Temat: 7 czerwca

Ciekawe ile osób wie, że 7 czerwca to Międzynarodowy Dzień Seksu smile ?
Czemu ten dzień nie jest wolny ??
Macie jakieś plany na ten dzień ? big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 7 czerwca

Akurat mojego męża nie będzie, więc jeśli już, to plany mocno indywidualne big_smile

3 Ostatnio edytowany przez lilly25 (2017-06-06 21:16:50)

Cholera, dobrze że o tym napisałeś wilku, bo tak się akurat składa że kiedyś ustawiłam sobie datę urodzenia na swoim koncie na facebooku jako 7 czerwca nie zdając sobie z tego sprawy, i gdybym w porę nie zobaczyła tego tematu, to nie zdążyłabym sobie zmienić miesiąca urodzenia, a to byłby wielki wstyd mieć wtedy urodziny. Nie chcę żeby ktoś mnie kojarzył z seksem, niezły byłby obciach big_smile

4

mobydick napisał/a:

Akurat mojego męża nie będzie, więc jeśli już, to plany mocno indywidualne big_smile

Hmm... więc świece, winko, spokojna muzyka i... dobre baterie? big_smile

5

lilly25 napisał/a:

Cholera, dobrze że o tym napisałeś wilku, bo tak się akurat składa że kiedyś ustawiłam sobie datę urodzenia na swoim koncie na facebooku jako 7 czerwca nie zdając sobie z tego sprawy, i gdybym w porę nie zobaczyła tego tematu, to nie zdążyłabym sobie zmienić miesiąca urodzenia, a to byłby wielki wstyd mieć wtedy urodziny. Nie chcę żeby ktoś mnie kojarzył z seksem, niezły byłby obciach big_smile

Oj lilly, lilly...Przecież to jest bardzo miłe skojarzenie :-)

6

lilly25 napisał/a:

hahahaha, lilly,lubie Cie big_smile

7

Znam święto od lat, ale nigdy nie miałem z kim świętować, więc pewnie znów przy jakimś dobrym filmie.

8 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-06-06 22:18:48)

wilczysko napisał/a:

proponujesz nam jakąś orgię? big_smile

9

wilczysko napisał/a:

Duracell Turbo Max są niezawodne w samotny wieczór. W sumie nawet ich maskotka -różowy królik- sugeruje sprośne zastosowanie big_smile

10 Ostatnio edytowany przez Summertime (2017-06-06 23:08:57)

Nie, nie mam planów..Może dlatego, że mnóstwo km mnie dzieli od domu?:)Ten dzień będzie dniem pracy intensywnej :)Chyba tylko buziaczka w kosmos wyślę;)

11

Summertime napisał/a:

Nie, nie mam planów..Może dlatego, że mnóstwo km mnie dzieli od domu?:)Ten dzień będzie dniem pracy intensywnej :)Chyba tylko buziaczka w kosmos wyślę;)

To może przyleci jakiś marsjanin big_smile

12

adiaphora napisał/a:
wilczysko napisał/a:

proponujesz nam jakąś orgię? big_smile

Nie wiedziałem, że można świętować w grupach big_smile

13

mobydick napisał/a:
wilczysko napisał/a:

Duracell Turbo Max są niezawodne w samotny wieczór. W sumie nawet ich maskotka -różowy królik- sugeruje sprośne zastosowanie big_smile

Ten z talerzami ??? big_smile W jaki sposób ?

14

Wpisałam sobie w google 'króliczek duracell z talerzami' i co mi wyskoczyło? Fragment bloga 'Pan Wilk i kobiety', a raczej fragment książki Jarosława Wilka pod tym samym tytułem big_smile Wilku przyznaj się, Tyś powieściopisarz? big_smile

BTW, nie wzięłam pod uwagę, że 7 stycznia zaczął się już po północy. Pan mąż jednak stwierdził, że trzeba świętować razem (tradycjonalista):D Tylko na litość, czemu o pierwszej w nocy???

15

mobydick napisał/a:

Wpisałam sobie w google 'króliczek duracell z talerzami' i co mi wyskoczyło? Fragment bloga 'Pan Wilk i kobiety', a raczej fragment książki Jarosława Wilka pod tym samym tytułem big_smile Wilku przyznaj się, Tyś powieściopisarz? big_smile

BTW, nie wzięłam pod uwagę, że 7 stycznia zaczął się już po północy. Pan mąż jednak stwierdził, że trzeba świętować razem (tradycjonalista):D Tylko na litość, czemu o pierwszej w nocy???

Nie znam Pana Wilka big_smile, ale to ciekawe.

Mąż chce mieć po prostu więcej czasu na świętowanie, więc zaczął zaraz po północy big_smile

16

Jak tylko ufo-... Hmm big_smile ludek da znać. Podzielę się wrażeniami.:)Obiecuję!!!

Miłego świętowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17

A 10 czerwca jest światowy dzień jazdy nago na rowerze. Ktoś wybiera się na przejażdżkę? big_smile

18

Łoooo Jesusieee .To Ci wyzwanie:D Sama jakoś chyba nie mam odwagi:P ale może w grupie big_smile to...kto wie.....Jacyś chętni do stworzenia  wesołej grupki nagusów rowerowych ????? big_smile

19

Hm...  w taki dzień nie pozostaje mi nic innego jak kupić sobie Pączka.

Z podwójnym lukrem...

20

Chciałabym zobaczyć taką nagą masę krytyczną big_smile

21

Iceni napisał/a:

Hm...  w taki dzień nie pozostaje mi nic innego jak kupić sobie Pączka.

Z podwójnym lukrem...

Chciałabym to zobaczyc lol

22

adiaphora napisał/a:

A 10 czerwca jest światowy dzień jazdy nago na rowerze. Ktoś wybiera się na przejażdżkę? big_smile

Tylko przedtem trzeba wymontować siodełko dla spotęgowania przyjemności big_smile

23 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-06-07 11:58:44)

mobydick napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Tylko przedtem trzeba wymontować siodełko dla spotęgowania przyjemności big_smile

Ty byś chciała 10- tego dwa świeta naraz obchodzic? big_smile

24

adiaphora napisał/a:
mobydick napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Ty byś chciała 10- tego dwa świeta naraz obchodzic? big_smile

Zachłanna big_smile

25

Dziś będziemy świętować zdany (mam nadzieję) egzamin naszej 12 latki-grupowo.
A potem parami rozejdziemy się do swoich sypialni.
Ja-z mężem,córka-z psem smile

26

Jak to się mówi: dwie pi(e)czenie na jednym ogniu tongue

27

mobydick napisał/a:

Na domowym ognisku-można by nawet rzec smile
A czy to prawda,ze jutro jest dzień chorób wenerycznych? smile

28

gojka102 napisał/a:
mobydick napisał/a:

Na domowym ognisku-można by nawet rzec smile
A czy to prawda,ze jutro jest dzień chorób wenerycznych? smile

Nie znalazłem informacji na ten temat. Ale dla tych co nie mogą dzisiaj świętować to 21 grudnia jest Światowy Dzień Orgazmu big_smile Tak akurat w przerwie gorączki przedświątecznej smile

29

A 25 lutego Dzień Masturbacji - czyli dlaczego świętowanie w pojedynkę może być całkiem przyjemne big_smile

30

mobydick napisał/a:

A 25 lutego Dzień Masturbacji - czyli dlaczego świętowanie w pojedynkę może być całkiem przyjemne big_smile

O, to parę dni po moich urodzinach. Muszę zapamiętać big_smile

31

Aleeeeee, świątecznych dniiiiii do świętowania:D  Kto by pomyślał ???? A, temat staje się coraz bardziej.....zaskakujący! big_smile

32

zapomniałam, że 10 jest jeszcze... Światowy Dzień Robienia na Drutach w Miejscach Publicznych.  To ja chyba wolę te robótki niż rower smile

33

W Centrum ruch jak codzien. Nie widac by ktos świętowal lub szykowal sie do świętowania. Nie widać chętnych. Tymczasem przed północą wypadałoby zaliczyć ... świeto do udanych.

34

Zamierzam się dzisiaj rżnąć jak bura suka podczas rui, zresztą, jak również każdego innego dnia roku.
Pozdrawiam wszystkich big_smile

35

Nie świętuję sad Męża brak, baterie szlag trafił, palce od klepania w klawiaturę już zmęczone. No nic, to czekam na tego 10 czerwca i idę nasmarować rower tongue

36

mobydick napisał/a:

Nie świętuję sad Męża brak, baterie szlag trafił, palce od klepania w klawiaturę już zmęczone. No nic, to czekam na tego 10 czerwca i idę nasmarować rower tongue

Łączę się w bólu. Ja też nie świętowałem.

37

Cyngli napisał/a:

Zamierzam się dzisiaj rżnąć jak bura suka podczas rui, zresztą, jak również każdego innego dnia roku.

Eeeehhhh... big_smile To było okrutne z Twojej strony big_smile

38

Uuuuu... ale bida tongue

39

adiaphora napisał/a:

Uuuuu... ale bida tongue

No bida.
Na szczęście święta, święta i po świętach big_smile
Teraz byle do...21 grudnia big_smile

40

wilczysko napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Chciałam, żebyście poczuli te dobre fluidy tongue

41

Cyngli napisał/a:
wilczysko napisał/a:
Cyngli napisał/a:

Chciałam, żebyście poczuli te dobre fluidy tongue

No to poczuliśmy big_smile

42 Ostatnio edytowany przez adiafora (2017-06-08 10:30:47)

wilczysko napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Uuuuu... ale bida tongue

No bida.

A co jest 21 grudnia? Aaaa, dzień orgazmu. Myslalam, ze  dzień masturbacji jest bliżej, ale to jeszcze dalej, bo  25 lutego.
Ten facet z dowcipu pewnie świętował big_smile

Po badaniu okulista mówi do faceta:
- uważam, ze powinien pan ograniczyć onanizowanie
- a co, wzrok się od tego psuje?
- nie, wkurwia pan ludzi w poczekalni

43

adiaphora napisał/a:
wilczysko napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Uuuuu... ale bida tongue

No bida.

A co jest 21 grudnia? Aaaa, dzień orgazmu. Myslalam, ze  dzień masturbacji jest bliżej, ale to jeszcze dalej, bo  25 lutego.
Ten facet z dowcipu pewnie świętował big_smile

Po badaniu okulista mówi do faceta:
- uważam, ze powinien pan ograniczyć onanizowanie
- a co, wzrok się od tego psuje?
- nie, wkurwia pan ludzi w poczekalni

No najwyraźniej orgazm i masturbacja nie są tożsame, więc muszą mieć oddzielne święta smile
Wiadomo, że orgazm można mieć też w inny sposób poza masturbacją wink No a masturbacja nie koniecznie musi kończyć się orgazmem big_smile (no to czym ?)

44

No pewnie, ze tak. Ja mam np. jak kupuje nowe meble big_smile

45

adiaphora napisał/a:

No to chyba nie za często ?

A ja.... Cholera nie pamiętam. Stary już jestem. Jakoś nic mnie już tak nie podnieca. Może sobie coś przypomnę.

46

adiaphora napisał/a:

O ! Chyba miałbym jakbym się przejechał prawdziwym czołgiem big_smile Ale to tryb przypuszczający.

47

Oooo....Wilczysko, Ty to jednak masz fantazje erotyczne big_smile jejku, ja też taką mam tongue a jakim? Jakbyś mógł wybrać ze wszystkich, wszystkich jakie były albo są? smile

48

lody miętowe napisał/a:

Oooo....Wilczysko, Ty to jednak masz fantazje erotyczne big_smile jejku, ja też taką mam tongue a jakim? Jakbyś mógł wybrać ze wszystkich, wszystkich jakie były albo są? smile

No jakbym mógł wybierać to chciałbym Leopardem 2 smile Z historycznych to najbardziej Tygrysem. Ale w sumie to nawet zwykłym T-34 byłoby fajnie. Tylko, że w moich okolicach nikt takich atrakcji nie organizuje.

49

wilczysko napisał/a:

No a masturbacja nie koniecznie musi kończyć się orgazmem big_smile (no to czym ?)

No na przykład wizytą na pogotowiu. Kojarzycie te opowieści dziwnej treści o penisie wciągniętym przez rurę odkurzacza albo o gałce zmiany biegów, która utknęła w... tongue

50

To widzę Wilczysko, że moglibyśmy wspólnie dozować sobie przyjemności big_smile Tygrys to jest to tongue

51

I jak ? ktoś zaliczył ? Czy święto było stosunkowo udane ?

52 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-06-08 20:36:01)

Hahaha! Po ostatnim pytaniu wszyscy pomilkli! tongue

EDIT: dobra zorientowałem się... tylko 2,5 godziny jakieś minęły od jego zadania... pewnie się Wam przesunęło i na dzisiaj i jeszcze z łóżka nikt nie wyszedł big_smile

53

mobydick napisał/a:
wilczysko napisał/a:

No a masturbacja nie koniecznie musi kończyć się orgazmem big_smile (no to czym ?)

No na przykład wizytą na pogotowiu. Kojarzycie te opowieści dziwnej treści o penisie wciągniętym przez rurę odkurzacza albo o gałce zmiany biegów, która utknęła w... tongue

Boli od samego czytania o tym :-)

54 Ostatnio edytowany przez mobydick (2017-06-08 20:46:37)

Facet79 napisał/a:

Jedyne co zaliczyłam, to zgon po 14 godzinach ślęczenia przed komputerem tongue

wilczysko napisał/a:

Boli od samego czytania o tym :-)

Per aspera ad astra big_smile

55

mobydick napisał/a:
Facet79 napisał/a:

Jedyne co zaliczyłam, to zgon po 14 godzinach ślęczenia przed komputerem tongue

Ja złożyłem żonie życzenia z okazji święta i zapytałem się, czy się się cieszy, że niedługo będziemy mieć rocznicę tongue I tyle.

56

W sensie rocznicę ślubu czy braku seksu?

57

mobydick napisał/a:

W sensie rocznicę ślubu czy braku seksu?

Chodziło o seks.

58

Dzisiaj dzień wolności podatkowej, dzień przyjaciela, dzien trójkąta koralowego, dzień księgowego, dzień agugaga big_smile

Co swietujecie? wink

59

adiaphora napisał/a:

Dzisiaj dzień wolności podatkowej, dzień przyjaciela, dzien trójkąta koralowego, dzień księgowego, dzień agugaga big_smile

Co swietujecie? wink

Hahaha! Ja chciałbym dzień trójkąta ale takiego, że 2 panie i ja tylko! tongue

60

adiaphora napisał/a:

Co swietujecie? wink

A co to jest agugaga ? smile

61

Nie wiem, ale brzmi obiecująco big_smile

62

wilczysko napisał/a:
adiaphora napisał/a:

Co swietujecie? wink

A co to jest agugaga ? smile

No weź, nie mów, że nie sprawdziłeś... sad

Dzień Agugaga to święto, które wywodzi się z Afryki. "Agugaga" oznacza pierwsze słowa niemowlaka, wszystkich, którzy zaczynają się uczyć nowego języka.

Już pokazywałem u 'siebie' ale to spróbujcie wymówić... Więc 'dzień dobry Panie....' smile

63

adiaphora napisał/a:

Nie wiem, ale brzmi obiecująco big_smile

Eee to nic z tych rzeczy smile Wyczytałem, że to święto pochodzące z Afryki i odnosi się do niemowlaków. "Agugaga" to jakby pierwszy dźwięk jaki wydają niemowlaki smile
Nie będę tego obchodził !! big_smile

64

Ale niemowlaki robi się tak przyjemnie... big_smile

65

adiaphora napisał/a:

Ale niemowlaki robi się tak przyjemnie... big_smile

Eeee tam... Robi się przyjemnie, ale potem same problemy tongue A jak jeszcze naraz się np. dwa zrobi to masakra. "Śfagrowi" się tak ostatnio "udało" big_smile Nie chciałbym być na jego miejscu.

Posty [ 1 do 65 z 75 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024