Wyrozumiały mąż,ale czy to dobrze czy źle? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyrozumiały mąż,ale czy to dobrze czy źle?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wyrozumiały mąż,ale czy to dobrze czy źle?

Mam bardzo wyrozumiałego męża,ale nie wiem do końca czy to jest tak ok.Może powinien mnie zmotywować jakąś awanturą, albo nie wiem czym.Mąż tłumaczy mi ,że to wina menopauzy,ale czy tak do końca.Często siedzę w domu nie wiem po co,a tłumaczę się bólem głowy,brzucha,a to mi się nie chce.Wiem ,że to fatalnie,ale tak trudno mi się zmotywować.Wszystko co robię to mało mnie cieszy.Nowe środowisko,brak koleżanek,nowe miejsce zamieszkania tak mi tłumaczą moje przyjaciółki,które są bardzo daleko i bardzo mi ich brakuje.Wiem,że mogę zadzwonić pogadać,ale to tylko tyle.Zaczęłam pisać na tym forum,bo mam nadzieję spotkać tutaj nowe fajne koleżanki i przyjaciół.

Pozdrawiam Was wszystkie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wyrozumiały mąż,ale czy to dobrze czy źle?
renata521964 napisał/a:

Często siedzę w domu nie wiem po co,a tłumaczę się bólem głowy,brzucha,a to mi się nie chce.Wiem ,że to fatalnie,ale tak trudno mi się zmotywować.Wszystko co robię to mało mnie cieszy.

To mogą być początki depresji. Pogadaj z psychologiem zanim całkiem cię pochłonie.

3

Tak, bardzo słusznie powinien Cię zmotywować jakąś awanturą a tak pół żartem to jakby ci obił mordę to by Cię zmotywował ...do odejścia .W rzeczywistości widzę to poważny problem mianowicie twój mąż traci pierwiastek męskości a ty jeszcze nie przejęłaś tej  roli.Koła yin i yang charakteryzują mężczyznę i kobietę. Mężczyzna ma cechy kobiece podobnie jak kobieta cechy męskie, które w odpowiednich sytuacjach mogą się uaktywnić. Jeśli twój facet zatraca stopniowo cechy męskie na przykład poprzez nie spotykanie się z facetami a za długie przebywanie z tobą to wtedy uwydatniają się jego cechy kobiece a ty stopniowo zaczniesz przejmować jego rolę czyli zaczną u ciebie ujawniać się cechy męskie. Rolą mężczyzny jest bycie siłą napędową związku. On powinien spotykać się ze swoimi kumplami po to ,aby ponownie zaczerpnąć cech męskich czyli ponownie stać się mężczyzną ,to nie jest dowcip!

4

to musi być dowcip

5 Ostatnio edytowany przez renata521964 (2016-07-28 22:06:40)

mariusz26700 napisał/a:

Tak, bardzo słusznie powinien Cię zmotywować jakąś awanturą a tak pół żartem to jakby ci obił mordę to by Cię zmotywował ...do odejścia .W rzeczywistości widzę to poważny problem mianowicie twój mąż traci pierwiastek męskości a ty jeszcze nie przejęłaś tej  roli.Koła yin i yang charakteryzują mężczyznę i kobietę. Mężczyzna ma cechy kobiece podobnie jak kobieta cechy męskie, które w odpowiednich sytuacjach mogą się uaktywnić. Jeśli twój facet zatraca stopniowo cechy męskie na przykład poprzez nie spotykanie się z facetami a za długie przebywanie z tobą to wtedy uwydatniają się jego cechy kobiece a ty stopniowo zaczniesz przejmować jego rolę czyli zaczną u ciebie ujawniać się cechy męskie. Rolą mężczyzny jest bycie siłą napędową związku. On powinien spotykać się ze swoimi kumplami po to ,aby ponownie zaczerpnąć cech męskich czyli ponownie stać się mężczyzną ,to nie jest dowcip!

Śmiesz wątpić,że mój mąż jest 100%mężczyzną.Może Ty motywujesz swoją żonę obijaniem mordy?Po co w ogóle wchodzisz na takie fora po to żeby obrażać.Biorę się w garść  i wiem ze sobie poradzę.
Mam prośbę do Ciebie.NIe pisz więcej do mnie i nie odpowiadaj na żadne moje tematy.
Nie potrzebuję takich rad od człowieka,który ma tak mało w sobie empatii.

Pozdrawiam

6

Jakly napisał/a:
renata521964 napisał/a:

Często siedzę w domu nie wiem po co,a tłumaczę się bólem głowy,brzucha,a to mi się nie chce.Wiem ,że to fatalnie,ale tak trudno mi się zmotywować.Wszystko co robię to mało mnie cieszy.

To mogą być początki depresji. Pogadaj z psychologiem zanim całkiem cię pochłonie.

Nie jest to depresja.Rozmawiałam z osobą,która wie na ten temat bardzo dużo.Po prostu znaleźć sobie zajęcie i już.

Pozdrawiam

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wyrozumiały mąż,ale czy to dobrze czy źle?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024