Gdzie na Andrzejki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Gdzie na Andrzejki?

No.. jak w temacie smile Myślałyście już coś? Jakieś pomysły? Plany? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie na Andrzejki?

A może dwudniowy wypad na Andrzejki do Augustowa, w Kompleksie Hotelowym Logos zapowiada się doskonała zabawa andrzejkowa , magia andrzejkowego wieczoru wróżby, doskonała kuchnia, ich oferta wygląda interesująco

3

Brzmi fajnie, ale mnie wpadło w oko coś innego.. co byś powiedziała na Andrzejki na promie?

4

Na andrzejki można iść do lokalu teraz tak jest ze organizują jak na sylwestra posiłki flaszka na parę itp...
ja preferuję tzw domówki dobre jedzonko każdy coś przynosi Koleżanka specjalistka w pieczeniu robi ciasteczka z wróżbą(pozdrawiam cie Anetko) lejemy wosk układamy buty, śmiechu jest co nie miara w necie jest mnóstwo pomocnych artykułów. później tance do rana.
także jakbym miała wybór wole domówki z przyjaciółmi

5 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2012-10-14 17:24:07)

Proponuje rejs andrzejkowy promem, Unity Line ma fajną ofertę, prom Skania. Wróżby, czary i doskonała zabawa do samego rana... wstawianie linków jest niezgodne z regulaminem AAaa zapomniałam dodać, Andrzejowie za połowę ceny.

6

A moze cos niezobowiązującego ? Polecam Restaurację Carską w Legionowie k. Warszawy. Organizują co roku fajną zabawę andrzejkową...Placisz ile zjesz i wypijesz, ale otrzymujesz fajny upominek, no i caly czas DJ rozgrzewa do tanca. Bylam w zeszlym roku ....mają b dobre jedzenie, tradycyjna i wykwitna polska kuchnia, za niewysokie ceny .... Miejsce ma swoj klimat...CARSKI smile

7

Andrzejki zawsze mi się fajnie kojarzą. Można spędzić doskonały wieczór w babskim gronie. Ten wieczór zawsze spędzam z koleżankami przy winku oraz z mnóstwem wróżb smile Teraz poszukam chyba jakiś stron w necie o tematyce wróżbiarskim. Oczywiście nie zapomnimy o laniu wosku, to nasz coroczny rytuał smile

8

Kurcze, uwielbiam Andrzejki, niestety od kilku lat nie udało mi się ich obchodzić. sad Najbardziej lubię wróżby w gronie koleżanek, u którejś w domu. Do tego różne wróżby (znane i nieznane), z wykorzystaniem różnych magicznych akcesoriów, do tego dobre jedzenie oraz "strój na czarownicę". Fajnie jak każdy ma w to swój wkład. smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024