Dziwna relacja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Dziwna relacja

Mam dziwna relacje w pracy. Spotykałem się ostatnio z nową koleżanką z pracy, lecz to dalej jest poznawanie siebie a nie związek. Jednak okazuje się że przede mną była ona w otwartym związku z facetem z działu, chłop 10 lat starszy od nas. Dziewczyna jest typu że flirtuje z każdym dlatego odbierałem te żarty jak coś przyjacielskiego jednak jak dowiedziałem się od niej prawdy naprawdę mnie to zabolało. Nie potrafie na nią patrzeć, nie wiem czy dalej mi się podoba. Teraz jak widzę że z nim rozmawia to zauważam takie drobne szczegóły na które nie zwracałem uwagi że doprowadzają mnie one do szaleństwa. Mówi do niego takim słodkim głosikiem zawsze, jak go o coś pyta to się do niego przybliża, czasem o nim wspominała w rozmowach ze mną.

Czuje że zostałem wykorzystany jako narzędzie do wzbudzenia zazdrości albo odzywa się do mnie mój brak pewności siebie i poprzednie związki po których cierpiałem...

Przypadkowo nawiązał się temat rozmowy o nim i powiedziała mi bezpośrednio że byli w otwartej relacji, nie wiem czy to był z jej strony akt uczciwości bo krycie czegoś takiego byłoby w dalszej relacji czymś zabójczym.
Podejrzewam że to on przerwał ten związek bo chciała czegoś więcej, facet jest na bardzo wysokim stanowisku i ma duzo pieniędzy i jest sam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna relacja

Pozostań na stopie koleżeńskiej. I nie zajmuj się więcej jej życiem.

3

wieka napisał/a:

Pozostań na stopie koleżeńskiej. I nie zajmuj się więcej jej życiem.

No chyba tak zrobię bo nerwicy dostane od tego, jednak pytam innych bo przeze mnie przemawiaja uczucia i pewnie jakieś kompleksy. Każdy znajomy któremu o tym mówiłem nie wiedział co powiedzieć...

Ogólnie to jestem zdania że opinie innych na takie sprawy bardzo układają mi w głowie a wiadomo że z dnia na dzień ta sprawa mi z głowy nie wypadnie

Odpuść sobie tą pannę bo ona ewidentnie nie jest dla Ciebie. Ty szukasz kogoś innego i ona też szuka kogoś innego. Zaoszczędzicie sobie wzajemnych rozczarowań. Jakakolwiek próba zacieśnienia tej relacji skończy się jedną wielką awanturą i kwachem w miejscu pracy.
To jej sprawa jak żyje i z kim sypia. Dopóki nie jest z Tobą w związku niech sama zarządza własną d***. I tyle w temacie.

5

uczenczarnoksieznika napisał/a:

Odpuść sobie tą pannę bo ona ewidentnie nie jest dla Ciebie. Ty szukasz kogoś innego i ona też szuka kogoś innego. Zaoszczędzicie sobie wzajemnych rozczarowań. Jakakolwiek próba zacieśnienia tej relacji skończy się jedną wielką awanturą i kwachem w miejscu pracy.
To jej sprawa jak żyje i z kim sypia. Dopóki nie jest z Tobą w związku niech sama zarządza własną d***. I tyle w temacie.

Nic dodać nic ująć. Dla własnego zdrowia psychicznego odpuść to sobie, bez pretensji czy żalów bo nie ma o co. Inne podejście macie do życia i tyle.

6 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2021-12-01 00:21:27)

po pierwsze - relacja z tamtym nie ma nic do relacji z Tobą.
To są 2 osobne byty.
mówi do niego normalnym głosem zapewne czyli jak się mówi do osób nam znanych i lubianych.
jak nie mozesz znieść tego że była z nim, to odpuść od razu
skoro ona go znosi jako kogoś z przeszłości i daje radę- to dlaczego Ty co chłopa nie znasz nie miałbyś dawać rady?
Jeśll ona się Toba interesuje, to porozmawiaj z nią czego chce, jak wyobraża sobie relację z Tobą.
akurat to, że Ci powiedziała, to dobry znak- bo tak wiesz co się dzieje.
dowiedz się dlaczego była w takiej relacji:
mogła być bo lubi sobie poszaleć.
a mogła być bo się zakochała, a on nie oferował wyłacznosci smile więc wzięła co dają.
jesli się martwisz czy będzie zdradzać to moim zdaniem nie będzie- szybciej Cię rzuci.
nie okłamała Cię, była szczera- nie z takich rekrutują się cichodajki

7

taaa jasnee, ma poprostu nowoczesne podjescie i tyle w temacie. zadna szanujaca sie dziewczyna, chocby nie wiem jak zakochana nie poszlaby na taki uklad. sama stalam przed takim wyborem iw iem, co mowie.
jak komus takiemu zaufac? ale to zalezy czego szukasz.  na zone to sie nie nadaje.

8

Zaufać  to nie można komuś kto gra pod siebie,
I to jest logiczne, przynajmniej dla mnie.
Przekonało się wielu Panów  co wzięło sobie na żony i matki dzieci " szanujące się" kobiety.
nawet dziewice czasem.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024