I kto by pomyślał... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » I kto by pomyślał...

Strony 1 2 3 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 792 ]

Temat: I kto by pomyślał...

Cześć i czołem ! smile

I kto by pomyślał, że znajdę Bagiennika nie na bagnach, a na domówce u kolegi wink Ale szampana otwierać jeszcze nie mogę, bo jest problem i mam nadzieję, że mi pomożecie! smile                             Otóż: super nam się rozmawiało, ale jest bardzo nieśmiały. Nasz wspólny kolega napisał mi, że Bagiennik po tygodniu od tej domówki zapytał go, kim jest ta dziewczyna, co po bagnach chodzi wink    Jak Go bliżej poznać w takiej sytuacji??  Czy ktoś miał podobną historię?? Pomóżcie !! smile

2 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-12-20 16:21:26)

Odp: I kto by pomyślał...
Galerida cristata napisał/a:

Cześć i czołem ! smile

I kto by pomyślał, że znajdę Bagiennika nie na bagnach, a na domówce u kolegi wink Ale szampana otwierać jeszcze nie mogę, bo jest problem i mam nadzieję, że mi pomożecie! smile                             Otóż: super nam się rozmawiało, ale jest bardzo nieśmiały. Nasz wspólny kolega napisał mi, że Bagiennik po tygodniu od tej domówki zapytał go, kim jest ta dziewczyna, co po bagnach chodzi wink    Jak Go bliżej poznać w takiej sytuacji??  Czy ktoś miał podobną historię?? Pomóżcie !! smile

Powiedzieć koledze, coś co jasno da do zrozumienia, że z chęcią przyjmiesz zaproszenie na wspólny spacer po bagnach z tym bagiennikiem czy innym shrekiem :-) Kolega coś mu powinien podpowiedzieć :-P

Jedną kojarzę podobną historię, koleżanka "wyrwała" takiego nieśmiałego pana. Pan był dużo starszy ale nie wierzył w swoje powodzenie u kobiet. Na początku unikął kontaktu z nią, spotkali się drugi raz po jakimś czasie. W sumie to nie pamiętam szczegółów, ale zakończyło się małżeństwem.

3 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 16:46:23)

Myślę a to nie jest częsty widok ,że już sam tylko Lucyfer może Tobie pomóc smile

Jak Go bliżej poznać w takiej sytuacji??

Wiem że najprostsze rozwiązania bywają najmniej ciekawe, czasem , najtrudniejsze się wydają,
skoro jednak Ci zależy na poznaniu bliższym Bagiennika to może napisz do niego  smile

4

paslawek napisał/a:

Myślę a to nie jest częsty widok ,że już sam tylko Lucyfer może Tobie pomóc smile

Wiem że najprostsze rozwiązania bywają najmniej ciekawe, czasem , najtrudniejsze się wydają,
skoro jednak Ci zależy na poznaniu bliższym Bagiennika to może napisz do niego  smile

Panie, coś Pan tak ostatnio mnie z niezłe bagna wsadzasz tongue

5 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 16:53:06)

Lucyfer666 napisał/a:
paslawek napisał/a:

Panie, coś Pan tak ostatnio mnie z niezłe bagna wsadzasz tongue

Jaki czujny big_smile brawo ,wiem, wiem nic o nas bez nas smile
Żeby Ci się nie nudziło.W jakie bagno zaraz.
Czyli nie ma co dziewczyna liczyć na pomoc Twą ?
A o tym pisaniu to trochę nieporozumienie,niezręczny kontekst powstał
,przecież nie ma chyba problemu żeby napisać do Bagiennika bezpośrednio.

Aniuu, dziękuję, ale obawiam się, że to Go spłoszy wink A jeśli On też, nie wierzy w swoje powodzenie u kobiet ? wink

Paslawku, gdybym nawet miała Jego numer, to w przypadku Pana Nieśmiałego bym z niego nie skorzystała i to nie ze względu na stereotypy ;P

A Pan z numerem 666, skoro może mi tu pomóc, to czemu tego nie robi?? tongue

7 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 18:22:31)

666 to chytrus jest a obaj panowie z jednego miasta są smile
więc możliwe że o zazdrość tu  chodzi ,raz ich trzeba było rozdzielać już big_smile
Jak nie możesz do Bagiennika napisać wystarczy w jego profil zajrzeć smile ten na forum

Paslawku, no chytrus, bo na pewno nie Chrystus tongue

Panie 666, nie musisz być zazdrosny, bo ja mam "problem" z innym Bagiennikiem smile

9

To aż tak poważne ?

Aż tak tongue

11

Najdziwniejsze , Bagiennikowi jakiś czas temu wieszczyłem Panią Bagiennikową  nie ja jeden z resztą ,o życzeniach to już nie będę wspominał nadmiernie .
Ehhh życie to bywa przewrotne
pozostaje czekać aż Bagiennik wróci i nie będzie wietrzył jakiegoś podstępu czy spisku na jego wolność.

12

Paslawku, no chytrus, bo na pewno nie Chrystus tongue

Panie 666, nie musisz być zazdrosny, bo ja mam "problem" z innym Bagiennikiem smile

Ale na spokojnie wink
Zazdrosny nie jestem. Pamiętam Twój poprzedni wątek wink

Paslawku, ja każdemu Bagiennikowi życzę Pani Bagiennikowej ! tongue 

Lucyferze, to może coś poradzisz?? smile

14

Hmmm. Na kawę zaprosić, piwko?
Ot tak na neutralnym gruncie.
Na bagienne harce może przyjdzie czas.

Zaprosić na kawę?? Jego to na pewno spłoszy ! tongue

16

To będzie spłoszony trudno takie życie tongue

Paslawku!! To jest sprawa na wagę złota ! tongue Dlatego liczę na Waszą pomoc smile

18 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 19:31:27)

Rozumiem
Tyle że ja  to jestem załamany, przez rok nie wyswatałem żadnej pary na forum, właściwie to się poddałem, już wypalony smile 
ostatnio nawet próbowałem rzeczonego wyżej Lucyfera namówić na kontakt Panną ze szlachetnego duńskiego rodu na stałe mieszkającą na Suwalszczyźnie  , bardzo chętną  big_smile i nic słomiany zapał nie trzasło miedzy nimi smile
odwrotny skutek od zamierzonego ,mnóstwo zamieszania i nieporozumienia z tego wyszło tylko tragedia niemal smile
znaczy że nie nadaję się  do pomocy big_smile może jakieś świeże siły z większym entuzjazmem się pojawią trochę później.

19

Trzeba go na początku ostro napłoszyć, husarią potraktować smile
A jak od tego nie padnie i nie ucieknie: będzie Twój wink

Paslawku, pamiętaj, że liczą się dobre chęci, a że zakończenia są tragiczne, to normalne tongue Ale nie możesz się poddawać! smile Pan 666, widocznie jeszcze sam nie wie, czego chce tongue A ja wiem, tylko  nie znam jeszcze sposobu tongue

Elu, ja z tą husarią nie mogę ryzykować ! tongue

22

wbrew pozorom to jest lepsza metoda na niesmiałych niż śmiałych. smile

23 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-20 19:47:44)

Może kolega zorganizuje domówkę tym razem bardziej w kameralnym gronie, 4 osoby, po dwie do pary wink Będzie to większa okazja bliżej się poznać niż w szerszym gronie.

Elu, ile razy wypróbowałaś wspomnianą metodę?? smile

paslawek napisał/a:

Rozumiem
Tyle że ja  to jestem załamany, przez rok nie wyswatałem żadnej pary na forum, właściwie to się poddałem, już wypalony smile 
ostatnio nawet próbowałem rzeczonego wyżej Lucyfera namówić na kontakt Panną ze szlachetnego duńskiego rodu na stałe mieszkającą na Suwalszczyźnie  , bardzo chętną  big_smile i nic słomiany zapał nie trzasło miedzy nimi smile
odwrotny skutek od zamierzonego ,mnóstwo zamieszania i nieporozumienia z tego wyszło tylko tragedia niemal smile

Aha big_smile

Panno ze Szlachetnego Dworu, to jest pomysł smile Tylko, że jak Bagiennik by przyszedł i zobaczył, że z zaproszonych jestem tylko ja, to mógłby w popłochu przez okno wyskoczyć, a to wieżowiec jest tongue

27

Panna Szlachetnego Rodu napisał/a:
paslawek napisał/a:

Rozumiem

Aha big_smile

Starsza siostra Ci wszystkiego nie mówi tongue

28 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-20 20:07:47)

Panno ze Szlachetnego Dworu, to jest pomysł smile Tylko, że jak Bagiennik by przyszedł i zobaczył, że z zaproszonych jestem tylko ja, to mógłby w popłochu przez okno wyskoczyć, a to wieżowiec jest tongue

Toć przecież napisałam, że trzeba jeszcze kogoś dla niepoznaki "doprosić", tylko nie w za dużej ilości, żeby tłoku nie czynić.

Toć napisałaś 4 osoby, po dwie do pary- czyli kolega mieszkający z żoną oraz ja i Bagiennik tongue

30 Ostatnio edytowany przez Panna Szlachetnego Rodu (2021-12-20 20:11:16)

Toć napisałaś 4 osoby, po dwie do pary- czyli kolega mieszkający z żoną oraz ja i Bagiennik tongue

Nie wiem takich rzeczy. To w takim razie 6 osób. Nie do pary. Ale Bagiennika obstawiasz Ty.

paslawek napisał/a:
paslawek napisał/a:

Rozumiem

Aha big_smile

Starsza siostra Ci wszystkiego nie mówi tongue

Ja się nie słucham starszej siostry tongue

A jak inna też Go będzie wtedy chciała "obstawić" ? To będzie obstawiony jedną z prawej, a drugą z lewej tongue

33 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 20:16:43)

Ja się nie słucham starszej siostry tongue

I dobrze
Nie ma co prawda co uogólniać trtatata smile
ale z moich obserwacji życia różnych sióstr wynika że starsze siostry bywają często bardziej wybredne,kapryśnie, ale mniej sprytne
przez co zostają Starymi Pannami Szlachetnego Rodu tongue

paslawek napisał/a:

I dobrze
Nie ma co uogólniać trtatata smile
ale z moich obserwacji życia różnych sióstr wynika że starsze siostry bywają często bardziej wybredne,kapryśnie, ale mniej sprytne
przez co zostają Starymi Pannami Szlachetnego Rodu tongue

Aha big_smile

35

Bagiennik nie raz na tym forum pisał, że lubi jak kobieta przejmuje inicjatywę, tak więc tongue ma tutaj w swoim profilu fb, ja bym radziła zagadać, odnieść się do czegoś zamieszczonego na tym fb, podobne zainteresowania, wiec temat do rozmowy jest wink na razie tylko tyle big_smile skoro pytał to zwrócił na Ciebie uwagę, czyli podstawy są big_smile osobiście uważam, podparte doświadczeniem, że jak pan nieśmiały to dobrze jak kobieta przejmie na początku inicjatywę smile

Lody, dziękuję, ale mowa o innym Bagienniku tongue

37

Ale to chyba nie o tego chodzi big_smile

38 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 21:04:19)

To ilu jest Bagienników ja tam jednego znam z tego forum ,w domyśle tego samego ze starszego wątku Autorki
to nie o tego chodzi ? big_smile  czad big_smile
nawiasem mówiąc niechcący może się trochę dziać big_smile ale może nikt niczego nie zauważy smile

Niejednemu psu, Burek na imię tongue

40

Aaaaa big_smile ja też myślałem że o naszego bagiennika chodzi big_smile ale nie ma tego złego, moja rada dobra także z innymi bagiennikami big_smile

41

Motyw na Husarza brzmi super.

Lody, myślisz, że każdy Bagiennik jest taki sam?? tongue

43

To prawda ale mogłaś uściślić na początku tamten wątek był zarąbistym pomysłem smile
A "nasz" stary Bagiennik już nie może być, jeszcze w dobrym stanie i nieużywany.

Kto na ochotnika do mojej husarii?? tongue

Paslawku, bardzo Cię w takim razie przepraszam, że nie uściśliłam tongue W sumie, Bagiennik, to Bagiennik, dawać mi tu tego "Waszego" ! tongue

46 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 21:17:54)

Ja tam wole zniknąć na z góry upatrzone pozycje big_smile w ciche spokojne miejsce big_smile
co złego to nie ja smile jakby co - nie ma mnie ,zarobiony jestem big_smile

47 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-12-20 21:32:32)

Może kolega zorganizuje domówkę tym razem bardziej w kameralnym gronie, 4 osoby, po dwie do pary wink Będzie to większa okazja bliżej się poznać niż w szerszym gronie.

Bardzo dobry pomysl to jest.

Jasna pozytywna reakcja mogla cos pomoc. Jesli taka byla to dobrze. Jak mega zaowalowana, opakowana w zagadki, to moze byc wzieta za wycofanie sie. Nie kazdy lubi glowkowac, a jak sie obawia odrzucenia, to moze wyjsc z tego nieporozumienie..

Zasugerowanie takiej malej domowki koledze, albo zrobienie jej u siebie to dobry pomysl, szczegolnie jesli dalas niejasny sygnal.

48 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2021-12-20 21:34:18)

paslawek napisał/a:

To prawda ale mogłaś uściślić na początku tamten wątek był zarąbistym pomysłem smile
A "nasz" stary Bagiennik już nie może być, jeszcze w dobrym stanie i nieużywany.

Hahaha.. No nie wiadomo tego. Moze zniknął, żeby w końcu poużywać życia. Dawno go tu nie było

49 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-12-20 21:36:23)

Ta metoda włącza mi się zawsze automatycznie  jak już wiem czego chcę smile
Bez niej bym się chyba nie rozmnozyła,  bo mężczyźni boją się podejść i słusznie, bo tych co sami podchodzą skazuję na śmierć smile
Ale nie wiem czy Ty tak masz.

50 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 21:57:38)

@Aniuu1

Na to wygląda big_smile z Bagiennikiem

tyle że nasz Bagiennik,
w sumie to i tak jest niedostępny

Jedyne co , to mogę i mam Was pozdrowić od Bagiennika z forum
na jego życzenie oczywiście .

Paslawku, Ty nie znikaj, tylko Bagiennika mi tu w zębach przynieś ! tongue

Aniuu, ja dałam same jasne sygnały tongue

Elu, ja dla mężczyzn jest trochę łaskawsza, ale nie wiem, czy dla Paslawka taka będę tongue

52

moooże po Nowym Roku sam się zjawi 
wcześniej się nie da koniec kropka

Już się boje big_smile tongue

Paslawku, to proszę Mu przekazać, że jak 1 stycznia się tu nie zjawi, to jadę po Niego z całą husarią!! tongue

54

Dobrze zrobi się przekażę załatwione.

Z tą husarią to powiało grozą
ile was już jest ? jeżeli to nie tajemnica wojskowa
osobiście polecam do wcielenia w szeregi Panny Siostry Olsen herbu Suwałki .
czaderskie to panny bojowe i wojownicze smile

55

Widzę, że netkobietowy wieczór bardzo ciekawy smile

Dziękuję smile  Już się zgłosiło trzy czwarte żeńskiej części tego forum, ale do Nowego Roku, będę miała komplet tongue  Dla wspomnianych Sióstr mam specjalne zadanie tongue Paslawku, Ciebię mianuję na dowódcę smile

Lucy, byłby jeszcze ciekawszy, gdyby się w końcu zjawiła Gwiazda Wieczoru tongue

58

Napisałbym coś, ale nie napiszę tongue

Lucy!! Albo mówisz, albo moja husaria do Ciebie też zajedzie! tongue

60

Lucyfer666 napisał/a:

Napisałbym coś, ale nie napiszę tongue

A coś Ty taki płochliwy żeś się zrobił smile

61

Wania sobie poradzi wink
Na spokojnie tongue

Właśnie, Lucy, powinieneś brać przykład z odważnego Dowódcy Paslawka! tongue

63 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2021-12-20 23:06:30)

I 7 kont zakładał? tongue

Paslawku!! To prawda?? tongue

65 Ostatnio edytowany przez paslawek (2021-12-20 23:12:41)

Lucek spoko jest pierwszy do draki .

Kto niby ja ?
Nic nie wiem na ten temat kont.
Mieliśmy z Luckiem wspólne, ale hasło trzasło smile

Posty [ 1 do 65 z 792 ]

Strony 1 2 3 13 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » I kto by pomyślał...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024