Wczoraj z dziewczyną (dziewica)bawiliśmy się w petting na początku ona dotykała mojego członka (na którym był płyn ejakulacyjny) po około minucie/dwóch włożyłem rękę do jej majtek a następnie palec do jej pochwy trwało to z minute następnie zacząłem ocierac o jej majtki swoim penisem. Teraz boimy się ze mogła zajść w ciążę przez przeniesienie tego płynu do jej pochwy. Nie trwało to długo i nie wydaje mi się bym mógł jakaś duża ilość tego płynu tam przenieść a nawet gdy go miale to miedzy wyjeciem penisa a wlozeniem palca do jej pochwy minelo sporo czasu w którym sie przytulalismy itp . Dodam ze mamy po 16 lat i moja dziewczyna nie ma jeszcze unormowanego okresu i w ten dzień miała chyba dni płodne Proszę o szybko odpowiedz
2 2016-07-13 06:06:26 Ostatnio edytowany przez żabaaaaaaa! (2016-07-13 06:08:37)
Wczoraj z dziewczyną (dziewica)bawiliśmy się w petting na początku ona dotykała mojego członka (na którym był płyn ejakulacyjny) po około minucie/dwóch włożyłem rękę do jej majtek a następnie palec do jej pochwy trwało to z minute następnie zacząłem ocierac o jej majtki swoim penisem. Teraz boimy się ze mogła zajść w ciążę przez przeniesienie tego płynu do jej pochwy. Nie trwało to długo i nie wydaje mi się bym mógł jakaś duża ilość tego płynu tam przenieść a nawet gdy go miale to miedzy wyjeciem penisa a wlozeniem palca do jej pochwy minelo sporo czasu w którym sie przytulalismy itp . Dodam ze mamy po 16 lat i moja dziewczyna nie ma jeszcze unormowanego okresu i w ten dzień miała chyba dni płodne Proszę o szybko odpowiedz
Ech...
To jest "dziewicą" czy nie jest - "włozyłeś penisa" czy nie - skoro "wyjąłes penisa"? Co do czasu "miedzy" (przytulanie się) to nie liczyłbym na to - bo plemniki potrafią "przeżyć" nawet parę dni w sprzyjajacych warunkach.
Sugeruję douczenie się o seksualności i anatomii człowieka (macie przecież czas - wakacje) i dopiero wówczas zabranie się za ...zajęcia praktyczne.
A odpowiadajac na nurtujace pytanie: jest znikoma szansa na ciążę...
P.S.
Przeraża mnie świadomość, że dzieci zabierają się "za robienie dzieci" nie mając żadnego o tym pojecia...
Żaba a mnie przeraża brak czytania ze zrozumieniem!
On jej nie włożył penisa tylko palec.
A penisem pocierał majtki.
Fakt, że dość szybko zaczynają się bawić ale dobrze, że pytają.
I na początku to nikt nie ma zbytniego pojęcia. Ja tez panikowalalam,po pierwszych próbach.
O ciąże raczej się bać nie musicie.
Plemniki szybko giną w złych warunkach tj na twoim palcu.
4 2016-07-13 08:29:41 Ostatnio edytowany przez żabaaaaaaa! (2016-07-13 08:37:07)
Żaba a mnie przeraża brak czytania ze zrozumieniem!
On jej nie włożył penisa tylko palec.
A penisem pocierał majtki.
(...)
(...)zacząłem ocierac o jej majtki swoim penisem. (...)miedzy wyjeciem penisa a wlozeniem palca do jej pochwy(...)
Akurat tu miałbym wątpliwości... Ale może faktycznie jestem ograniczony i nie rozumiem tego, co czytam
Tym bardziej miałbym wątpliwości widząc poziom "wiedzy" Autora - dopuszczam opcję, że tak jednak zrobił uznając, iż w dalszym ciągu jest dziewicą...
Faktem jest, że to nieistotne.
Ok, źle zrozumiałem
Ja tez panikowalalam,po pierwszych próbach.
Brawo. A wystarczyło przed aktem poczytać trochę o seksie. I nie byłoby paniki.
Ja to zawsze powtarzam, że najpierw myślimy, a potem działamy, a nie odwrotnie.
Hahaha
Czytałam dużo, zdecydowałam się na to po dwóch latach związku ponad i choć czytałam setki rzeczy to jednak gdzieś w sobie taki strach miałam no ale aż takich akcji jak tutaj to nie miałam. No i my się od początku zabezpieczalismy.
I mi się wydaje ze chodzi o wyjęcie penis z majtek a wkładał tylko palce ale mogę się mylić.. Nie wiem zresztą.
I nie wiem czy nikt z was nie miał w sobie choć odrobiny strachu przed lub po pierwszym razie.
No i na bym się nie zdecydowała na współżycie w wieku 16 lat
Oboje jesteście nie świadomi tego co robicie. Nauka w tych sprawach jest ważna bo inaczej za 9 miesięcy będziecie rodzicami w wieku 17 lat.