Krok w przód - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez pro5696 (2016-03-17 16:06:30)

Temat: Krok w przód

Witam, otóż zacznę od tego, że dziewczyna która mi się podobała jest "prawie" moja, prawie dlatego ponieważ stanęliśmy w miejscu i nie wiemy lub nie wiem co mam robić.
Może od początku, byłem na kilku "randkach" z dziewczyną na którejś był pierwszy bardzo wyczekiwany przez nas pocałunek. Od tamtej chwili na powitanie i pożegnanie są całusy w usta. Później po wizycie u niej w domu był kolejny pocałunek, i tak to jest że cały czas ze sobą piszemy i spędzamy dużo czasu, ale mam wrażenie że nasz "związek" się nie rozwija, chce żeby pocałunki były codziennością, bo w tej chwili nawet się nie przytulamy, tylko siedzimy obok siebie jak kołki..
Wiem pewnie moja wina, bo nie działam, ale jak mam działać? Jakie kolejne kroki mają być? W sobotę przyjeżdża do mnie, spędzimy dużo czasu razem, może coś wykwitnie więcej niż całus na pożegnanie.
A myślicie że wyznanie kobiecie, że jest "dla mnie bardzo ważna i że jest moim marzeniem, ale już nie chce żeby była marzeniem, tylko rzeczywistością" to dobry pomysł?
Lub jakieś zaproponowanie dyskretne żeby być razem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Krok w przód

Nie zakładaj kolejnych wątków na temat tej samej dziewczyny. Dopisz swój nowy dylemat do któregoś z poprzednich wątków i zapoznaj sie z regulaminem forum

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024