Ile najdłużej trwały Wasze romanse i co ile były spotkania? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Ile najdłużej trwały Wasze romanse i co ile były spotkania?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Ile najdłużej trwały Wasze romanse i co ile były spotkania?

Jak w temacie. Pytanie do tych, którzy mieli jakieś romanse.
Ja miałem najdłuższy trzyletni, spotykaliśmy się raz na dwa tygodnie, raz na trzy, czasem raz w miesiącu. Udawało mi się to robić, bo w domu mówiłem, że jadę w interesach.
Kolejny romans mam teraz, zaczęło się w internecie na Facebooku, potem szybko nastąpiło zbliżenie przez kamerki, po paru miesiącach się spotkaliśmy i skonsumowaliśmy. Spotykamy się niestety różnie, bywa że raz na miesiąc, bywa że raz na dwa, bywa też, że raz na kwartał. Nie mam już tyłu wyjazdów służbowych żeby to ukrywać.
Nie pytajcie dlaczego nie rozwiode się z żoną. Po pierwsze - zalamalaby się a wiele jej zawdzięczam. Po drugie - wspólnota majątkowa. Po trzecie - strach

Zobacz podobne tematy :
Odp: Ile najdłużej trwały Wasze romanse i co ile były spotkania?

Zero dni.  Romanse sa zle. Po co mi niszczyc zycie innej kobiecie?

3 Ostatnio edytowany przez KoralinaJones (2025-02-11 22:11:33)

Tomasz55 napisał/a:

Ja miałem najdłuższy trzyletni, spotykaliśmy się raz na dwa tygodnie, raz na trzy, czasem raz w miesiącu. Udawało mi się to robić, bo w domu mówiłem, że jadę w interesach.
Kolejny romans mam teraz, zaczęło się w internecie na Facebooku, potem szybko nastąpiło zbliżenie przez kamerki, po paru miesiącach się spotkaliśmy i skonsumowaliśmy. Spotykamy się niestety różnie, bywa że raz na miesiąc, bywa że raz na dwa, bywa też, że raz na kwartał. Nie mam już tyłu wyjazdów służbowych żeby to ukrywać.
Nie pytajcie dlaczego nie rozwiode się z żoną. Po pierwsze - zalamalaby się a wiele jej zawdzięczam. Po drugie - wspólnota majątkowa. Po trzecie - strach

Nie sądzisz że byłaby równie załamana gdyby dowiedziała się o Twojej niewierności, nieszczerości, zdradach i kłamstwach?

4

Tomasz55 napisał/a:

To brzmi, jak jakiś research do napisania opowiadania.
Albo do wklejenia historii różnych osób na inne forum.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Ile najdłużej trwały Wasze romanse i co ile były spotkania?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024