Jak się starać o dziewczynę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się starać o dziewczynę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Randall :) (2023-03-28 18:33:49)

Temat: Jak się starać o dziewczynę?

Hej, otóż napisałem dziewczynie, że mi się bardzo podoba, i że będę się o nią bardzo starał, na co odpowiedziała mi, że się cieszy. Tylko, ja nie wiem co mam robić, żeby widziała, że się o nią staram. Niestety, mieszkamy od siebie ponad 300 km i z widzenia na żywo nici :(

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez paslawek (2023-03-28 18:46:11)

Odp: Jak się starać o dziewczynę?
Randall smile napisał/a:

Hej, otóż napisałem dziewczynie, że mi się bardzo podoba, i że będę się o nią bardzo starał, na co odpowiedziała mi, że się cieszy. Tylko, ja nie wiem co mam robić, żeby widziała, że się o nią staram. Niestety, mieszkamy od siebie ponad 300 km i z widzenia na żywo nici sad

Przeprowadź się do jej miasta jak  Ci tak bardzo ona podoba,ryzyk fizyk, ahoj przygodo,co masz do stracenia? Najprostsze i najbardziej ryzykowne, bez gwarancji powodzenia ale to też doświadczenie zmiany - bywa interesującym doświadczeniem.Nie ma się tylko co spinać na siłę i wywoływać na sobie presji,że coś musi się koniecznie zadziać.
inaczej to staranie to tylko puste słowa i "teoretyzowanie" nie wiesz co zrobić - nic w tym nadzwyczajnego i poważnego w sumie
i coś na kształt wiary bez uczynków czyli takiej martwej
Na odległość przez pisanie to masz ograniczony ruch zdaję się mocno i rodzi się wiele wyobrażeń oczekiwań trudniejszych do zweryfikowania w czasie i w życiu w jakimś miejscu.
Może być też tak że dziewczyna inaczej widzi tą waszą znajomość i potraktowała Twoje wyznanie jak komplement nic więcej
zapytaj czego ona by oczekiwała od Ciebie jako tego starającego i czy Ty jej się podobasz

3

paslawek napisał/a:

Przeprowadź się do jej miasta jak  Ci tak bardzo ona podoba,ryzyk fizyk, ahoj przygodo,co masz do stracenia?

Ktoś mnie wzywał?

4

Ryzyk Fizyk napisał/a:
paslawek napisał/a:

Przeprowadź się do jej miasta jak  Ci tak bardzo ona podoba,ryzyk fizyk, ahoj przygodo,co masz do stracenia?

Ktoś mnie wzywał?

big_smile

5

Randall smile napisał/a:

Hej, otóż napisałem dziewczynie, że mi się bardzo podoba, i że będę się o nią bardzo starał, na co odpowiedziała mi, że się cieszy. Tylko, ja nie wiem co mam robić, żeby widziała, że się o nią staram. Niestety, mieszkamy od siebie ponad 300 km i z widzenia na żywo nici sad

Ile masz lat.

6

Randall smile napisał/a:

A czy coś ZROBIŁEŚ aby się o nią starać? Bez działania to tylko gadanie.

Bez przeprowadzki jednej lub drugiej strony nic z tego nie będzie. Jeżeli nie masz w planach w najbliższym półroczu to daj sobie spokój z tą relacją.

7

Randall smile napisał/a:

Już pierwszy błąd, nigdy tak nie pisz dziewczynie że będziesz się o nią "bardzo starał". Ona nie może być pewna, że ma Cię w garści bo szybko straci zainteresowanie.

8

Nie warto się starać, bo kobiety tego nie doceniają.

9

Jak się dobrze zastanowić, to sam nie wiesz co dziewczynie obiecałeś big_smile

Może się okazać, że ona zupełnie inaczej  wyobraża sobie  to "staranie".
Lepiej  ją zapytaj czego oczekuje, bo po przeprowadzce możesz usłyszeć, że czekała na Twoje zaproszenie lol

10

rakastankielia napisał/a:

Nie warto się starać, bo kobiety tego nie doceniają.

Już się o tym przekonałem :)) chciała mi tylko nadzieję zrobić i się pobawić, sayonara :)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak się starać o dziewczynę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024