Tak sobie myślę, że śmierć nie istnieje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Tak sobie myślę, że śmierć nie istnieje

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Tak sobie myślę, że śmierć nie istnieje

I że straszy się nią  ludzi

Tak naprawdę to istnieje PRZEJSCIE z tego swiata do wieczności. Człowiek zamyka oczy,przestaje oddychac i jego dusza przechodzi do kolejnego świata

Tak,wiec człowiek od chwili poczęcia,żyje PRZEZ CALY CZAS i nigdy nie umiera

Tyle,że najpierw każdy z nas żyje w ciele tutaj na ziemii przez określony czas, który jest czasem próby, a następnie następuje tranformacja z życia w ciele do życia w duchu i jesteśmy duszami, ale na końcu świata się to zmieni i nasze dusze zrobią transformacje do naszych odnowionych ciał po zmartwychwstaniu i wtedy zbawieni będą żyli na odnowionej ziemii razem z Jezusem i wtedy już nasze ciała będą takie jakie były ciała Adama i Ewy PRZED grzechem pierworodnym . A ich ciała były takie,że przypominały bardziej duchowe postacie, lecz miały zarys sylwetek ludzkich,dlatego nie wiedzieli przed grzechem pierworodnym,że są nadzy poniewaz swiatlosc ,ktora otaczala ich ciala zakrywala te nagosc... taka tez jest dusza ludzka-to nie jest cos czego nie bedziemy widziec po smierci albo cos znieksztalconego jak np w bajkach o duchach. Dusza ludzka ma  nasz zarys sylwetki ,nasze  rysy twarzy tyle,ze jest w formie duchowej to dlatego w Niebie nasi bliscy  rozpoznaja siebie nawzjem

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tak sobie myślę, że śmierć nie istnieje

Powiem ci w tajemnicy, że z twoimi tematami jest tak jak z pieniądzem. Im więcej pustych banknotów naprodukujesz tym są one mniej warte. W Wenezueli czy Zimbabwe banknoty są mniej warte, niż papier toaletowy, czyli bardziej opłaca się podcierać pieniędzmi niż papierem. No i z twoimi tematami jest tak samo, im więcej tego samego naprodukujesz tym coraz bardziej gówniane się robią. Moja rada to produkuj mało tematów, ale za to bardziej jakościowych.

Lakox napisał/a:

Powiem ci w tajemnicy, że z twoimi tematami jest tak jak z pieniądzem. Im więcej pustych banknotów naprodukujesz tym są one mniej warte. W Wenezueli czy Zimbabwe banknoty są mniej warte, niż papier toaletowy, czyli bardziej opłaca się podcierać pieniędzmi niż papierem. No i z twoimi tematami jest tak samo, im więcej tego samego naprodukujesz tym coraz bardziej gówniane się robią. Moja rada to produkuj mało tematów, ale za to bardziej jakościowych.

Ja Tobie napisze w tajemnicy że gdyby nie spam pod moimi tematami,to bym pozostała przy jednym temacie

4 Ostatnio edytowany przez Alice1 (2026-07-23 22:37:29)

Smierc to jest przejscie z innego zycia do drugiego , wiec przestan bredzic . To zycie trwa caly czas wink Tego sie nie da opisac

5

Czujesz  to ? Rozpuszczasz sie i nie wiem jak to opisac biegniesz lecisz unosisz sie czujesz taka ulge i tam jest swiatlo i czujesz cos czego nigdy nie czulas cudo <3

6

Ja juz nie chce tu byc

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » Tak sobie myślę, że śmierć nie istnieje

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024