Starać się czy nie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Starać się czy nie?

Cześć. Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc chciałabym Was wszystkich serdecznie przywitać.
Nie jestem pewna czy w dobrym miejscu zakładam temat, jeśli nie to z góry przepraszam.
Mam taki "problem". Przez ostatnie dwa tygodnie u mnie w pracy była zewnętrzna firma. Wpadł mi w oko jeden z pracowników tej firmy. Niestety, nie mieliśmy okazji porozmawiać (on w pracy i ja w pracy - wiadomo, że każdy ma swoją robotę). Nie wiem jak ma na imię. Zawsze mi się przyglądał, ale w taki raczej przyjazny sposób, czasami starał się zagadywać, jednak wyczułam, że jest nieśmiały.
Jak myślicie - próbować go odnaleźć i nawiązać kontakt czy raczej dać sobie spokój?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Starać się czy nie?

Skoro Ci się spodobał i ty mu najwyraźniej też to czemu by nie. Lepiej spróbować go odnaleźć, pogadać być może umówić się i zobaczyć co z tego będzie niż siedzieć i się zastanawiać. A nóż widelec może to właśnie ten, a może nie. Nawet jeśli nie musicie od razu ze sobą być czy choćby nawet się spotykać. A zawsze lepiej żałować, że się coś zrobiło niż że się czegoś nie zrobiło smile

3

Skoro Ci się spodobał to próbuj, nic nie masz do stracenia, powodzenia wink

4

Oczywiście że tak warto spróbować może coś fajnego z tego wyjdzie .Jeśli tylko Ci się podoba na tyle że miałabyś ochotę z Nim się spotykać to czemu nie .Powodzenia koleżanko:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024