czy test mogl wyjsc fałszywy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy test mogl wyjsc fałszywy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: czy test mogl wyjsc fałszywy?

Dwa dni temu robilam wieczorem test ciazowy i wyszedl negatywny. Okres spoznia mi sie juz 11 dni, gdzie zawsze spoznial sie maksymalnie 3. Czy jest możliwość, że wyszedl fałszywy przez to, ze robilam go wieczorem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy test mogl wyjsc fałszywy?

Jak masz wątpliwości to idź do lekarza.

3

Jak masz wątpliwości, to powtórz i stosuj zgodnie z instrukcją.
Bez ciąży, też okres może się tak spóźnić.

4 Ostatnio edytowany przez madoja (2024-09-17 16:35:18)

agodzinka napisał/a:

Dwa dni temu robilam wieczorem test ciazowy i wyszedl negatywny. Okres spoznia mi sie juz 11 dni, gdzie zawsze spoznial sie maksymalnie 3. Czy jest możliwość, że wyszedl fałszywy przez to, ze robilam go wieczorem?

Moim zdaniem test się nie pomylił. Obecnie testy są mega czułe i na pewno nawet na tym Twoim jest napisane że nie musi być robiony rano.
Dla własnej pewności zrób jutro rano kolejny, ale zobaczysz że też wyjdzie negatywny.
A po 11 dniach od spodziewanego okresu na pewno by już pokazał ciążę.

Po prostu czekaj i bądź cierpliwa, albo idź do gina, da tabletki przyspieszające okres.

W międzyczasie może spróbować sama przyspieszyć, chociaż ja nie wierzę w te metody. Ale są dziewczyny które twierdza że na nie działa.
Gorąca kąpiel, ciepłe okłady na brzuch, wysiłek fizyczny, alkohol, kwas acetylosalicylowy np. w aspirynie czy kopirynie (nie łącz z alko), seks (lub masturbacja, ale chodzi o to by mieć orgazmy)

5

Moze powtorz test za tydzien raz jeszcze. Jak wyjdzie negatywny i nie dostaniesz okresu to idz do ginekologa.

6

agodzinka napisał/a:

Miałam dokladnie taką samą sytuację. Dopiero po kilku dniach jak zrobiłam test wyszła druga kreska i wynik pozytywny tym samym. Dzisiaj ta kreseczka ma 10 lat wink

7

11 dni to jeszcze nic, mnie sie czasem spoznial caly miesiac.  Nie panikuj

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » czy test mogl wyjsc fałszywy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024