Gra wstępna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Gra wstępna

Cześć,
Jak zaczynacie grę wstępną ze swoim partnerem? Ja zazwyczaj proszę o masaż pleców, ale wydaje mi się to dość banalne. Macie jakieś pomysły? Mam 28 lat więc nie jestem jakoś bardzo doświadczona

Zobacz podobne tematy :
Odp: Gra wstępna

Jest na to tysiąc sposobów. Jeden z lepszych to od samego rana piszesz facetowi na co masz ochotę. Do tego czasem jakaś fotka dla niego. Całe ciało kobiety jest jedna wielką strefą erogenną więc można masować nawet palce u stóp. Wspólna lampka wina i fantazje erotyczne, jak gdzieś wychodzicie to mówisz mu że nie założyłaś majtek lub stanika. Zabawa w ciepło-zimno, dajesz mu telefon i mówisz znajdź dla mnie bieliznę w jakiej chcesz mnie zobczyć. Moje ulubione to masaż całego ciała ciepłym olejkiem przy świecach,  wspólna sauna, jacuzzi i opowiadanie co mi się śniło  ( w sanch może dziać się wszystko co zechcesz )... to tylko kilka wybranych

3

O wow, nieźle. Nie chcę też wyjść za nadto zboczoną

WiktoriaWWw napisał/a:

Skoro boisz się swojej seksualności to nie świadczy to dobrze o Twoim partnerze. Ja lubię jak moja partnerka opowiada o swoich fantazjach. Bardzo dużo razem zrealizowaliśmy. Z kim masz o tym rozmawiać jak nie z partnerem. Jeśli partner nie docenia to doceni sąsiad albo mężczyzna z którym możesz wszystko. Pracowałem z około 1000 samców wiem co mówię bo faceci są różni

5

Perwersyjny za to szczupł napisał/a:
WiktoriaWWw napisał/a:

Skoro boisz się swojej seksualności to nie świadczy to dobrze o Twoim partnerze. Ja lubię jak moja partnerka opowiada o swoich fantazjach. Bardzo dużo razem zrealizowaliśmy. Z kim masz o tym rozmawiać jak nie z partnerem. Jeśli partner nie docenia to doceni sąsiad albo mężczyzna z którym możesz wszystko. Pracowałem z około 1000 samców wiem co mówię bo faceci są różni

Masz rację, nie jestem pewna siebie, ale to dlatego że mam pewnie problemy z poruszaniem się. Poruszam się na wózku

WiktoriaWWw napisał/a:
Perwersyjny za to szczupł napisał/a:
WiktoriaWWw napisał/a:

Masz rację, nie jestem pewna siebie, ale to dlatego że mam pewnie problemy z poruszaniem się. Poruszam się na wózku

Ja nie widzę problemu. Słabość można przekuć w atut. Pewność siebie też mozna zbudować trzeba tylko trochę czasu. Też byłem kiedyś panicznie nieśmiały

7

Nie jestem panicznie nie śmiała, ale jednak wózek trochę ogranicza. Być może to tylko w mojej głowie, bo wydaje mi się że jestem dość atrakcyjna, nigdy nie miałam problemu nawiązywać relacji z facetami

WiktoriaWWw napisał/a:

Nie jestem panicznie nie śmiała, ale jednak wózek trochę ogranicza. Być może to tylko w mojej głowie, bo wydaje mi się że jestem dość atrakcyjna, nigdy nie miałam problemu nawiązywać relacji z facetami

Wykorzystaj wózek do zaczepienia faceta. Zresztą mówimy tu o Twoim facecie czy jakimś z marzeń?

9

Obecnie jestem wolna, ale ze tak powiem, rozglądam się wink

To nad czym się zatanawiasz? Gdzie jest blokada w Tobie?

11

Być może, z jednej strony chciałabym z kimś zrobić szybki numerek, a z drugiej strony nie wiem bym się z tym dobrze czuła

To normalne. Każdy tak ma. Zawsze w takich sytuacjach wystarczy powiedzieć o swoich wątpliwościach partnerowi.  W większości przypadków samo to że się wygadasz pomaga,  a facet będzie miał świadomość żeby potraktować Cię jak damę...
Ja zacheciłbym Cię do działania

13

Możemy pogadać na mailu?

WiktoriaWWw napisał/a:

Jak zaczynacie grę wstępną

Hę? A co to jest? Głupoty jakieś wymyślają, a robić ni ma komu!!

RozrabiakaWmalinowymGaju napisał/a:
WiktoriaWWw napisał/a:

Jak zaczynacie grę wstępną

Hę? A co to jest? Głupoty jakieś wymyślają, a robić ni ma komu!!

No właśnie nie ma komu iść do roboty  big_smile

Pytanie na 100% zadaje kobieta big_smile big_smile

17

Myślę, że po to jest to forum żeby zadawać takie pytania

WiktoriaWWw napisał/a:

Myślę, że po to jest to forum żeby zadawać takie pytania

Jeszcze jaka szybka odpowiedź  big_smile

19

Jakiś problem?

20

WiktoriaWWw napisał/a:

Cześć,
Jak zaczynacie grę wstępną ze swoim partnerem? Ja zazwyczaj proszę o masaż pleców, ale wydaje mi się to dość banalne. Macie jakieś pomysły? Mam 28 lat więc nie jestem jakoś bardzo doświadczona

Wystarczy że kobieta jest chętna do zabawy i wszystko toczy się samo dalej.
Więc nie przejmuj się że musi być gra wstępna taka czy siaka.
Bawcie się bez zbytniego myślenia jak jest czy powinno być.

Większości mężczyzn pewnie by nie przeszkadzało w seksie, że normalnie poruszasz się na wózku,
i pewnie największą trudnością byłaby interakcja z osobą która się porusza na wózku —
aby ona się nie czuła "ułomna", aby on nie zrobił jakiejś gafy, ... czyli chyba aby się móc w miarę normalnie zachowywać.
Tak sobie to wyobrażam.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024