Przejęcie obowiązków pracownika. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Przejęcie obowiązków pracownika.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Przejęcie obowiązków pracownika.

Witam

Od kilkunastu lat pracuję w prywatnej firmie. Lubię swoją pracę. Jednak ostatnio czuję się zagrożona zwolnieniem.
Pod koniec zeszłego roku otrzymałam polecenie właściciela firmy znalezienia odpowiedniej osoby na stanowisko kierownicze w biurze ponieważ jest coraz więcej zadań
i prawdopodobnie obecna kadra nie poradzi sobie z nadmiarem obowiązków.Zlecono to mnie mimo ,że moim bezpośrednim przełożonym jest PAN KIEROWNIK" jakiś tam"...
Znalazłam odpowiednią osobę , która na rozmowie bardzo spodobała się właścicielom.
Jednak po około dwóch miesiącach okazało się ,że ta osoba zaczęła ( niby z polecenia właścicieli ) zajmować się sporą częścią moich obowiązków za dużo większe wynagrodzenie .
Powoli zaczyna mi się to nie podobać. Właścicielka coraz częściej wydaje mi polecenia krzycząc. Sama już nie wiem co należy do moich obowiązków.
Dodam ,że pracuję w firmie ,w której jest trochę dziwna struktura zatrudnienia : moi przełożeni to : kierownik administracji. kierownik produkcji i kierownik finansowy oraz księgowa a do tego właściciele firmy. Ja zajmuję się kadrami i sekretariatem.
Prosząc o urlop muszę zgłaszać to właścicielom i wszystkim kierownikom...
Boję się zwolnienia po prawie 17 latach pracy bez żadnej nagany...Co robić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przejęcie obowiązków pracownika.

Nie lubię konfliktów w miejscu pracy i staram się ,że wszystkimi współpracować .Jestem ugodowa aż za bardzo ...około dziesięc lat temu przesunięto mnie na stanowisko kadrowej - nie miałam żadnego doświadczenia . Więc za własne oszczędności kształciłam  się przez pól roku . Przez pierwsze dwa lata pracy pracowałam na cały etat a w umowie wpisano mi 1/2 a musiałam być dyspozycyjna 24 godz na dobę. Mam na to dowody. Czuję się niezręcznie . Czuję się wykorzystana.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Przejęcie obowiązków pracownika.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024