Porozmawiajmy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Porozmawiajmy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Porozmawiajmy

Jest tu ktoś kto choruje na depresję? Kto czuje się samotny, cierpiący, załamany? Porozmawiajmy. Zostałam tu miło przyjęta, więc odważyłam się założyć nowy wątek, może ktoś chciałby wymienić myśli, podzielić się tym co czuje. Moze wywiąże się z takich rozmów coś wartościowego, znajomość, moze przyjaźń.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Porozmawiajmy

Hejka wink Może nie choruje na depresję ale ostatnio mam jakieś dziwne częste zmiany emocji które dosyć mnie męczą potrafię być smuta i jednocześnie szczęśliwa w jednym dniu ktoś ma podobnie?

3

HejkaNaklejka napisał/a:

Hejka wink Może nie choruje na depresję ale ostatnio mam jakieś dziwne częste zmiany emocji które dosyć mnie męczą potrafię być smuta i jednocześnie szczęśliwa w jednym dniu ktoś ma podobnie?

Ja

4

Po co, przeczytałam twoje wpisy na innym forum i mam nadzieję, że u Ciebie choć trochę lepiej.
Moja historia jest bardzo podobna do twojej, dlatego teraz piszę do Ciebie.
Daj znać co słychać... Pozdrawiam

5

Hej, co prawda nie mam depresji ale mam ZOK. To tez ciezka choroba i odbiera czlowiekowi wolnosc... ale w sumie da sie ja opanowac. Neistety najczesciej lekamii, chociaz psychoterapia tez jest wazna o ile nie wazniejsza. Chetnie porozmawiam, choruje cale zycie wiec zawsze cos tam powiem co nie co wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Porozmawiajmy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024