Mam 25 lata, a niestety przez moją twarz wyglądam na mniej... gdy rozmawiałem parę razy z dziewczyną z pracy, która ma 18 lat to myślała, że mam z około 19 lat, tak samo na internecie była podobna sytuacja, że pisałem z dziewczyną i była ona przekonana, że mam poniżej 20 lat... Oczywiście proszę o pomoc co z tym zrobić? Dziewczyny, kobiety nie lubią takich mężczyzn. Mężczyzna musi być męski, silny, wysoki, a nie wyglądać jak chłopiec. Czy zapuszczenie brody jest dobrym pomysłem? Mój zarost jest bardzo rzadki i wygląda dziwnie. Dziewczyny w moim wieku to mną nie są dopiero zainteresowane, ani starsze, chyba żadne
Proszę o pomoc.
Mam 25 lata, a niestety przez moją twarz wyglądam na mniej... gdy rozmawiałem parę razy z dziewczyną z pracy, która ma 18 lat to myślała, że mam z około 19 lat, tak samo na internecie była podobna sytuacja, że pisałem z dziewczyną i była ona przekonana, że mam poniżej 20 lat... Oczywiście proszę o pomoc co z tym zrobić? Dziewczyny, kobiety nie lubią takich mężczyzn. Mężczyzna musi być męski, silny, wysoki, a nie wyglądać jak chłopiec. Czy zapuszczenie brody jest dobrym pomysłem? Mój zarost jest bardzo rzadki i wygląda dziwnie. Dziewczyny w moim wieku to mną nie są dopiero zainteresowane, ani starsze, chyba żadne
Proszę o pomoc.
Za 20 lat będziesz błogosławić to, że wyglądasz na co najmniej kilka lat mnie w stosunku do PESELu.
A z brodą... zapuść przez 3 miechy ile się da i idź do barbera; dobry barber nawet z kiepskiej brody coś wyciągnie.
Mam 25 lata, a niestety przez moją twarz wyglądam na mniej... Proszę o pomoc.
Pomoc? Upływ czasu pomoże Ci niezawodnie.
A czekanie na zmianę możesz sobie umilić zmianą poglądu: wygląd twarzy nie świadczy o męskości. To nie broda czyni męskim, lecz pogoda ducha i stanowczość, konsekwencja, siła charakteru, dyscyplina.
Masz typowe problemy dla FACEta, który skupia się na twarzy i zapomina, że ma ciało i ma charakter.
Chlanie, jaranie i krótkie spanie
5 2025-12-15 14:13:50 Ostatnio edytowany przez Nowe_otwarcie (2025-12-15 14:15:21)
Chlanie, jaranie i krótkie spanie
I praca zmianowa. Koniecznie nocki ![]()

6 2025-12-15 14:15:09 Ostatnio edytowany przez Julia life in UK (2025-12-15 14:15:23)
Ciesz sie,ze młodo wygladasz ok 30 tki pewnie Ci sie zmiani twarz troche
Proszę o pomoc.
Zarówno u mężczyzny jak i kobiety fajnie jak twarz wyraża osobowość, jakąkolwiek, byle jakąś.
Mężczyzna powinien być charakterny przede wszystkim. Silny to też w tych czasach nie zawsze jest oczywiste, bo wielkość mięśni nie musi świadczyć o sile, również sile psychicznej. Wysoki - też tutaj nie precyzujesz, bo wysoki szczypiorek do silnych nie będzie się raczej zaliczać. Gdybyś kiedyś zechciał mieć ochotę na wyjrzenie odrobinę dalej poza własny nos, to byś wtedy zauważył, że różni mężczyźni mają różne przypadłości i mankamenty i że nie jesteś jedyny, któremu coś (nic nie) dolega. Pomimo których dzielnie żyją i funkcjonują.
Może być sobie przypadek twojego wzorcowego męskiego mężczyzny o paskudnym charakterze, i co ty na to byś powiedział?
8 2025-12-15 19:49:22 Ostatnio edytowany przez Alessandro (2025-12-15 20:53:28)
Niektórzy już tak mają.
strarzak sam napisał/a:Chlanie, jaranie i krótkie spanie
I praca zmianowa. Koniecznie nocki
Nic dodać, nic ująć ![]()