Czas zadbac o zdrowie,ponieważ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Czas zadbac o zdrowie,ponieważ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czas zadbac o zdrowie,ponieważ...

To juz nie sa żarty

Nie umiem zrozumiec co sie dzieje z moim organizmem. Na poczatku chroniczne zmęczenie, teraz brak okresu i problemy z pecherzem

Czuje,ze cos jest nie tak i pewnie w duzej czesci to moja wina, bo zaniedbywalam sobie zdrowie przez te wszystkie lata

Cos czuje,że to juz jest ostatnia szansa na poprawe zdrowia,bo inaczej wyjade nogami do przodu sad

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-03-27 12:32:57)

Odp: Czas zadbac o zdrowie,ponieważ...

Czytalam o wplywie czerwonego miesa na organizm i dziekuje Bogu,że go nie jem. Tluszcze trans,rakotworcze,mozna miec zawal i udar od tego... wogole mięso czerwone mnie najbardziej obrzydza jak to widze w sklepie to mam odruch wymiotny , a swiniaki są najgorsze smierdza niemilosiernie

Nawet jak mialam okres powrotu do jedzenia miesa to nigdy nie jadlam czerwonego miesa i cale szczęście,bo teraz bym byla po nim jeszcze bardziej chora niz jestem

3 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2026-03-27 14:55:37)

.--- ..- .-.. -.- .- --..-- / -. .. . / .... .. ... - . .-. -.-- --.. ..- .--- / - -.-- .-.. -.- --- / -... .. . .-. --.. / ... .. ..-.. / --.. .- / ... .. . -... .. . .-.-.- / .. / -. .. . / -. .- -.- .-. ..-.. -.-. .- .--- / ... .. ..-.. / - .- -.- --..-- / -... ..-.. -.. --.. .. . / -.. --- -... .-. --.. .

4

Z każdym kolejnym wątkiem jakby Ci się pogarsza. Wniosek? tongue

Solaris napisał/a:

Z każdym kolejnym wątkiem jakby Ci się pogarsza. Wniosek? tongue

No wlasnie nie mam żadnego wniosku. Mam wizyte u lekarza dopiero 9 kwietnia, ale postaram sie mieć wcześniej

Do chronicznego zmeczenia,doszly
-brak okresu juz 2 miesiac, wczesniej nic o tym nie pisalam,ponieważ mialam tak juz wcześniej, że nie mialam okresu caly miesiac,ale pozniej na drugi miesiac zawsze dostawalam na poczatku 2-go miesiaca okres,a teraz juz drugi miesiac leci bez okresu,a za niedlugo zacznie sie trzeci.... Ciąża na 100% odpada,bo nie jestem wiatropylna i nie mialam zadnych stosunkow seksualnych z nikim od czasu zerwania z ex Muzulmanem

-latam z pelnym pecherzem tez od  tego miesiąca co pol godziny do lazienki w ciagu dnia
Cukrzyca i infekcja tez wykluczone wczesniejszymi badaniami

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Czas zadbac o zdrowie,ponieważ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024