Witajcie,
mój partner w czasie seksu rozrzuca ubrania po całym pomieszczeniu - blacie, podłodze itd.
Denerwuje mnie to, bo potem czasem są brudne. Jak sobie z tym radzicie?
Z góry dzięki za pomoc.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On rozwala ubrania w czasie seksu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witajcie,
mój partner w czasie seksu rozrzuca ubrania po całym pomieszczeniu - blacie, podłodze itd.
Z góry dzięki za pomoc.
Basia, skupiasz się na głupotach, bo ubrania można uprać i po kłopocie. Swoją drogą to, że taka myśl pojawia się w czasie seksu już świadczy o tym, że seks słabiutki... Listę zakupów też sobie układasz w czasie?
Jak Ty to sobie wyobrażasz? Kochanie dziś w ramach gry wstępnej złóżmy ubrania w kostkę... Daj spokój ubraniom i skup się na tym co ważne, bo ubrania i to gdzie leżą to pierdoła.
nie wiem nawet jak to skomentować...
Ostentacyjnie przerwij i zacznij otrzepywać, składać albo rozwieszać te rozrzucone ubrania i wróć do seksu jak skończysz.
i wróć do seksu jak skończysz.
Po czymś takim nie byłoby powrotu. Opadłyby nie tylko ręce...
Witajcie,
Z góry dzięki za pomoc.
No ja sobie radzę tak,że się nie ubieramy po prostu i wtedy problem rozrzucania ubrań nie istnieje.
A może spróbuj powiedzieć partnerowi,że te rozrzucone ubrania powodują,że poziom Twojego podniecenia spada o jakieś 50%-jeśli w ogóle przyjmuje jakikolwiek poziom
A tak serio,to myślę,że to trolling
Cóż, nasze ubrania często lądują na podłodze, ale od tego nie są brudne, może czasem wymięte, jeśli jednak nie spadną z łóżka czy kanapy. Może należy częściej sprzątać?
Gojka też myślę że to trolling, ale jeśli nie to współczuje, takim ludziom bardzo ciężko się żyje i myślę że taka fiksacja odbija się nie tylko w łóżku, oczywiście jeśli to prawda. W sumie są przypadki różnych nerwic porządkowych.
dobrze, ze nie rwie na strzepy, choc niektore lubia takich tygrysow
Nasunął mi się taki dowcip:
Jak sprawić by kobieta po seksie krzyczała jeszcze pół godziny? Wytrzeć wacka w firankę;)
Jak to dobrze,że nie mamy firanek:)
Jak Ty to sobie wyobrażasz? Kochanie dziś w ramach gry wstępnej złóżmy ubrania w kostkę
może to jakiś rodzaj fe_tyszyzmu
ja też mam problem z ubraniami, nie możemy znaleźć
a może to nie lęk, przed ubrudzeniem, tylko jakaś forma, przyłapania na,
autorka sama mieszka czy z "weteranami"??
ja też mam problem z ubraniami, nie możemy znaleźć
Taki problem to ja już bardziej rozumiem
Proponuje czesciej niz dwa razy w roku scierac kurze, myc podloge, uzyc odkurzacza - albo podwyzszyc chociaz o jedna gwiazdke standard hotelu.
Jak Ty to sobie wyobrażasz? Kochanie dziś w ramach gry wstępnej złóżmy ubrania w kostkę...
Padłam
Padłam
Powstań
Albo niech taką folię malarska rozkłada przed stosunkiem, chyba mniej więcej da radę przewidzieć gdzie będą kopulować.
Chyba że to spontan np. w parku, to wtedy trudno, ciuchy się uwalą najwyżej. Ale to w dziale W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA na pewno o praniu jakieś praktyczne porady się znajdą.
Pozdrawiam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On rozwala ubrania w czasie seksu
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024