2 miesiące przed ślubem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » 2 miesiące przed ślubem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: 2 miesiące przed ślubem

Witam wszystkich
Miesiac temu dowiedziałem sie od mojej bylej narzeczonej, ze mnie zdradzila. Powiedziała ze zdradziła tylko jeden raz i ze bardzo żałuje. Od razu zerwalem z nia wszelki kontakt. Jakis czas po tym zdarzeniu dowiedziałem się, że miała ona romans z żonatym facetem 38 lat dwòjka dzieci. Gdy bylismy razem jezdzila od czasu do czasu  od pazdziernika tamtego roku do koleżanki ze studiów, coś mnie podkusiło i napisalem do tej kolezanki z pytaniem czy do niej jezdzila... Jej odpowiedz zbila mnie z nóg nie byla u niej ani razu.... A pokazywala mi z nia rozmowy na whatsAppie jak pyta ją o swiadkowanie, opowiadala mi zawsze po powrocie co robily itd.... Psychiczna? Jak to się stało, ze niczego nie zauwazylem? Bylismy ze soba 6 lat w tym 2 lata razem mieszkalismy. Co tej dziewczynie odwalilo...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 2 miesiące przed ślubem

Nigdy tak do końca nie znamy drugiej osoby. To banał, wiem... ale często okazuje się bolesna prawda

3

Wychodzi na to że nie zdradziła raz tylko z jednym a czasookres już znasz. Koleżanka miała być i była jej alibi a Ty siebie nie obwiniaj ufałeś to ona z tego zaufania korzystała. 
Ciekawe czemu się przyznała.

4

maku2 napisał/a:

Ciekawe czemu się przyznała.

Albo chciała wybaczenia i zaczęcia od nowa, ślubu itp. albo wręcz przeciwnie, chciała rozstania, ale sama nie wiedziala jak zerwać.

5

I tak miło, że się przyznała. Ludzie miewają romanse, bo lubią, albo po prostu mają luźniejsze normy moralne, a nie dlatego, że są psychicznie. Ale to, że sama się przyznała, świadczy raczej, że jednak jakieś poważanie dla Ciebie miała. Mogła po prostu za Ciebie wyjść i dalej dorabiać rogi.

6

mati0628 napisał/a:

Witam wszystkich
Co tej dziewczynie odwalilo...

Ja potrzebowałem 7 lat żeby poznać kim jest tak naprawdę moja narzeczona, a dowaliła mi takie poroże że hoho, dużo by pisać, ale mniejsza o to. Ciesz się że stało się to teraz, możesz zacząć nowe lepsze życie bez niej wink Na początku wydaje się to niemożliwe ale z czasem jest coraz lepiej smile Wiem po sobie miałem powiedzmy podobnie dwa miesiące temu. Puść ją wolno niech idzie, niech ma nawet i czwórkę dzieci z tym facetem, dla Ciebie już jej nie ma, olej ją urwij kontakt, bierz życie w garść i rusz do przodu, wyciągnij dobre wniosku i będzie dobrze wink

7

Przy zerwaniu mówiła coś o zdjeciach, że niby ktoś jej zrobił jak była z tym gościem... I pewnie to był powòd do zerwania. Myślę, że po ślubie chciala kontynuować romas bo w czwartek byliśmy kupić obrączki, a w poniedzialek wszystko odwoływałem bo sie przyznała. Generalnie jak byłem u nich ostatni raz jej rodzice płakali i wyglądali na załamanych. Chociaż jej matka powiedziała mi, że to też moja wina bo nie okazywałem jej czułości, zdrada to zdrada winny jest zdradzający.

8

Przy zerwaniu mówiła coś o zdjeciach, że niby ktoś jej zrobił jak była z tym gościem... I pewnie to był powòd do zerwania. Myślę, że po ślubie chciala kontynuować romas bo w czwartek byliśmy kupić obrączki, a w poniedzialek wszystko odwoływałem bo sie przyznała. Generalnie jak byłem u nich ostatni raz jej rodzice płakali i wyglądali na załamanych. Chociaż jej matka powiedziała mi, że to też moja wina bo nie okazywałem jej czułości, zdrada to zdrada winny jest zdradzający.

9

no i jeszcze jej matka dodała, że wiedziała o tym że 9na nie jezdzila do Weroniki... Dla mnie patola

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » 2 miesiące przed ślubem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024