Ludzie cos czuje,że cos jest nie tak - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ludzie cos czuje,że cos jest nie tak

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-03-26 20:55:47)

Temat: Ludzie cos czuje,że cos jest nie tak

Z moim zdrowiem

Najpierw przez długi czas chroniczne zmęczenie,ktore przyklulo mnie do łóżka

Teraz od prawie 2 miesiecy brak okresu

Od jakis 2 tygodni latam ciagle z pełnym pecherzem do lazienki... cukrzyca wykluczona,infekcja tak samo, bo bym musiala miec inne objawy. Zresztą na badaniach nic nie wyszło

Wizyte u lekarza mam dopiero 9 kwietnia- bedzie mnie badac ginekolog

Ale postaram sie iść raz do rodzinnego uzyskac wizyte duzo szybciej- nawet w następnym tygodniu

Porobilam juz wiele badan jak stara babka po 80 tce. Prawie wszystkie wyniki.w normie. Nie mam.niedoborow... pisze prawie, bo wyszla mi nietolerancja laktozy,a lekarz stwierdzil.ze jak odstawie nabial to powinnam juz czuc sie dobrze". I faktycznie tak bylo z poczaku ,ale następnie spadki energii powrocily,choc staram.sie byc tez aktywna

Po za tym.wszyskie.inne.wyniki w normie, ale zdaje sobie sprawę, ze nie wykonałam jeszcze wszystkich badan m in nie robili mi gastroskopii i kilku innych badań

Ostatnio bylam u ginekologa,gdy mialam zabieg LLETZ ,zeby pozbyc sie komorek nowotworowych. Później wyniki przyszly juz czyste. I po kolejnym.badaniu szyjki macicy nie stwierdzono juz żadnych komorek nowotworowych.

Natomiast jak.dzis powiedzialam.lekarzowi "ze mam brak okresu i nie jestem.w ciąży plus mam problemy z pecherzem i chroniczne zmęczenie " to mnie od razu zabukowal wizyte do ginekologa-szkoda tylko,ze dopiero 9 kwietnia

Trochę się boję jak wyglada takie badanie u ginekologa przy braku okresu,o co bedzie lekarz pytac, czy bedzie robic badania  jajnikow czy dobrze funkcjonuja? Czy bede musiala brac hormony? Czy zdiagnozuje mnie z przedwczesna menopauza?

Czuje ,ze cos jest mocno nie tak. Z osoby energetycznej,ktora tylko czekala az córka pojdzie do szkoły, bym mogla swobodnie latac po calym miescie, nagle zaczelam.czuc chroniczne zmęczenie z dnia na dzień coraz gorsze z okresami poprawy, teraz obecnie tez mam lepsze dni przeplatane z chronicznym zmeczeniem plus doszly inne objawy jak brak okresu wlasnie

A jezeli chodzi o zdrowie psychiczne czyli m in moje ataki paniki,to jest osobna sprawa i psychoterapia duzo mi pomaga na szczęście

Martwie sie ze juz mnie dopadly choroby starosci  sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ludzie cos czuje,że cos jest nie tak

Jak pójdziesz to daj znać jak było

Miklosza napisał/a:

Jak pójdziesz to daj znać jak było

Tak napewno napisze

4

Jakieś ziółka od ginekologa czy coś??

Czasem fajnie tych ludzi. Z sklepu zielarskiego dopytać co by mogło wspomóc te schorzenia tzw.kobiece ...

Chyba że czegoś nie doczytałam xD

5 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2026-03-26 22:44:15)

jea1 napisał/a:

Jakieś ziółka od ginekologa czy coś??

Czasem fajnie tych ludzi. Z sklepu zielarskiego dopytać co by mogło wspomóc te schorzenia tzw.kobiece ...

Chyba że czegoś nie doczytałam xD

Niewiem czy ziola pomoga. A jakie ziola pomoga mi mieć okres?

6

Niepokalanek,
Mięta
Niestety raczej osobiscie nie brałam.

jea1 napisał/a:

Niepokalanek,
Mięta
Niestety raczej osobiscie nie brałam.

OK dzięki sprobuje

8

Juleczko, twoje tematy idzie poznać już po samym tytule big_smile ja to ci już kiedyś pisałem, że najlepsze co możesz sobie zafundować, to turnus w Tworkach big_smile

UserNew napisał/a:

Juleczko, twoje tematy idzie poznać już po samym tytule big_smile ja to ci już kiedyś pisałem, że najlepsze co możesz sobie zafundować, to turnus w Tworkach big_smile

Sam jedz do Tworkow big_smile

Od kiedy przy braku okresu sie jedzie do Tworkow?

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » EMIGRACJA I ŻYCIE ZA GRANICĄ » Ludzie cos czuje,że cos jest nie tak

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024