zaproszenia we trójkę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » zaproszenia we trójkę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: zaproszenia we trójkę

Mam takie pytanie biorę ślub, ale mamy juz dziecko (4lata) i się zastanawiam czy zaproszenia powinne byc klasyczne ja i narzeczony zapraszamy czy powinniśmy też uwzględnić nasza córcię czyli ja , narzeczony i AMelka mamy zaszczyt zaprosić czy to już przesada?? i tak samo na piwreszwjej stronie umieścic Anna, Kamil i AMelka. Jakie są Wasze opinie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zaproszenia we trójkę

Hmm... Ciekawe podejście do tematu. W życiu bym na to nie wpadła. Ślub bierzesz z partnerem, a nie z córką... więc myślę, że umieszczanie jej na zaproszeniach jest naprawdę zbędne. Jak bym dostała takie zaproszenie to jedyne co bym pomyślała to: "kurczę, dziwne..." ;-)
Im dłużej nad tym myślę, tym dziwniejsze mi się to wydaje.

Na ślub zapraszają narzeczeni, nawet jeśli mają już pięcioro dzieci.

Dawniej, jeśli już, to widywałam na zaproszeniach, że zapraszają "rodzice i narzeczeni" czy tam "narzeczeni z rodzicami". Ale nigdy dziecko. Teraz już nawet tak się chyba nie pisze, bo śluby bierze się raczej w innym momencie życiowym niż dawniej smile

4

Zdecydowanie macie rację, a teraz jeszcze jedna kwestia córka powinna siedzieć z nami czy np. z moimi rodzicami? bo oni będą siedzieli trochę dalej

5

Anusia... no weź.. Super, że córka jest ważna i wydaje mi się, że chcesz ją jakoś "wyróżnić", żeby nie zginęła w tłumie w tak ważnym dla was dniu, ale bez przesady. Na prawdę rozsądniejsze jest, aby siedziała z Twoimi rodzicami lub teściami.

6

uh to nie jest ze mną, aż tak źle też jestem zdania, że będzie nam łatwiej aby siedziała gdzieś dalej, ale na pewnym blogu przyczytałam coś innego i chciaąłm sprawidzić jak patrzą na to inne osoby, bo zwyczajnie będzie mi wygodniej jeśli gdzieś tam z dziadkami siądzie i nie będę wyrodną matką tongue dzięki za pomoc przy takim dniu wszystko jest ważne a człowiek nie jest w stanie logicznie myśleć, bo chce się aby wszystko było jak najlepiej.

7

anusia18-02 rozumiem że, dla córki ten dzień powinien też być jakiś wyjątkowy, mama i tata, biorą ślub.
Może pomyśl, czy Amelka mogłaby iść przed Wami i sypać kwiatki, albo nieść, poduszkę z obrączkami ?
Możecie też zrobić sobie, sesję fotograficzną z Jej udziałem.

8

Zdecydowanie podzielam zdanie, że na zaproszeniach powinniście być tylko Wy, a Amelkę należy pominąć. Córeczka oczywiście jest ważna, ale to jest Wasz dzień i Wasza uroczystość. I naprawdę tego dnia odpuśćcie sobie zajmowanie się dzieckiem. Jak znam życie dziadkowie pewnie będą szczęśliwi, że mają przy sobie wnusię, a wnusia także będzie zadowolona.

Bardzo podoba mi się pomysł Diany, żeby małą mimo wszystko zaangażować. Trzymanie welonu albo trenu sukni, sypanie kwiatków, niesienie poduszki z obrączkami - to w jakiś sposób ją wyróżni, a jednak będzie to sposób dyskretny i dla Was niekłopotliwy.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » zaproszenia we trójkę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024