Cześć,
Byłam ostatnio w innym mieście, zapomniałam zabrać swoich tabletek wiec poszłam do apteki dogadałam sie z panią ze jak bede przejeżdżać przez te miejscowość za 2 tygodnie to dowiozę receptę pani wzięła moje imię nazwisko i adres i sprzedała tabletki (nie dostałam rachunku i dopłaciłam 10 zł za tabletki) jednak teraz wyszło ze nie bede w najbliższym czasie w tej miejscowości? Co mam zrobić jest mi bardzo z tym zle, czy bedą tego jakieś konsekwencje czy ta pani bedzie miała jakieś problemy lub ja?
Ja bym na Twoim miejscu po prostu specjalnie pojechała do tej miejscowości, żeby zanieść receptę. Tak by nakazywała zwykła przyzwoitość, w końcu zobowiązałaś się do tego, a pani z apteki mogłaby mieć problemy, skoro na stanie brakuje opakowania tabletek i nie ma też recepty. Ot, jesteś dorosła i jeśli się do czegoś zobowiązujesz, to wypadałoby się z tej obietnicy wywiązać.
Tabletki antykoncepcyjne zamawiane online. Co myślicie?/
Cześć dziewczyny, szukam wątku na taki temat, ale nie mogę znależć. Chciałam zapytać czy któraś z Was zamawiała tabletki przez internet? znalazłam strone w internecie na której można zamówić tabletki. Trochę się jednak boję i nie wiem czy tak można? Czytałam o zamawianiu tabletek, i, że wszystko jest ok. Ale czy któraś z Was zamawiała już tabletki w necie? I może się podzielić ze mną opinią? Będę wdzięczna za pomoc. PLIS!
A jaką masz pewność, co do prawdziwości tego co kupisz? Poza tym z tego co wiem, pigułki są na receptę. Nie kombinuj, idź do apteki i wykup je po prostu.
Lepiej nie zamawiać, bo potem możesz tego pożałować, jak okażą się, że nie będą działać na Cb tak jak powinny. Lepiej iść do lekarza by zrobił badania, dokładnie jakie powinnaś Ty zażywać i kupić w aptece By lepiej nie wpaść w nieplanowaną ciąże, najlepiej brać tabletki z dobrego źródła