czy to miłość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: czy to miłość

Witam,
to mój pierwszy post na tym forum. Mam 22 lata, a mój chłopak 21. Poznaliśmy się w Sylwestra. On mieszkał 140 km ode mnie. Twierdzi, że jestem miłością jego życia. Było nam ze sobą dobrze. Kiedy to po roku i 4 miesiącach odkryłam,że flirtował z różnymi koleżankami. Myślałam,że to będzie koniec. Strasznie płakał i twierdził,że mnie kocha, a to jego głupie przyzwyczajenia, że to jego pierwszy związek i nie wiedział,że to coś złego. Mówił,że nigdy mnie nie zdradzi. Że ze mną widzi przyszłość. Chce ze mną ślubu i z nikim innym. Wybaczyłam mu,ale teraz nie jest dobrze między nami. Ja nie potrafię o tym zapomnieć i ciągle wypominam mu wszystko, o wszystko się czepiam, sprawdzam go. On usunął fb, przeprowadził się do mnie, znalazł tu pracę. Ale ma jedną znajomą która ma 35 lat  ciągle z nią pisze, dzwoni, żali się. Nawet powiedział jej,że jestem o nią zazdrosna. Powiedział,ze nie zerwie z nią kontaktu i kropka. Z nią mu się dobrze rozmawia, mają podobne poglądy. A my? ciągle się kłócimy. On usuwa smsy przede mną i połączenia,żebym tego nie widziała. Ja już nie mam siły. Czy coś ze mną jest nie tak. Wybaczyłam mu, ale takim usuwaniem smsów nie buduje mojego zaufania. Tym bardziej korci mnie do sprawdzania go. Czy ten związek ma wgl sens? Może zbytnio się różnimy, bo on nie uważa nic złego w tym, że usuwa jakieś rzeczy przede mną. A ja? Ja jestem chyba zanadto uczciwa, bo dla mnie głupie pisanie, usuwanie czegoś jest zdradą kogoś kogo się kocha. Może nie zdradą poprzez stosunki, ale inną.

Czekam na jakieś obiektywne opinie. wink Chcę się zmienić. Nawet mogę pójść do psychologa byleby moje życie nabrało szczęścia.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to miłość

Myślę ze to Twój chłopak nagiął Twoje zaufanie i on powinien się rekompensować i to zrobił, a skoro to jest tylko koleżanka to niech piszą, tylko mógł by być szczery z Toba i Ci mówić wszystko bo o to w miłości chodzi żeby się dogadywać i nic nie ukrywać przed sobą.

3

Zastanawia mnie,jaki wspólny język łączy 21-latka,z kobietą 35-letnią?
Podobne poglądy?

4

majkaszpilka napisał/a:

Czyżby szczęśliwsza, bo spełniona wersja Ric0? big_smile

5

Klio napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Całkiem prawdopodobne big_smile

majkaszpilka napisał/a:
Klio napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

Całkiem prawdopodobne big_smile

Ta kobieta ma dwójkę dzieci i męża. Była kiedyś ich wychowawczyni. Ogólnie spotyka sie z ekipa ok5-6 chłopaków w tym z moim. Czasem u niej w domu. Czasem idą na dyskotekę. Nie wiem czy ja jestem dziwna? Bo dla mnie ta sytuacja jest troche chora.

7

Czyli to takie zajęcia pozalekcyjne,korepetycje?Tylko na "dysku".
Musi mieć świetny kontakt z młodzieżą.A mężuś w domu dzieci pilnuje...cudnie.

8

Masz chłopakowi za złe że chodzi na korepetycje? Przecież matura ustna z matematyki już blisko... cool

9

Adrian89 napisał/a:

Masz chłopakowi za złe że chodzi na korepetycje? Przecież matura ustna z matematyki już blisko... cool

Albo z francuskiego tongue

10

Co powinnam zrobić według Was? On powiedzial,że ze znajomych nie zrezygnuje. A mi chodzi tylko o nią-nie o kumpli.. Jeśli dam mu ultimatum on odejdzie ode mnie zapewne,bo nie będzie pantoflem. Ja przeciwko kolegom nie mam nic. Proszę niech sie spotyka. Ale oni jak się spotykają to zawsze z nią. Moim zdaniem ona ma problem z psychiką i uzależniła od siebie tych chłopaków. Tylko teraz ja kompletnie nie wiem co robić żeby to rozwiązać. Pomóżcie..

11

Masz do wyboru albo albo:
1. Trzymać się swoich zasad i tym samym zażądać od chłopaka szczerości, a jak się nie uda to kopnąć go w dupę.
2. Być podnóżkiem, przymknąć na wszystko oczy, bo go kochasz.

12

A mi się coś wydaje, że taki identyczny temat już był... .

Od kiedy to nauczycielki utrzymują kontakty z uczniami?
Dla mnie jakieś podejrzane, no ale ja już stara jestem i nie wiem, jak teraz funkcjonuje polskie szkolnictwo.

13

Ja mam 22 lata i też to dla mnie jest dziwne. Ta kobieta ma coś z psychiką. Dziś (po wielkich dlugotrwalych walkach) idę na ognisko z tą całą ekipa. I co? Ona idzie na to ognisko sama,a maż siedzi w domu z dzieciakami. Bo jak to mój facet powiedział "ktoś dzieci pilnować musi". Ehh.. Juz nie wiem czy to ja jestem nienormalna?

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024