Mala ilosc wlosow slaby porost - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Mala ilosc wlosow slaby porost

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Mala ilosc wlosow slaby porost

Witam, szukam rozwiazania na tyle silnego aby przyspieszyc porost wlosow . Czy macie moze cos juz sprawdzonego? Wydalam kupe kasy na szampony i odzywki i dalej to jeszcze nie to

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mala ilosc wlosow slaby porost
Kamciaaaaaaaaaa napisał/a:

Witam, szukam rozwiazania na tyle silnego aby przyspieszyc porost wlosow . Czy macie moze cos juz sprawdzonego? Wydalam kupe kasy na szampony i odzywki i dalej to jeszcze nie to

Nie ma.

3

Może coś naturalnego? Czarna rzepa, kozieradka?
I odpowiednie odżywianie.
Czasami jednak  nic nie pomaga, nawet leki zapisane przez lekarza i trzeba polubić rzadkie włosy.

4

Olej musztardowy. <3 Tyle że zapach nie jest, ee, zbyt przyjemny.

5 Ostatnio edytowany przez Kamciaaaaaaaaaa (2021-09-13 22:15:32)

Ee tam zapach, wazne by dzialo  poczytam o tym , ostatnio zaczelam stosowac plukanke z octu jablkowego i winogrona zobaczymy jak poskutkuje

Kozieradka (w zasadzie jej zmielone nasiona) jako wcierka. Plus zrób sobie kuracje 2-3 miesiące (po tym czasie przerwa) skrzyp plus pokrzywa (napar). Po takim czasie powinny sie pojawić efekty. To jakie jednak będą zależy między innyi od przyczyny problemów z fryzurą.

7

Wcierki spróbuj, np Banfi albo kozieradkę. Może jakiś peeling do skóry głowy.

8

Myślę, że problemu należy poszukać wewnątrz. Może problemy z hormonami, lub braki jakichś mikroelementów?  Mimo zdrowej diety, miałam problemy przez tarczycę. Teraz wyrównałam sobie hormony, a dodatkowo biore witaminy i  suplementy. Między innymi wit D, zelazo, magnez i kolagen Beauty z krzemem i witaminą E. Pojawiły się baby hair i naprawdę widze dużą różnicę. Polecam! Ale podstawa, to kompleksowe badania!

9

Kamciaaaaaaaaaa napisał/a:

A próbowałas wcierek? Po nich wyskakuje pełno baby hairs.

Polecam maskę Henna od wax Pilomax. Do tego dużo piję i zmieniłam ręcznik na bawełniany (może być koszulka). Efekt dużo nowych baby hair.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Mala ilosc wlosow slaby porost

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024