Pralnia z dowozem w Warszawie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Pralnia z dowozem w Warszawie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Pralnia z dowozem w Warszawie

Dziewczyny, szukam jakiejś dobrej solidnej pralni, która będzie ode mnie zabierała rzeczy, prała, prasowała i odwoziła. Nie mam już siły z dwójką ogarniać całego bałaganu. Co chwila mam pościel do prania, koce, prasowanie - nie ma końca !
Możecie coś polecić?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2020-08-05 19:54:19)

Odp: Pralnia z dowozem w Warszawie
shella napisał/a:

Dziewczyny, szukam jakiejś dobrej solidnej pralni, która będzie ode mnie zabierała rzeczy, prała, prasowała i odwoziła. Nie mam już siły z dwójką ogarniać całego bałaganu. Co chwila mam pościel do prania, koce, prasowanie - nie ma końca !
Możecie coś polecić?

Nie znam pralni.
Zamiast tego polecam zatrudnienie sobie kogoś do prasowania jeśli sama nie dajesz rady.
Będzie taniej i zdrowiej.
I nieprasowanie wielu rzeczy.
Ja z ubrań prasuję tylko rzeczy na wyjście z domu i domowe, które naprawdę wymagają prasowania.
Zmniejszenie obrotów wirowania, umiejętne powieszenie prania sprawia, że wiele rzeczy prasowania nie potrzebuje.
Od jakiegoś czasu nie prasuję pościeli, ręczników.

3 Ostatnio edytowany przez Ela210 (2020-08-05 20:01:49)

Dlaczego zdrowiej? Pralnie mają swoje ostre procedury. I chyba chodzi glównie o posciel i tego typu rzeczy.
Zadzwoń do dowolnej pralni wiekszej blisko Ciebie. Placi sie od kilograma lub kompletu. Dostaniesz wymaglowane pranie.
A jak masz miejsce i Cie stać, kup suszarkę bębnową na ubranka dzieciece, noe trzeba bedzie prasować jak odpowiednio ustawisz suszenie.

4

Ela210 napisał/a:

Dlaczego zdrowiej? Pralnie mają swoje ostre procedury. I chyba chodzi glównie o posciel i tego typu rzeczy.
Zadzwoń do dowolnej pralni wiekszej blisko Ciebie. Placi sie od kilograma lub kompletu. Dostaniesz wymaglowane pranie.
A jak masz miejsce i Cie stać, kup suszarkę bębnową na ubranka dzieciece, noe trzeba bedzie prasować jak odpowiednio ustawisz suszenie.

Dlatego zdrowiej, że piorąc domu można zastosować proszek dla dzieci, alergików.
Znajome dzieci dostały uczulenia po nocy w pościeli z pralni.
Bo wcześniej miały wszystko prane w dziecięcych proszkach.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Pralnia z dowozem w Warszawie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024