Co o nim myślicie?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o nim myślicie??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Megg3 (2023-02-22 17:53:23)

Temat: Co o nim myślicie??

Cześć

Od 2 miesięcy spotykam się z facetem, starszy o 11 lat. Na początku nie wymuszał na mnie żadnej bliskości, czekał cierpliwe dobrych kilka randek, duży plus. No ale, sylwestra spędziliśmy razem, wszystko było super, około 2 w nocy spotkaliśmy jego znajomych i on zaczął z nimi rozmawiać po czym totalnie mnie zignorował i rozmawiał ze znajoma… dobra godzinę, później stwierdził, ze ja byłam na telefonie i dlatego tak zrobił ( byłam na telefonie, bo zajął się rozmowa). Po tej sytuacji miałam totalnie wywalone na niego, ale oczywiście zmiękłam… przepraszał, przyznał mi racje, ze zrobił źle. Zaczęliśmy się znowu spotykać coraz częściej, zostawałam u niego na kilka dni i odkryłam, ze ma dużo zabawek erotycznych, jakieś kneble, wibratory, pejcze itp. Zapaliła mi się czerwona lampka.

Myśle, ze traktuje mnie dosyć poważnie, ale tez czasami robi wszystko, abym była zazdrosna, mówi o jakiś dziewczynach z przeszłości itp., ale tez chwali się mną przed znajomymi, pokazuje nasze wspólne zdjęcia, opowiada o mnie.
Ostatnio w Walentynki zabrał mnie na kolacje, zaczął mówić o mnie jak o swojej kobiecie, ale tez nie poruszaliśmy tematu czy jesteśmy razem czy nie. 
Pierwszy raz od bardzo dawna zaczynam coś czuć do faceta, ale jak na codzień jestem mega pewna siebie to przy nim jestem bardzo nieśmiała. Jeśli nie spędzamy wspólnie czasu to bardzo mało się do siebie odzywamy, kilka wiadomości na kilka dni, ale gdy się już spotkamy opowiadamy sobie o wszystkim. Czy to jest normalne?
Jak jestem u niego zawsze traktuje mnie jak księżniczkę, śniadania do łóżka, nigdy nie pozwala mi płacić za coś, przytula, całuje.
Bardzo długi okres czasu nie spotykałam się z facetami i już nie wiem co mam myśleć… z jednej strony zapala mi się czerwona lampka co do niego, a z drugiej strony zaczyna mi zależeć. Co o tym myślicie?

Dodam jeszcze, ze poznaliśmy się przez Tinder... on nadal ma aktywne konto.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co o nim myślicie??

Jakoś wielkiej miłości u ciebie nie widać. Karmisz się jego atencją i nie chcesz bliskości. Dziwna to ty jesteś. Zapewne jakieś tam przejścia miałaś i teraz to ma wpływ na twoje znajomości.

3

Megg3 napisał/a:

Jeśli nie spędzamy wspólnie czasu to bardzo mało się do siebie odzywamy, kilka wiadomości na kilka dni, ale gdy się już spotkamy opowiadamy sobie o wszystkim. Czy to jest normalne?

Jesteś dodatkiem do jego życia. Jak akurat najdzie go ochota to się z Tobą spotyka ale przez większość czasu nie zaprzątasz mu głowy.

Megg3 napisał/a:

Pewnie w międzyczasie obrania inne poletka.

Czy pojawiacie się oficjalnie jako para? Nie w zamkniętym gronie jego znajomych (poderwał młódkę to się chwali przed kumplami) ale publicznie - zdjęcia na fb itp?

4

M!ri napisał/a:
Megg3 napisał/a:

Jeśli nie spędzamy wspólnie czasu to bardzo mało się do siebie odzywamy, kilka wiadomości na kilka dni, ale gdy się już spotkamy opowiadamy sobie o wszystkim. Czy to jest normalne?

Jesteś dodatkiem do jego życia. Jak akurat najdzie go ochota to się z Tobą spotyka ale przez większość czasu nie zaprzątasz mu głowy.

Tez mam takie odczucie, ale zawsze jak mam do niego przyjechać to mówi mi, ze mogę być tak długo jak chce.

Megg3 napisał/a:

Pewnie w międzyczasie obrania inne poletka.

Czy pojawiacie się oficjalnie jako para? Nie w zamkniętym gronie jego znajomych (poderwał młódkę to się chwali przed kumplami) ale publicznie - zdjęcia na fb itp?

Wychodzimy razem, trzymamy się za ręce, ale tez nie zawsze. Zdjęć na fb - brak

5

i na moje oko to  nie wyglada na nic powaznego z jego strony, ale na dodatek, cos przejsciowego.

6

Nie wykloczone ze trafilas na goscia grajacego w gre zwana " spinning plates"  Poczytaj o tym. Niemniej jednak, nie wyglada to dobrze. I nie chodzi o brak zdjec na fb.

7

Megg3 napisał/a:

Cześć

Od 2 miesięcy spotykam się z facetem, starszy o 11 lat. Na początku nie wymuszał na mnie żadnej bliskości, czekał cierpliwe dobrych kilka randek, duży plus. No ale, sylwestra spędziliśmy razem, wszystko było super, około 2 w nocy spotkaliśmy jego znajomych i on zaczął z nimi rozmawiać po czym totalnie mnie zignorował i rozmawiał ze znajoma… dobra godzinę, później stwierdził, ze ja byłam na telefonie i dlatego tak zrobił ( byłam na telefonie, bo zajął się rozmowa). Po tej sytuacji miałam totalnie wywalone na niego, ale oczywiście zmiękłam… przepraszał, przyznał mi racje, ze zrobił źle. Zaczęliśmy się znowu spotykać coraz częściej, zostawałam u niego na kilka dni i odkryłam, ze ma dużo zabawek erotycznych, jakieś kneble, wibratory, pejcze itp. Zapaliła mi się czerwona lampka.

Myśle, ze traktuje mnie dosyć poważnie, ale tez czasami robi wszystko, abym była zazdrosna, mówi o jakiś dziewczynach z przeszłości itp., ale tez chwali się mną przed znajomymi, pokazuje nasze wspólne zdjęcia, opowiada o mnie.
Ostatnio w Walentynki zabrał mnie na kolacje, zaczął mówić o mnie jak o swojej kobiecie, ale tez nie poruszaliśmy tematu czy jesteśmy razem czy nie. 
Pierwszy raz od bardzo dawna zaczynam coś czuć do faceta, ale jak na codzień jestem mega pewna siebie to przy nim jestem bardzo nieśmiała. Jeśli nie spędzamy wspólnie czasu to bardzo mało się do siebie odzywamy, kilka wiadomości na kilka dni, ale gdy się już spotkamy opowiadamy sobie o wszystkim. Czy to jest normalne?
Jak jestem u niego zawsze traktuje mnie jak księżniczkę, śniadania do łóżka, nigdy nie pozwala mi płacić za coś, przytula, całuje.
Bardzo długi okres czasu nie spotykałam się z facetami i już nie wiem co mam myśleć… z jednej strony zapala mi się czerwona lampka co do niego, a z drugiej strony zaczyna mi zależeć. Co o tym myślicie?

Dwa miesiące to bardzo krótka znajomość.
Facet jest o 11 lat starszy- to wskazuje, że nie jest młodzikiem. Nikt poważny nie wstawia wspólnych zdjęć na FB po tak krótkim okresie.
Kilka wiadomości na kilka dni jak się nie widzicie - dla mnie to tez może być ok. Jakaś miła wiadomość na dzień wystarczy, skoro przy spotkaniu opowiadacie sobie o wszystkim.
Ogólnie nie ma się do czego doczepić.
Jedyna czerwona lampka to różnica wieku. Hmmmm....tu już musisz sama zdecydować. Niby łatwiej wchodzi się w życie z osobą już ustawioną, ale traci się okazję na wspólne dochodzenie do wszystkiego i satysfakcję z tym związaną.
A skoro dostajesz śniadania do łóżka to masz podstawę by z nim porozmawiać o aktywnym koncie na Tinderze. Mężczyźni cenią kobiety, które same się cenią. Niech wybiera co woli wink

8

Agnes mądrze mówi, jak zwykle zresztą, lubię czytać Twoje wpisy.
A ja tylko jestem ciekawa ile macie lat.

Facet szuka kobiet do seksu. I to w wersji hardcore. To wszystko to są podchody i polowanie. Nie widać jakiegoś zaangażowania.
Jak ci to odpowiada to OK. Ale nie licz na nic więcej. Jak się znudzi to poszuka innej.

10

Karmaniewraca napisał/a:

Agnes [...] lubię czytać Twoje wpisy.

Dziękuję, to bardzo miłe smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co o nim myślicie??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024