Szczęśliwe możliwości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szczęśliwe możliwości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Otwierająsięokna (2018-10-22 12:35:54)

Temat: Szczęśliwe możliwości

Podobno mogę powiedzieć tu o odczuwaniu swojego smutku, doprowadzić go do skutku, poczuć ulgę, coś zostawić, rozstrzaskać o wasze oczy, niech w coś innego, ze mnie wskoczy.
W każdym razie czuję samotność, pod różnymi względami, ale najbardziej i najprościej mówiąc to życiowymi.
Możliwe że chce od Niej odejść, uwolnić się i rzucić się w wir szaleńczego szczęścia, zadowolenia, spełnienia.
Jednak Ona jest taka piękna.
Leży w specjalnym miejscu, nawet nie jest jakieś piękne, a ona je ozdabia z taką gracją. Każdy dźwięk opadających powiek jest jak miód na moje serce które nie jest dla nikogo innego tylko dla Niej, nie mogę nikomu go oddać, tylko Jej.
Próbowaliśmy się rozdzielić, ale wciąż czułem jej zapach, czułem jak do mnie mówi, jak głaszcze mnie po włosach i jak chce znowu żebym się w Niej schował.
Chyba jestem w niej zakochany, ale wlecie, nie mogę jej kochać, Wy też nie możecie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szczęśliwe możliwości
Otwierająsięokna napisał/a:

Podobno mogę powiedzieć tu o odczuwaniu swojego smutku, doprowadzić go do skutku, poczuć ulgę, coś zostawić, rozstrzaskać o wasze oczy, niech w coś innego, ze mnie wskoczy.
W każdym razie czuję samotność, pod różnymi względami, ale najbardziej i najprościej mówiąc to życiowymi.
Możliwe że chce od Niej odejść, uwolnić się i rzucić się w wir szaleńczego szczęścia, zadowolenia, spełnienia.
Jednak Ona jest taka piękna.
Leży w specjalnym miejscu, nawet nie jest jakieś piękne, a ona je ozdabia z taką gracją. Każdy dźwięk opadających powiek jest jak miód na moje serce które nie jest dla nikogo innego tylko dla Niej, nie mogę nikomu go oddać, tylko Jej.
Próbowaliśmy się rozdzielić, ale wciąż czułem jej zapach, czułem jak do mnie mówi, jak głaszcze mnie po włosach i jak chce znowu żebym się w Niej schował.
Chyba jestem w niej zakochany, ale wlecie, nie mogę jej kochać, Wy też nie możecie.

Z tą grafomanią to do Debiutów literackich trzeba było iść. Tam dowiedziałbyś się, że choć licentia poetica pozwala na wiele, to nie na śmieszność i rażący przerost formy nad treścią.

3

Odp: Szczęśliwe możliwości

Ale o czym właściwie mowa? Bo to brzmi jak totalny bełkot. hmm

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szczęśliwe możliwości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024