Paroxinor oraz zomiren zaburzenia lękowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Paroxinor oraz zomiren zaburzenia lękowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Paroxinor oraz zomiren zaburzenia lękowe

Witajcie drogie kobiety zdiagnozowano u mnie 3 tygodnie temu  zaburzenia lękowe objawiało się to tym że miałam straszne ataki paniki niechęć do wszystkiego brak apetytu przez co zgubiłam 5 kg oraz przelewanie w brzuchu na przemian biegunki, zaparcia, nudności, zawroty głowy... Lekarz psychiatra przepisał mi paroxinor 20mg raz dziennie oraz zomiren jedna tabletkę na noc a połowke na dzień.. Biorę tak 19 dzień co do leków wydaje mi się że odpuscily no ale nadal nie daje mi spokoju brak apetytu.. Straszna senność jeżdżenie w brzuchu i zawroty głowy jak chce zrobić sobie drzemkę w południe... Gdy tylko zamknę oczy jeździ mi w głowie teraz pytanie czy jest jeszcze szansa że te leki poprawia moja sytuację że wkoncu zacznę normalnie jeść a przy tym nie będę dalej chudnąć?  Zadręczam się że to może jednak nie od nerwicy te objawy tylko jednak coś mi poważniejszego jest czy któraś z was miała podobnie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Paroxinor oraz zomiren zaburzenia lękowe

Może umów się do gastrologia  a nie tylko psychiatry.  Zrób badania na pasożyty a już od jutra możesz zacząć  od probiotykow.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Paroxinor oraz zomiren zaburzenia lękowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024