Promieniowanie elektromagnetyczne - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Promieniowanie elektromagnetyczne

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Promieniowanie elektromagnetyczne

Witajcie dziewczyny, zdecydowałam się założyć konto, ponieważ pewna sytuacja nie daje mi spokoju... Mam nadzieję, że mi pomożecie.
Możliwe że jestem w ciąży, jednak jeszcze trochę za wcześnie na zrobienie testu. Tydzień temu miałam taką sytuację, że zupełnie bezmyślnie położyłam swojego smartfona na brzuchu i wtedy ktoś do mnie zadzwonił. Telefon dzwonił na moim brzuchu około 5 sekund. Dopiero potem pomyślałam, że jezeli jestem w ciąży, to może to promieniowanie zaszkodziło dziecku... od tego czasu cały czas o tym rozmyślam, szukam w Internecie informacji na ten temat i niestety to jeszcze bardziej wzmogło moje obawy. Naczytałam się, że promieniowanie elektromagnetyczne może uszkodzić płód, wpływać na wady rozwojowe, uszkodzić DNA... oczywiście wiadomo, że to promieniowanie cały czas nas otacza i nie uciekniemy od tego, ale tutaj miałam ten telefon na brzuchu i to jeszcze w trakcie dzwonienia...
Mam nadzieję, że któraś z Was rozwieje te moje obawy. Przepraszam jeśli wpis jest chaotyczny. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Promieniowanie elektromagnetyczne

Twojemu dziecku nic nie będzie od dzwoniącego telefonu.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Promieniowanie elektromagnetyczne

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024