Jak w temacie, jestem obecnie z takim facetem który ma duże trudności w przedłużeniu czasu orgasmu. W sensie zwykle kończy po 2-3 minutach. Generalnie fajny jest, kocham go, ale na tym polu mamy problem
Po pierwsze ile macie lat. Od kiedy zaczęliście seks. Jest kilka sposobów na zmianę tej sytuacji ale facet musi sam tego chcieć, sporo też zależy od organizmu i stanu psychicznego faceta. Musisz opisać w dużo większym stopniu wasze wspólne zabawy także to jak działacie na siebie w ciagu dnia. Był tu taki co tryskał jak tylko spojrzał na kobietę bez dotykania. Sa na to ćwiczenia talbetki maści trening mentalny. Jedną z rzeczy które od rau możecie zastosować jest edging
No ale co z mężem co miał problem z erekcją?
A czy on widzi ten problem? Powinnąs z nim porozmawiac. Powiem Ci,ze nie tylko Twój mąż ma taki problem Mój równiez nie był nigdy takim długodystansowcem ale powiem Ci,że są sposoby na to aby przedłużyć stosunek. Fajna jest cala seria Orgasm Control .Są to tabletki plus żel. Są bezpieczne, zawierają same ziolowe składniki i dają dobre efekty.
Widzi Czasami narzeka,ze chciałby dłuzej ale nie może i jest taki szybki.Ale co z tego jak nic z tym nie robi? Probowaliśmy dwa razy pod rząd ale nic z tego. Pierwszy raz którki, drugi raz krótki a trzeci już nie może. Wiem,że moze chamskie to co teraz tutaj napisze ale po prostu brakuje mi dobrego dymanka przez długi czas. Bo ile można zaspokajać się minetka
Gdzie można kupić te srodki o których tutaj piszesz? A niech mnie, może spróbujemy.
W sklepach internetowych.Może i są jeszcze w aptekach ale ja takch rzeczy nie szukałam w aptekach stacjonarnych ( czułabym sie trochę nieswojo).
Jak w temacie, jestem obecnie z takim facetem który ma duże trudności w przedłużeniu czasu orgasmu. W sensie zwykle kończy po 2-3 minutach. Generalnie fajny jest, kocham go, ale na tym polu mamy problem
Ile macie lat? Jaki staż? Jak często uprawiacie seks?
Porad jest kilka: więcej seksu (my próbowaliśmy zrobić jeden szybki numerek lub petting tylko po to, żeby "spuścić ciśnienie" ale to rzadko pomagało. I tak po godzinie jak już był ten "właściwy" seks to i tak kończył standardowo szybko. Potem zauważyliśmy, że mamy więcej czasu jeśli seks jest bardzo wcześnie rano (tak powiedzmy między 5 a 7 rano) lub gdy jest na antybiotyku lub po niewielkiej ilości alkoholu.
Druga rzecz: są różne żele opóźniające wytrysk. Jak móż mąż był na takim etapie to bardzo pomagały. Z czasem przestał potrzebować, bo naturalnie "dojrzał" i już wytrzymuje dłużej.
8 2025-04-21 23:00:41 Ostatnio edytowany przez Animus (2025-04-21 23:01:45)
Widzi Czasami narzeka,ze chciałby dłuzej ale nie może i jest taki szybki.Ale co z tego jak nic z tym nie robi? Probowaliśmy dwa razy pod rząd ale nic z tego. Pierwszy raz którki, drugi raz krótki a trzeci już nie może. Wiem,że moze chamskie to co teraz tutaj napisze ale po prostu brakuje mi dobrego dymanka przez długi czas. Bo ile można zaspokajać się minetka
Gdzie można kupić te srodki o których tutaj piszesz? A niech mnie, może spróbujemy.
Pierwszy post mnie tak nie zdziwił jak ten drugi.
Proponuję poczytać "Kamasutrę" (poczytać, a nie pooglądać).
Nie ma nic "chamskiego", że masz bardzo dojrzałe doznania pochwowe. Natomiast u mężczyzny to kwestia mentalu (dyscyliny) i kwestia oddechu.
Jeśli wspominasz o "minetce" to skąd ten zaimek zwrotny. Czyżby jednak nie o to chodziło?
Z wszelkiego rodzaju środkami farmakologicznymi oraz żelami radzę uważać, mogą mieć działania uboczne.
Generalnie: chodzi u mężczyzny o przeniesienie uwagi z własnych doznań na myślenie o doznaniach kobiety.
Więcej mogę napisać na PW, jeśli będziesz miała taką wolę.
pigułki o nazwie Stud 100 na to kolego
10 2025-06-12 14:28:52 Ostatnio edytowany przez Animus (2025-06-12 14:33:01)
pigułki o nazwie Stud 100 na to kolego
Jak najwięcej tabletek. Bez tabletek natura sobie nie poradzi. Ewolucja zaczęła się od tabletki, tylko Darwin zapomniał o tym napisać.
Tylko się nie dziw, jak zaczniesz się jąkać - jak Klaudiusz - nie tylko przy mówieniu.
Słuchaj SUPER PIGUŁY. A zanim zaczniesz słuchać to przeczytaj wszystkie siedem monotematycznych postów tego EKS-P*erda.