Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7 według społeczeństwa coś jest z nimi nie tak jak są same muszą szukać faceta zawsze i wszędzie. Wiecie jaką ja mam stabilność i spokój w porównaniu z kobietami w związkach ? Jezu zero problemów zdrowotnych, problemów ze snem, robię co chcę, nie kłócę się z nikim, nie płacze, oglądam sobie jutuba, filmy albo się uczę czy gdzieś wychodzę bez dramy, tłumaczenia się robię co chcę. Ostatnio płakałam z rok temu tylko dlatego że miałam mega pechowy dzień. Tylko ludzie super zdziwieni zwłaszcza kobiety, że ładna i nie ma męża/chłopaka. Czy w tym kraju można żyć samemu w spokoju żeby nikt się nie przypierd*lał ? To jest najgorsze reakcja innych ludzi i zdziwienie.
2 2026-08-23 16:34:55 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-23 16:38:04)
Dodam wyglądam 10 lat mniej, nie muszę łazić do ginekologa, stresować się czy zajdę w ciąże, nie wydaję masy pieniędzy na to by super wyglądać, nie stresuje się "czy mnie kocha" itd. Same zalety dosłownie, ale ludzie to odbierają jako coś dziwnego, jak kobieta młoda może nie chcieć męczyć się z jakimś chłopakiem i nie chce prac gaci po nim.
3 2026-08-23 17:26:28 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-23 17:27:08)
Oczywiście masz rację. Też uważam,że kobiety nie potrzebują być w związku. Są nawet badania,które mówią,że kobiety dłużej żyją i są szczęśliwsze jako singielki. Odchodzi wiele stresu
1. Nie trzeba się martwić zdradą
2. Nie trzeba się martwić gdzie jest z kim i co robi gdy np długo nie odpisuje
3. Nie trzeba sprzątać po nim syfu itd
Też nie widzę plusów w związku... I najśmieszniejsze jest to,że też zakładałam o tym tematy i zanim to zrobiłam to czytałam tutaj na tym forum z pierdyliard tematów o właśnie różnych problemach w związku,na Facebooku grupy o związkach tak samo miliony związkowych problemów-tysiące postów kobiet zalacych się na swoich mężów i partnerów.....ale kiedy ja o tym zakładałam tematy "że lepiej nie być w zwiazku" to zaraz było "że one tak nie mają,że jest podział 50/50,że im mężowie pomagają,że ja pisze o jakieś Afryce,że w Polsce tego nie ma" itd xD
W Polsce najbardziej kobiety żalą się o to "że też pracują,a po pracy one wszystko w domu ogarniają,a ich mężowie tylko po za praca nic innego nie robia" ale wez założ o tym temat to zaraz się zleca,że to nieprawda i że majom najbardziej pomocnych mężów na świecie
Celowo tak piszą,żeby kobiety wolne wlazły w takie bagienko w którym one siedza-zazdrosnice xD
4 2026-08-23 17:32:21 Ostatnio edytowany przez Noble (2026-08-23 23:02:19)
.
5 2026-08-23 17:35:38 Ostatnio edytowany przez Noble (2026-08-23 23:07:50)
.
6 2026-08-23 18:05:32 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-23 18:07:56)
Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7 według społeczeństwa coś jest z nimi nie tak jak są same muszą szukać faceta zawsze i wszędzie. Wiecie jaką ja mam stabilność i spokój w porównaniu z kobietami w związkach ? Jezu zero problemów zdrowotnych, problemów ze snem, robię co chcę, nie kłócę się z nikim, nie płacze, oglądam sobie jutuba, filmy albo się uczę czy gdzieś wychodzę bez dramy, tłumaczenia się robię co chcę. Ostatnio płakałam z rok temu tylko dlatego że miałam mega pechowy dzień. Tylko ludzie super zdziwieni zwłaszcza kobiety, że ładna i nie ma męża/chłopaka. Czy w tym kraju można żyć samemu w spokoju żeby nikt się nie przypierd*lał ? To jest najgorsze reakcja innych ludzi i zdziwienie.
Cisza i spokoj to jest co najwyzej w twoim pustym mieszkaniu.
Bo kobiety w glowie ciszy i spokoju nie maja - raczej rozpyerdol gorszy niz w torebce.
W rzeczywistosci osobami, ktore najbardziej siebie krzywdza przez uleganie tej propagandzie sa mezczyzni.
Mezczyzni sa szczesliwsi, spokojniejsi i bogatsi samemu niz w zwiazku z emocjonalna kobieta, ktora sie uwaza za silna i niezalezna, jednoczesnie oczekujac ciaglego zapewniania o uczuciach i wsparcia od mezczyzny bo... to mezczyzna xD
Jesli Ty odczuwasz wiekszy spokoj sama to super.
Zarowno Ty jestes w ten sposob szczesliwsza jak i mezczyzna, ktory nie musi sie z Toba meczyc - dwie pieczenie na jednym ogniu!
Tak trzymaj!
Spoko. Niech kazdy zyje jak chce. Jak tak Ci dobrze to wszystko gra
mallyna napisał/a:Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7 według społeczeństwa coś jest z nimi nie tak jak są same muszą szukać faceta zawsze i wszędzie. Wiecie jaką ja mam stabilność i spokój w porównaniu z kobietami w związkach ? Jezu zero problemów zdrowotnych, problemów ze snem, robię co chcę, nie kłócę się z nikim, nie płacze, oglądam sobie jutuba, filmy albo się uczę czy gdzieś wychodzę bez dramy, tłumaczenia się robię co chcę. Ostatnio płakałam z rok temu tylko dlatego że miałam mega pechowy dzień. Tylko ludzie super zdziwieni zwłaszcza kobiety, że ładna i nie ma męża/chłopaka. Czy w tym kraju można żyć samemu w spokoju żeby nikt się nie przypierd*lał ? To jest najgorsze reakcja innych ludzi i zdziwienie.
Bo kobiety w glowie ciszy i spokoju nie maja - raczej rozpyerdol gorszy niz w torebce.
W rzeczywistosci osobami, ktore najbardziej siebie krzywdza przez uleganie tej propagandzie sa mezczyzni.Mezczyzni sa szczesliwsi, spokojniejsi i bogatsi samemu niz w zwiazku z emocjonalna kobieta, ktora sie uwaza za silna i niezalezna, jednoczesnie oczekujac ciaglego zapewniania o uczuciach i wsparcia od mezczyzny bo... to mezczyzna xD
Jesli Ty odczuwasz wiekszy spokoj sama to super.
Zarowno Ty jestes w ten sposob szczesliwsza jak i mezczyzna, ktory nie musi sie z Toba meczyc - dwie pieczenie na jednym ogniu!
Tak trzymaj!
A co jest złego w niezaleznosci kobiet? Bardzo dobrze,że teraz kobiety mogą się obejsc bez łaski facetów
mallyna napisał/a:Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7 według społeczeństwa coś jest z nimi nie tak jak są same muszą szukać faceta zawsze i wszędzie. Wiecie jaką ja mam stabilność i spokój w porównaniu z kobietami w związkach ? Jezu zero problemów zdrowotnych, problemów ze snem, robię co chcę, nie kłócę się z nikim, nie płacze, oglądam sobie jutuba, filmy albo się uczę czy gdzieś wychodzę bez dramy, tłumaczenia się robię co chcę. Ostatnio płakałam z rok temu tylko dlatego że miałam mega pechowy dzień. Tylko ludzie super zdziwieni zwłaszcza kobiety, że ładna i nie ma męża/chłopaka. Czy w tym kraju można żyć samemu w spokoju żeby nikt się nie przypierd*lał ? To jest najgorsze reakcja innych ludzi i zdziwienie.
Spoko. Niech kazdy zyje jak chce. Jak tak Ci dobrze to wszystko gra
+1
10 2026-08-23 19:41:05 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-23 19:42:15)
A co jest złego w niezaleznosci kobiet? Bardzo dobrze,że teraz kobiety mogą się obejsc bez łaski facetów
Nic nie jest zlego.
Jesli oczywiscie pracuja lub ich rodzice z wlasnej woli utrzymuja nieroba - bo to co robisz Ty to jest kradziez (przy pomocy panstwa).
żeby nie było, że tylko wrzuciłam do Chata GPT - ja myślę podobnie.
Szczerze żałuję, że nie napisałaś jak człowiek, co myślisz oraz uważasz. ![]()
Wypocin Chata czytać mi się zwyczajnie nie chce.
12 2026-08-23 20:18:35 Ostatnio edytowany przez wieka (2026-08-23 20:20:08)
Dziwne takie zafiksowanie się w poglądach na swoim stanie cywilnym, raczej sprawdza się powiedzenie, że wszędzie jest dobrze gdzie nas nie ma...
Czyli ci co są w związkach zazdroszczą singlom i odwrotnie.
A wszystko ma dobre i złe strony.
13 2026-08-23 20:40:44 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-23 20:45:16)
Julia life in UK napisał/a:A co jest złego w niezaleznosci kobiet? Bardzo dobrze,że teraz kobiety mogą się obejsc bez łaski facetów
Nic nie jest zlego.
Jesli oczywiscie pracuja lub ich rodzice z wlasnej woli utrzymuja nieroba - bo to co robisz Ty to jest kradziez (przy pomocy panstwa).
To nie jest kradzież ponieważ mnie te pieniądze dają,a nie kradnę ich ludziom
To zupełnie tak jakby komuś dać prezent
O czyli państwo daje mi prezent w postaci zasiłków,który się później podatnikom zwraca. Ponieważ przemilczany zostaje fakt,że ludzie pracujący w Anglii mogą się starać o tzw zwrot podatku w ciągu roku. Także żadnej kradzieży tutaj nie ma,ponieważ pieniądze z podatkow im się zwracają. Mój znajomy dostał ostatnio ponad tysiąc funtów zwrotu z podatku
Druga sprawa to podatnicy nie płacą podatkow tylko na ludzi na zasiłkach,ale również na wiele innych rzeczy m in na publiczne szkoły,szpitale itd. Należało by więc dokładnie sprawdzić ile każdy pracujący podatnik odprowadza miesięcznie składek do systemu benefitow,bo może to jest tylko na przykład 2 funty miesięcznie. Dla przykładu jeżeli milion ludzi pracuje i zapłaci każdy po 2 funty podatku na system benefitow to wychodzą z tego milionowe sumy. Oczywiście 2 funty to tylko przykład,bo ludzie pracujący zachowują się tak jakby wszystkie ich podatki szły na benefity,a jest to zaledwie malutki % z tego z czego oni odprowadzają podatki,które później i tak im się zwracają... naprawdę drzeć pyska o zaledwie kilka funtów podatku na system benefitow o te przysłowiowe 2 funty? Przeciez tyle jest chleb warty i worek marchewki... serio ubywa wam z kieszeni przez to? .... dlatego uważam,że to nie o żadne podatki chodzi a o zazdrość,że można żyć inaczej i mieć kasę nie pracując plus można nie pracując być niezależnym dzięki zasilkom
O czyli państwo daje mi prezent w postaci zasiłków,który się później podatnikom zwraca. Ponieważ przemilczany zostaje fakt,że ludzie pracujący w Anglii mogą się starać o tzw zwrot podatku w ciągu roku. Także żadnej kradzieży tutaj nie ma,ponieważ pieniądze z podatkow im się zwracają. Mój znajomy dostał ostatnio ponad tysiąc funtów zwrotu z podatku
Ja pyerdole jaka ciemnota umyslowa.
Panstwo nie ma swoich pieniedzy.
Wszystkie pieniadze jakie ma Panstwo pochodzi z podatkow.
Kazdy funt, ktorego dostajesz to pieniadze, ktore komus zostaly odebrane.
Oficjalnie przeznaczone zostaly na osobe, ktora potrzebuje pomocy bo pracowac nie moze lub probuje wrocic do pracy.
Ale w rzeczywistosci sa kradzione przez leniwe pasozyty, ktore klamia urzednikom, ze nie moga pracowac, podczas gdy anonimowo chwala sie, ze znalazly sposob na niezaleznosc.
Jestes zwykla klamczucha, oszustka i zlodzeiejem.
Tylko tyle i az tyle.
Julia life in UK napisał/a:O czyli państwo daje mi prezent w postaci zasiłków,który się później podatnikom zwraca. Ponieważ przemilczany zostaje fakt,że ludzie pracujący w Anglii mogą się starać o tzw zwrot podatku w ciągu roku. Także żadnej kradzieży tutaj nie ma,ponieważ pieniądze z podatkow im się zwracają. Mój znajomy dostał ostatnio ponad tysiąc funtów zwrotu z podatku
Ja pyerdole jaka ciemnota umyslowa.
Panstwo nie ma swoich pieniedzy.
Wszystkie pieniadze jakie ma Panstwo pochodzi z podatkow.Kazdy funt, ktorego dostajesz to pieniadze, ktore komus zostaly odebrane.
Oficjalnie przeznaczone zostaly na osobe, ktora potrzebuje pomocy bo pracowac nie moze lub probuje wrocic do pracy.Ale w rzeczywistosci sa kradzione przez leniwe pasozyty, ktore klamia urzednikom, ze nie moga pracowac, podczas gdy anonimowo chwala sie, ze znalazly sposob na niezaleznosc.
Jestes zwykla klamczucha, oszustka i zlodzeiejem.Tylko tyle i az tyle.
Ojejku bo dostaniesz za chwilę zawału... nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem,bo gdybys umiał to byś wyczytał "że wyraźnie zaznaczyłam,że zasiłki idą od podatku,który płacą ludzie pracujący"
16 2026-08-24 21:59:11 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-24 22:04:31)
A i najważniejsze obecny partner cie nie pobije czy nawet zabije, nie będzie świrował czy to pijany czy na trzeźwo bo go nie masz.
"Kasia M. lubiła dzieci. Z zawodu była przedszkolanką i z radością oczekiwała narodzin własnego potomstwa. Nie doczekała jednak tej wyjątkowej chwili. Jej były partner postanowił się jej pozbyć, bo nie chciał zostać ojcem. Gdy dowiedział się, że Kasia jest w ciąży, nazwał swoje przyszłe dziecko "jaszczurką".Bartosz zdradzał Kasię, ale ponieważ spodziewali się dziecka, starali się utrzymywać dobre relacje. "Podobno w połowie maja obiecał jej, że będzie jej dawał na dziecko 650 zł miesięcznie, że kupi wózek, wyprawkę" -Kasia wybrała się z Bartoszem nad jezioro Bródno Małe, nie mówiąc o tym bliskim. Gdy dotarli na miejsce, postanowili zejść stromą ścieżką na brzeg. To właśnie wtedy Bartosz H. zaatakował Kasię, uderzając ją w głowę metalową blokadą do kierownicy. Po chwili dziewczyna padła nieprzytomna na ziemię, mężczyzna zabrał jej telefon i dokumenty, po czym odjechał. "
To inteligentny i wykształcony człowiek. Skończył studia. Zna języki obce - angielski i chiński. Podczas przesłuchań spokojny i opanowany. Przyznał się do zabójstwa. W jego mieszkaniu znaleźliśmy rzeczy Kasi. Nietypowy zabójca.
tak charakteryzował Bartosza H. prokurator Wiesław Malinowski"
https://buzz.gazeta.pl/buzz/7,185693,30 … ec-ja.html
Jakby Kasia M. była singlem wciąż by żyła, ale wtedy byłaby tylko co najwyżej ładnym przegrywem bez narzeczonego, męża według 90% społeczeństwa ![]()
17 2026-08-24 22:16:55 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-24 23:04:31)
W rzeczywistosci osobami, ktore najbardziej siebie krzywdza przez uleganie tej propagandzie sa mezczyzni.Mezczyzni sa szczesliwsi, spokojniejsi i bogatsi samemu niz w zwiazku z emocjonalna kobieta, ktora sie uwaza za silna i niezalezna, jednoczesnie oczekujac ciaglego zapewniania o uczuciach i wsparcia od mezczyzny bo... to mezczyzna xD
Faceci sa zdecydowanie bardziej emocjonalni od kobiet, testosteron im skacze nieprzewidywalnie i mają dziwaczne humory, u kobiety przynajmniej wiadomo jako tako czego można się spodziewać, a facet może cie nawet zabić bo miał gorszy dzień czy podałaś zły obiad albo stracił pracę. Więc o czym ty chłopie za przeproszeniem pieprzysz. Która statystycznie płeć jest tak super zrównoważona, ze musi pić i staje się agresywna
Pakistańczyk zabił żonę, bo podała zły obiad
75-letni Noor Hussain zaatakował swoją 66-letnią żonę 2 kwietnia. Kobieta przygotowała na kolację soczewicę, podczas gdy mężczyzna żądał koziego mięsa.
https://tvn24.pl/swiat/pakistanczyk-zab … -ls3362093
Zupełnie zrównoważony typ taki wiecie męski stoik, zero emocjonalności normalna sprawa
Albo ten facet poniżej przebrany za kobietę awanturuje się i krzyczy, jeszcze nie widziałam kobiety która chciała być facetem zmieniła sobie płeć i zachowywała się jakoś super dziwnie w miejscu publicznych, to w 98% przypadków faceci chcacy być kobietami odstawiają takie cyrki.
https://www.youtube.com/watch?v=j6Miw3pgBe4
18 2026-08-24 22:17:02 Ostatnio edytowany przez Priscilla (2026-08-24 22:17:58)
A tak naprawdę to z czym masz problem? Bo jeśli Ci dobrze samej, to przecież nas nie musisz do tego przekonywać ![]()
A tak naprawdę to z czym masz problem? Bo jeśli Ci dobrze samej, to przecież nas nie musisz do tego przekonywać
To nie chodzi o problem. Bo nie zawsze ma sie problem kiedy sie o czyms pisze. Gdyby milczala i zachowala swoje szczesliwe zycie singielki tylko dla siebie to by kobiety nadal zyly pod kamieniem i by myslaly "ze uslugiwanie facetom to ich jedyna kwistinencja szczęścia " xD ... wlasnie dobrze niech pisze i uswiadamia
To nie chodzi o problem. Bo nie zawsze ma sie problem kiedy sie o czyms pisze. Gdyby milczala i zachowala swoje szczesliwe zycie singielki tylko dla siebie to by kobiety nadal zyly pod kamieniem i by myslaly "ze uslugiwanie facetom to ich jedyna kwistinencja szczęścia " xD ... wlasnie dobrze niech pisze i uswiadamia
Ale to nie było przecież pytanie do Ciebie, daj się wypowiedzieć Autorce.
Odnosząc się jednak do tego, co napisałaś - jeśli mam być szczera, to mnie nie trzeba uświadamiać, jestem wystarczająco dorosła, dojrzała i świadoma tego, jakie mam opcje i co jest mi potrzebne, aby móc czuć się co najmniej zadowoloną ze swojego życia. Z kolei sposób, w jaki Mallyna o tym pisze, kompletnie mnie nie przekonuje. To mi bardziej wygląda na jakąś krucjatę przeciw mężczyznom w odwecie za to, że kiedyś przez któregoś została zranione.
Julia life in UK napisał/a:To nie chodzi o problem. Bo nie zawsze ma sie problem kiedy sie o czyms pisze. Gdyby milczala i zachowala swoje szczesliwe zycie singielki tylko dla siebie to by kobiety nadal zyly pod kamieniem i by myslaly "ze uslugiwanie facetom to ich jedyna kwistinencja szczęścia " xD ... wlasnie dobrze niech pisze i uswiadamia
Ale to nie było przecież pytanie do Ciebie, daj się wypowiedzieć Autorce.
Odnosząc się jednak do tego, co napisałaś - jeśli mam być szczera, to mnie nie trzeba uświadamiać, jestem wystarczająco dorosła, dojrzała i świadoma tego, jakie mam opcje i co jest mi potrzebne, aby móc czuć się co najmniej zadowoloną ze swojego życia. Z kolei sposób, w jaki Mallyna o tym pisze, kompletnie mnie nie przekonuje. To mi bardziej wygląda na jakąś krucjatę przeciw mężczyznom w odwecie za to, że kiedyś przez któregoś została zranione.
Moze to prawda niewiem. Nie zawsze niechec do zwiazku=krzywda czasami to wybór stylu życia
Moze to prawda niewiem. Nie zawsze niechec do zwiazku=krzywda czasami to wybór stylu życia
I jezeli taka droge wybrala to ok. Tylko ze wypowiedzi Autorki sa bardzo subiektywne. Wiadomo ze roznie bywa - zwiazku nie da sie podciagnac pod jedna ogolna linie. Czasem jest fajny czasem nie. Nie ma reguly. Mam wrazenie za Autorka "piłuje " temat. Poza tym nie da sie powiedsiec ze zwiazek to same zalety albo wady. Jest jedno i drugie. Cos sie traci, cos sie zyskuje. A kazdy niech sam decyduje co jest wersja "dla niego"
Julia life in UK napisał/a:Moze to prawda niewiem. Nie zawsze niechec do zwiazku=krzywda czasami to wybór stylu życia
I jezeli taka droge wybrala to ok. Tylko ze wypowiedzi Autorki sa bardzo subiektywne. Wiadomo ze roznie bywa - zwiazku nie da sie podciagnac pod jedna ogolna linie. Czasem jest fajny czasem nie. Nie ma reguly. Mam wrazenie za Autorka "piłuje " temat. Poza tym nie da sie powiedsiec ze zwiazek to same zalety albo wady. Jest jedno i drugie. Cos sie traci, cos sie zyskuje. A kazdy niech sam decyduje co jest wersja "dla niego"
A ja mysle,że autorka nie miała na myśli WSZYSTKICH facetów świata,tylko tych,których temat dotyczy... wiem,że napisała ogólnikowo,ale no nie da rady wymieniać po kolei indywidualnie wszystkich na tym świecie,więc logiczne że napisała ogólnie... kogo temat dotyczył to sie moze wkurzy,a kogo nie to przeczyta i pojdzie dalej se czytać
24 2026-08-24 23:31:17 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-24 23:34:20)
JohnyBravo777 napisał/a:mallyna napisał/a:Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7 według społeczeństwa coś jest z nimi nie tak jak są same muszą szukać faceta zawsze i wszędzie. Wiecie jaką ja mam stabilność i spokój w porównaniu z kobietami w związkach ? Jezu zero problemów zdrowotnych, problemów ze snem, robię co chcę, nie kłócę się z nikim, nie płacze, oglądam sobie jutuba, filmy albo się uczę czy gdzieś wychodzę bez dramy, tłumaczenia się robię co chcę. Ostatnio płakałam z rok temu tylko dlatego że miałam mega pechowy dzień. Tylko ludzie super zdziwieni zwłaszcza kobiety, że ładna i nie ma męża/chłopaka. Czy w tym kraju można żyć samemu w spokoju żeby nikt się nie przypierd*lał ? To jest najgorsze reakcja innych ludzi i zdziwienie.
Faceci sa zdecydowanie bardziej emocjonalni od kobiet, testosteron im skacze nieprzewidywalnie i mają dziwaczne humory, u kobiety przynajmniej wiadomo jako tako czego można się spodziewać, a facet może cie nawet zabić bo miał gorszy dzień czy podałaś zły obiad albo stracił pracę. Więc o czym ty chłopie za przeproszeniem pieprzysz. Która statystycznie płeć jest tak super zrównoważona, ze musi pić i staje się agresywna
75-letni Noor Hussain zaatakował swoją 66-letnią żonę 2 kwietnia. Kobieta przygotowała na kolację soczewicę, podczas gdy mężczyzna żądał koziego mięsa.
https://tvn24.pl/swiat/pakistanczyk-zab … -ls3362093Zupełnie zrównoważony typ taki wiecie męski stoik, zero emocjonalności normalna sprawa
Albo ten facet poniżej przebrany za kobietę awanturuje się i krzyczy, jeszcze nie widziałam kobiety która chciała być facetem zmieniła sobie płeć i zachowywała się jakoś super dziwnie w miejscu publicznych, to w 98% przypadków faceci chcacy być kobietami odstawiają takie cyrki.
To, ze kobiety sa emocjonalne wiadomo od poczatku swiata.
Grubo jestes oderwana xD
A Twoj wysryw z linkami tylko pokazuje jak emocjonalna jestes Ty sama xD
mam ten sam problem tez nie znoszę facetów
No w chooy jestes racjonalna jak na sama mysl o facetach sie w tym twoim malym mozdzku emocje nienawisci odpalaja xD
mallyna napisał/a:JohnyBravo777 napisał/a:Cisza i spokoj to jest co najwyzej w twoim pustym mieszkaniu.
https://tvn24.pl/swiat/pakistanczyk-zab … -ls3362093Zupełnie zrównoważony typ taki wiecie męski stoik, zero emocjonalności normalna sprawa
https://www.youtube.com/watch?v=j6Miw3pgBe4To, ze kobiety sa emocjonalne wiadomo od poczatku swiata.
Grubo jestes oderwana xD
A Twoj wysryw z linkami tylko pokazuje jak emocjonalna jestes Ty sama xD
Szczególnie Ty nie jesteś emocjonalny... wystarczy Tobie napisac o zasilkach ,a się odpalasz z szybkością światła xD
Szczególnie Ty nie jesteś emocjonalny... wystarczy Tobie napisac o zasilkach ,a się odpalasz z szybkością światła xD
Wiesz, ze ja Ciebie nie krytykuje za to, ze siedzisz na zasilkach?
Tylko za to, ze zamiast byc wdzieczna i chciec wrocic na rynek pracy, robisz z tego gowno-filozofie wolnosci, w ktorej Ty rozgryzlas system a cala reszta to glupi niewolnicy.
Julia life in UK napisał/a:Szczególnie Ty nie jesteś emocjonalny... wystarczy Tobie napisac o zasilkach ,a się odpalasz z szybkością światła xD
Wiesz, ze ja Ciebie nie krytykuje za to, ze siedzisz na zasilkach?
Tylko za to, ze zamiast byc wdzieczna i chciec wrocic na rynek pracy, robisz z tego gowno-filozofie wolnosci, w ktorej Ty rozgryzlas system a cala reszta to glupi niewolnicy.
A jak już wrócę na rynek pracy i trochę popracuje to będę se mogła z wyższością patrzeć na osoby na zasiłkach i wyzywać je od pasożytów? I będę sobie mogła ponarzekać" że moje podatki idą na nierobów "?
Tak po za tym to ja akurat za niedługo będę bizneswomen- artystka, więc przeskoczę ludzi pracujących na zwykłych etatach o całą przysłowiową głowę całego stanowiska pracy
Bert44 napisał/a:Julia life in UK napisał/a:Moze to prawda niewiem. Nie zawsze niechec do zwiazku=krzywda czasami to wybór stylu życia
A ja mysle,że autorka nie miała na myśli WSZYSTKICH facetów świata,tylko tych,których temat dotyczy... wiem,że napisała ogólnikowo,ale no nie da rady wymieniać po kolei indywidualnie wszystkich na tym świecie,więc logiczne że napisała ogólnie... kogo temat dotyczył to sie moze wkurzy,a kogo nie to przeczyta i pojdzie dalej se czytać
Ciekawe podejscie. W sumie imion i nazwisk nie wymienila wiec chyba mnie nie dotyczy. A moze jednak? Jezeli sie nie wkurze to nie o mnie. Ok
Na kilometr śmierdzi siarką z czerskiej ![]()
30 2026-08-25 08:42:21 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-08-25 08:42:44)
Na kilometr śmierdzi siarką z czerskiej
Co to jest ta siarka?
Dlaczego na forum netKOBIETY jest tylu mężczyzn ? Widać, faceci w głębi duszy chcą być kobietami częściej faceci zmieniają pleć na kobiecą niż na odwrót, faceci wchodzą na fora dla kobiet, a nie ma stada kobiet na forach męskich. Coś jest nie tak.
Wchodzę na stronę tytułową a tam napisane wyraźnie Forum KOBIET
Ej faceci z tego forum czujecie się kobietami, tak ? tylko nie możecie legalnie zmienić płci na żeńską w Polsce. No no ile ukrytych transów
Było kiedyś forum wizaż i tam były normalnie kobiety teraz nie można znaleźć nawet forum gdzie kobiety będą i nie będzie masy męskich trolli co za świat. Trzeba na jakieś zamknięte forum na Facebooku czy coś.
Wchodzę na stronę tytułową a tam napisane wyraźnie Forum KOBIET
Ej faceci z tego forum czujecie się kobietami, tak ? tylko nie możecie legalnie zmienić płci na żeńską w Polsce. No no ile ukrytych transów
Kupka juz dzisiaj byla?
35 2026-08-25 11:18:09 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-25 11:31:30)
Tak po za tym to ja akurat za niedługo będę bizneswomen- artystka, więc przeskoczę ludzi pracujących na zwykłych etatach o całą przysłowiową głowę całego stanowiska pracy
Ta a ja krolem Wielkiej Brytanii niedlugo zostane, zakuje Cie - ubrana w stroj pasozyta - w dyby na rynku i bedziesz robic za pisuar za 1 funta (z ktorego dochody pojda na zwrot podatkow tych ludzi, ktorych okradlas).
Mozemy sobie tak dalej fantazjowac.
Lub przypomniec sobie kim jestesmy teraz ![]()
"Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty!"
JohnyBravo777 jesteś wyjątkowa kobietą !
"Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty!"
JohnyBravo777 jesteś wyjątkowa kobietą !
Dzieki. Ty jestes co najwyzej pelnoletnia.
Julia life in UK napisał/a:Tak po za tym to ja akurat za niedługo będę bizneswomen- artystka, więc przeskoczę ludzi pracujących na zwykłych etatach o całą przysłowiową głowę całego stanowiska pracy
Ta a ja krolem Wielkiej Brytanii niedlugo zostane, zakuje Cie - ubrana w stroj pasozyta - w dyby na rynku i bedziesz robic za pisuar za 1 funta (z ktorego dochody pojda na zwrot podatkow tych ludzi, ktorych okradlas).
Mozemy sobie tak dalej fantazjowac.
Lub przypomniec sobie kim jestesmy teraz
xD ![]()
Dlaczego na forum netKOBIETY jest tylu mężczyzn ? Widać, faceci w głębi duszy chcą być kobietami częściej faceci zmieniają pleć na kobiecą niż na odwrót, faceci wchodzą na fora dla kobiet, a nie ma stada kobiet na forach męskich. Coś jest nie tak.
A jak na kobiecym forum to kobieta jest trollem, to już jest w porządku? Przecież Ty sama trollujesz aż (nie)miło ![]()
40 2026-08-25 15:07:57 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-25 15:09:36)
Ja nie troluję jestem że tak powiem adwokatem diabła poza tym mam wyższy poziom niż posty typu "mój mąż mnie zdradził" których jest tu tysiąc. Może coś nowego kontrowersyjna dyskusja dla odmiany ? No a prawda jest taka, że jest jasno napisane, że to forum dla kobiet a na oko jest tu z 40% mężczyzn. Ktoś może powiedzieć wyjaśnić mi zamiast zarzucać, że jestem trolem co robi tu tak absurdalna liczba mężczyzn na forum dla kobiet ? faceci muszą wszystkie przestrzenie dla kobiet przejąć ? i nikt nie reaguje ? Przecież mają fora wykop, jakieś braciasamcy niech tam idą
41 2026-08-25 15:16:21 Ostatnio edytowany przez mallyna (2026-08-25 15:17:13)
To jest problem i to mocny chcą przejąć wszystko żeby kobiety swobodnie nie mogły miedzy sobą nawet rozmawiać i żeby wszędzie był narzucony męski punkt wiedzenia. Żeby żadna kobieta nie zaczęła przypadkiem myśleć samodzielnie, a nie co mężczyźni chcą i lubią.
42 2026-08-25 15:29:18 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-25 15:30:39)
To jest problem i to mocny
Obawiam sie, ze nawet gdyby kazdy uzytkownik, ktory sie urodzil z penisem przestal pisac na tym forum, twoj "mocny problem" by sie nie rozwiazal ![]()
JohnyBravo777 napisał/a:mallyna napisał/a:Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7 według społeczeństwa coś jest z nimi nie tak jak są same muszą szukać faceta zawsze i wszędzie. Wiecie jaką ja mam stabilność i spokój w porównaniu z kobietami w związkach ? Jezu zero problemów zdrowotnych, problemów ze snem, robię co chcę, nie kłócę się z nikim, nie płacze, oglądam sobie jutuba, filmy albo się uczę czy gdzieś wychodzę bez dramy, tłumaczenia się robię co chcę. Ostatnio płakałam z rok temu tylko dlatego że miałam mega pechowy dzień. Tylko ludzie super zdziwieni zwłaszcza kobiety, że ładna i nie ma męża/chłopaka. Czy w tym kraju można żyć samemu w spokoju żeby nikt się nie przypierd*lał ? To jest najgorsze reakcja innych ludzi i zdziwienie.
Kochana trafiasz do moich ulubionych użytkowniczek.
44 2026-08-26 13:04:07 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-26 13:04:21)
Kochana trafiasz do moich ulubionych użytkowniczek.
To jest Smutna pod nowym nickiem.
Nawet nicku nie potrafi sie jednego utrzymac przez dluzej niz kilka miesiecy... xD
mallyna napisał/a:JohnyBravo777 napisał/a:Cisza i spokoj to jest co najwyzej w twoim pustym mieszkaniu.
https://www.youtube.com/watch?v=j6Miw3pgBe4Kochana trafiasz do moich ulubionych użytkowniczek.
Moich tez
Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7
Człowiek to zwierzę stadne, niektórzy poza tym lubią brak ciszy i spokoju. A ze każdy patrzy i ocenia przez w,lasny pryzmat, to masz jak masz - takie pytania.
47 2026-08-28 00:04:31 Ostatnio edytowany przez XFckstar (2026-08-28 00:06:27)
Bełkot prawilnego samczego dupka. Ona ma pełną rację. Tylko was to boli bo jak mamuśka odejdzie to do was będą należeć wszystkie obowiązki domowe ![]()
mallyna napisał/a:Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7
Człowiek to zwierzę stadne, niektórzy poza tym lubią brak ciszy i spokoju. A ze każdy patrzy i ocenia przez w,lasny pryzmat, to masz jak masz - takie pytania.
Można mieć przyjaciółki. Wspólne wypady itd Masz pasje to najważniejsze.
AdamJeden napisał/a:mallyna napisał/a:Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7 według społeczeństwa coś jest z nimi nie tak jak są same muszą szukać faceta zawsze i wszędzie. Wiecie jaką ja mam stabilność i spokój w porównaniu z kobietami w związkach ? Jezu zero problemów zdrowotnych, problemów ze snem, robię co chcę, nie kłócę się z nikim, nie płacze, oglądam sobie jutuba, filmy albo się uczę czy gdzieś wychodzę bez dramy, tłumaczenia się robię co chcę. Ostatnio płakałam z rok temu tylko dlatego że miałam mega pechowy dzień. Tylko ludzie super zdziwieni zwłaszcza kobiety, że ładna i nie ma męża/chłopaka. Czy w tym kraju można żyć samemu w spokoju żeby nikt się nie przypierd*lał ? To jest najgorsze reakcja innych ludzi i zdziwienie.
Bełkot prawilnego samczego dupka. Ona ma pełną rację. Tylko was to boli bo jak mamuśka odejdzie to do was będą należeć wszystkie obowiązki domowe
Samba napisał/a:mallyna napisał/a:Po co się męczyć na siłę, jaka jest cisza i spokój. Tylko, że kobiety nie mogą być same, propaganda musi trwać 24/7
Dokładnie tak
Mam wrażenie że chcesz sama siebie przekonać że jest Ci tak dobrze... A że wojna damsko męska ostatnimi czasy ma się dobrze, zwłaszcza w internecie to już inna kwestia.
50 2026-08-29 11:25:38 Ostatnio edytowany przez Noble (2026-08-29 11:38:09)
Mam wrażenie że chcesz sama siebie przekonać że jest Ci tak dobrze... A że wojna damsko męska ostatnimi czasy ma się dobrze, zwłaszcza w internecie to już inna kwestia.
dlaczego od razu twierdzenie, że chce przekonać samą siebie? Po prostu postawiła tezę i dała krótkie uzasadnienie. Ja myślę dokładnie tak, jak autorka, ale nawet nie chce mi sie dyskutować, bo przedstawiciele społeczeństwa wypowiadający się na forum nie są jeszcze gotowi na uargumentowaną dyskusję o takiej tezie, tylko raczej wciąż żyją odwiecznym schematem: szczęśliwe życia = związek. Nie zauważylam argumentów, że przecież istnieją zdrowe związki, że można się w związku uzupełniać, itp, natomiast pojawiło się sporo hejtu i wyzywania, że niby nikt jej nie chciał, stąd ma takie myślenie. Trzeba ludziom jeszcze wielu, wielu lat, żeby znormalizować życie jednostek takie, jakie sobie wybierają, choćby w pojedynkę czy bez dzieci, a nie wyłącznie schemat życia w tzw. pełnej rodzinie.
51 2026-08-29 12:06:13 Ostatnio edytowany przez JohnyBravo777 (2026-08-29 12:13:48)
Nie zauważylam argumentów, że przecież istnieją zdrowe związki, że można się w związku uzupełniać, itp, natomiast pojawiło się sporo hejtu i wyzywania, że niby nikt jej nie chciał, stąd ma takie myślenie.
Bo jej myslenie to nie: "zycie bez zwiazkow jest latwiejsze" tylko "(wszyscy) mezczyzni sa zrodlem calego zla" jak w ponizszej wypowiedzi:
Faceci zawsze tacy byli, są i będą. Zasadniczo kobiety nie są dla nich ludźmi tylko otworami. Faceci nie są wierni najchętniej mieliby po kilka żon i jeszcze nieletnie by wzięli do swojego haremu. Ci Brzydsi co nie mają szans albo maja jakies minimalne rozterki moralne są uzależnieni od porno, płaca kobietom w necie a ci nieco atrakcyjniejsi i co nie mają żadnych rozterek zdradzają na żywo z kim tylko mogą. Faceci maja kobietę na stałe tzn. narzeczoną czy żonę tylko dlatego że z wiekiem trudniej im bzykać nieznajome kobiety tak by to robili 24/7 z kim popadnie.
A tego rodzaju przekonania nie biora sie ze "zdrowego rozsadku" tylko z osobistych doswiadczen.
Zazwyczaj jest identyczny schemat.
1. Kobieta mysli, ze jest niewiadomo jaka zayebista (choc nic nie wnosi do zwiazku oprocz cipy, wymagan i emocjonalnego rozchwiania)
2. Wchodzi w zwiazek z bardzo atrakcyjnym dla kobiet facetem, na ktorego - jak uwaza - "zasluguje" xD
3. Ten facet ja wodzi za nos lub nawet oklamuje, ze jest zainteresowany wylacznoscia aby zaliczyc kolejna cipe, ktora na niego leci
4. Facet zdradza ja / zostawia / kolejna, ktora uwaza sie za cud swiata (a nawet dobrze ugotowac nie potrafi) rozklada przed nim cipe w oczekiwaniu na final z Disneya.
5. Kobieta powtarza schemat kilka razy liczac, ze rzadzi nim prawdopodobienstwo, "Sekret" i manifestacja a nie prawo przyczynowo-skutkowe.
6. Czasami ta kobieta zniza mocno "standard" i wiaze sie z facetem, ktorego uwaza za duzo gorszego od siebie
7. Nawet dla tego "gorszego" faceta ta kobieta nie nadaje sie do zwiazku - wiec i w tym przypadku konczy sie na seksie / zwiazku, ktory nie dazy do malzenstwa (jedyna roznica polega na tym, ze w tym przypadku sygnal jak ogromna jest przepasc miedzy tym co kobieta o sobie mysli a jej realna, zwiazkowa wartoscia jest jeszcze silniejszy)
8. Smutna (mallyna) jest zwyczajnie kolejnym etapem, w ktorym zaczyna glosic, ze lepiej byc sama, yebac mezczyzn itp xD
[
Dopóki te przyjaciółki nie zaczną rozglądać się za jakimś gaciem.
Instynkt prokreacji.