Krostki w okolicach intymnych - co to może być? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Krostki w okolicach intymnych - co to może być?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Krostki w okolicach intymnych - co to może być?

Witam.
Postanowiłam napisać do Was, ponieważ może spotkałyście się, bądź spotkaliście się z takim problemem.
Otóż mój partner od około roku obserwuje często nawracające wysypki w okolicach intymnych. Są to czerwone, mocno swędzące krostki, które wyglądają niemal identycznie, jak te po goleniu, jednak na pewno nie to jest przyczyną ich powstawania. Najwięcej jest ich w pachwinach, wokół przyrodzenia, zdarzają się różnież na podbrzuszu.
Szukamy teraz dobrego dermatologa w okolicy, jednak w miarę możliwości chciałabym trochę się uspokoić, ponieważ jestem zestresowana tą sytuacją. Czy to może być jakaś reakcja alergiczna, czy raczej coś groźniejszego? Bardzo Was proszę o odpowiedzi, gorąco pozdrawiam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krostki w okolicach intymnych - co to może być?

zawsze mi sie wydaje, ze to trollepiszą takie tematy...

srsly?? od roku??
i pewnie jeszcze od tego roku seks uprawiacie??

chryste... idzie sie do lekarza, ktory powie czy to alergia czy kiła (przykladowo), a nie obserwuje się od roku.
kto Ci faceta zdiagnozuje przez internet??

3

To może być wiele rzeczy...opryszczka, grzybica.. a Ty masz jakieś objawy? Nie trzeba z tym iść do dermatologa, wystarczy lekarz ogólny.

4

_v_ napisał/a:

zawsze mi sie wydaje, ze to trollepiszą takie tematy...

srsly?? od roku??
i pewnie jeszcze od tego roku seks uprawiacie??

chryste... idzie sie do lekarza, ktory powie czy to alergia czy kiła (przykladowo), a nie obserwuje się od roku.
kto Ci faceta zdiagnozuje przez internet??

_V_ Chyba nie przeczytałaś do końca ze zrozumieniem, idziemy z tym do lekarza, jednak byłam i jestem ciekawa, czy ktoś był w podobnej sytuacji. Co do czasu obserwacji jestem świadoma, że już dawno trzeba było się z tym wybrać, ale lepiej późno, niż wcale. smile

5

grenade napisał/a:

To może być wiele rzeczy...opryszczka, grzybica.. a Ty masz jakieś objawy? Nie trzeba z tym iść do dermatologa, wystarczy lekarz ogólny.

Grenade, ze mną wszystko w porządku smile, w dodatku nie współżyliśmy jeszcze ze sobą. Krosty są niemal identyczne jak te, które wyskoczą po podrażnieniu skóry przez maszynkę do golenia, swędzą tak samo.

6

dobra, trollu, poswiece ci jeszcze dwie minuty.

w pierwszym poscie piszesz z pewnoscia, ze to nie krostki po goleniu.

po drugi piszesz o rocznej obserwacji. do lekarza sie idzie od razu a nie po roku patrzenia na fiu*a

mam cie jeszcze po glowce poglasksc ze lepiej pozno niz wcale?

7

_v_ napisał/a:

dobra, trollu, poswiece ci jeszcze dwie minuty.

w pierwszym poscie piszesz z pewnoscia, ze to nie krostki po goleniu.

po drugi piszesz o rocznej obserwacji. do lekarza sie idzie od razu a nie po roku patrzenia na fiu*a

mam cie jeszcze po glowce poglasksc ze lepiej pozno niz wcale?

Nie dziekuję, nie prosiłam o głaskanie po głowie, a o poważne podejście do tematu. Jeśli jednak nie chciałaś tego zrobić, to trudno. Nikt Cię nie zmusza, tak? smile Miłego dnia. smile

Nikt nie podejmie się diagnozy przez internet, zapomnij. To może być wszystko, z kiłą włącznie. Radzę bardziej się martwić niż nie martwić. Pozdrawiam, miłego dnia!

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Krostki w okolicach intymnych - co to może być?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024