Moja dziewczyna została opętana - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Moja dziewczyna została opętana

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Odp: Moja dziewczyna została opętana

Umiłowani!

No niestety, znów problem z moją dziewczyną, która jeszcze nie wie że jest moją dziewczyną.
Tą samą, o której tu napisałem pierwszy raz dwa lata temu.
Napiszecie, że powinienem już coś z tym zrobić, a ja się z Wami zgodzę. Nie zrobiłem do tej pory, albowiem jestem nieśmiały jak już dobrze wiecie.

Ona ostatnio miała jakiś dziwny okres, działo się z nią coś niedobrego. Najpierw, niebożątko, zaczęła jeść gotowaną trawę i mówiła że dzięki tym zupom szybko zrzuci nadmiary ze swojego filigranowego, 90kg ciałka i wreszcie zadba o zdrowie.
Wcześniej chciała iść do wojska, ale zaproponowano jej funkcję młodszego pomocnika obierających kartofle, a ona chciała być kapitanem.
Jeszcze wcześniej miała za złe religii że uciska jej prawa, a teraz wstąpiła do wspólnoty. Myślałem że to coś na wzór zakonu dla świeckich, że będzie tam pomagać innym i się rozwijać.
Nawet wielki odwrócony krzyż, który zaczęła nosić, nie wzbudził początkowo moich podejrzeń.

Byłem przyzwyczajony do jej drobnej niestabilności, tak uroczej, jednak teraz to zaczęło przybierać naprawdę zły obrót.
Idą święta a ja siedzę zrozpaczony, nie wiem co zrobić.

Do sedna. Otóż podsłuchałem ją ostatniej nocy, kiedy między serią mocnego, basowego chrapania i lewitowania nad łóżkiem (ale to miała zawsze, więc spoko), zaczęła coś mówić w obcych, starożytnych językach. Jednak powiedziała też słowa które mogłem zrozumieć, a które mnie przeraziły. Zastanawiam się nad tym od rana i łączę kropki.
Zaczynam rozumieć o co chodzi z tym, że ma zamiar napisać na nowo kodeks karny i wskrzesić święte oficjum, które będzie sądziło mężczyzn. Skąd się to wzięło.

Moi drodzy, ona jest opętana sad

Wczorajszej nocy, po kiedy przerażony tkwiłem pod jej oknem słuchając dramatycznych dźwięków wydobywających się z jej pokoju, usłyszałem coś, co mnie kompletnie zmroziło.
Brzmiało to mniej więcej tak:

- Tak, mój panie ciemności, dobrze mi radzisz o wielki książę mroku. Ja, twoja córka zrobię to dla ciebie.

Zostanę feministkom!

RATUJCIE!!!!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-12-24 11:56:56)

Cóż, kiepsko to widzę — nie wiesz o niej wszystkiego. W przyszłych wyborach będzie startować na prezydentkę!

3

KoralinaJones napisał/a:

Cóż, kiepsko to widzę — nie wiesz o niej wszystkiego. W przyszłych wyborach będzie startować na prezydentkę!

Nie wie m czy dożyje do tego ? big_smile

big_smile co Ty znowu wymyslasz? Idz łączyć kropki zamiast sterczec pod oknem Twojej dziewczyny,a to,że jest feministka to bardzo dobrze,bo ja tez jestem

KoralinaJones napisał/a:

Przepraszam bardzo to ja startuje na prezydentkę proszę na mnie glosowac,a nie na jego dziewczyne, ktora tak jak autor nie potrafi kropek łączyć  big_smile

KoralinaJones napisał/a:

To już po nas sad

Albo i nie!

Zbudujemy ruch oporu, wypędzimy demony!!!

https://m.youtube.com/watch?v=VPQoZo8V_ … 4Bo7VqN5tD

Julia life in UK napisał/a:

nie potrafi kropek łączyć  big_smile

Oj, to prawda. Bardzo nie potrafi tongue

8

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To już po nas sad

To już po Tobie big_smile. Także no, Merry Christmas i do przodu.

9 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-12-24 14:06:20)

.

10 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-12-24 13:51:13)

.

Julia life in UK napisał/a:

nie potrafi kropek łączyć  big_smile

Oj, to prawda. Bardzo nie potrafi tongue

big_smile
90kg
jedzenie trawy
mówienie przez sen
big_smile big_smile

Idź kropkow łączyć!

12 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-12-24 14:19:49)

Idzie oszaleć z tym forum.

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To już po nas sad

Albo i nie!

To już po Tobie big_smile. Merry Christmas i do przodu.

Juz po nim big_smile
Tego pana nie mozna brac na poważnie, trzeba sie wpierw zastanowic nad powaga jego słów

KoralinaJones napisał/a:
KoralinaJones napisał/a:

To już po nas sad

Albo i nie!

To już po Tobie big_smile. Merry Christmas i do przodu.

Juz po nim big_smile
Tego pana nie mozna brac na powaznie

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Moja dziewczyna została opętana

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024