Minizlot Netkobiet w Warszawie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Minizlot Netkobiet w Warszawie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Minizlot Netkobiet w Warszawie

Witam
W ciągu najbliższego roku będę w okolice Warszawy na weekend przyjeżdżał. Tak sobie pomyślałem, że można rzucić hasło spotkania w stolicy wszystkich chętnych użytkowniczek i użytkowników. O ile ktoś będzie chciał ściągnąć maskę anonimowości i przejść do kontaktu w cztery oczy. Co o tym sądzicie? smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Minizlot Netkobiet w Warszawie

Ja osobiście jestem przeciwny, ale dziękuję za zaproszenie smile

3

Hmm... Kiedyś należałam do pewnego forum poświęconym swojej pasji, wiele tam się nauczyłam, świetnie wspominam ten czas a użytkownicy to niesamowici ludzie! smile Były też zloty, bardzo fajne, ale jeżeli chodzi o forum psychologiczne to nie jestem za tym pomysłem. Ludzie tu się otwierają, piszą o wielu sprawach prywatnych i intymnych. Uważam, że w takim przypadku lepiej zachować maskę anonimowości, aby przypadkiem nie natknąć się na mieście, czy też głupio tak spojrzeć człowiekowi w oczy wiedząc, że zna sekrety. Druga kwestia, lepiej później jest doradzać komus kogo się nie widziało. Daje to pewien dystans, co działa również w drugą stronę. Druga strona nie czuje skrępowania w przyszłości prosząc o radę w sprawie mocno prywatnej

4 Ostatnio edytowany przez paslawek (2019-10-31 22:17:27)

Lucyfer666 napisał/a:

Witam
W ciągu najbliższego roku będę w okolice Warszawy na weekend przyjeżdżał. Tak sobie pomyślałem, że można rzucić hasło spotkania w stolicy wszystkich chętnych użytkowniczek i użytkowników. O ile ktoś będzie chciał ściągnąć maskę anonimowości i przejść do kontaktu w cztery oczy. Co o tym sądzicie? smile

Zobaczyć prawdziwego Lucyfera na żywo to bardzo hmmm kuszące smile
Pozdrowienia

Istotka6 to zależy od osób i ich nastawienia indywidualna sprawa i podejście do anonimowości .
No i jakie się ma oczekiwania w stosunku do forumowiczów.
Anonimowość można zachować mimo widzenia kogoś w realnym życiu to nie problem anonimowe wspólnoty dobrze się mają i są skuteczne we wspieraniu to nie taki problem moim zdaniem ale rozumiem Twój punkt widzenia.

5

Istotka6 napisał/a:

(...) ale jeżeli chodzi o forum psychologiczne to nie jestem za tym pomysłem. Ludzie tu się otwierają, piszą o wielu sprawach prywatnych i intymnych. Uważam, że w takim przypadku lepiej zachować maskę anonimowości, aby przypadkiem nie natknąć się na mieście, czy też głupio tak spojrzeć człowiekowi w oczy wiedząc, że zna sekrety. Druga kwestia, lepiej później jest doradzać komus kogo się nie widziało. Daje to pewien dystans, co działa również w drugą stronę. Druga strona nie czuje skrępowania w przyszłości prosząc o radę w sprawie mocno prywatnej

Osobiście poznałam kilka osób spotkanych na forum i powiem szczerze, że było to dosyć niezwykłe doświadczenie - właśnie z uwagi na to, czego Ty się obawiasz. Widzieliśmy się po raz pierwszy, a odnosiło się wrażenie, jakbyśmy znali się od lat i sądzę, że to dokładnie dzięki tej otwartości, która tutaj pojawia się bardzo szybko, nierzadko już na starcie, a w życiu realnym trzeba naprawdę wielu wspólnie spędzonych godzin, by się na to zdobyć. To wyraźnie skraca dystans i - wbrew pozorom - wzbudza zaufanie. Choć może to ja miałam szczęście, że właśnie z takimi osobami przekroczyłam barierę anonimowości, tym bardziej, że nie były to osoby zupełnie przypadkowe.
Niemniej oczywiście rozumiem Twoje obawy, do których jak najbardziej masz prawo.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Minizlot Netkobiet w Warszawie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024