Impalnt hormonalny i upławy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Impalnt hormonalny i upławy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Impalnt hormonalny i upławy

Mam wszczepiony implant hormonalny od listopada 2016. Ponad 3 miesiące temu pojawiły się brązowe upławy, chciałam wyjąć ten implant ale lekarka dała mi tabletki antykoncepcyjne Microgynon 30 aby wszystko wyregulować. Boje się je zażywać, bo niezbyt ufam tej lekarce, nawet mnie nie zbadała.. Nie są oni za bardzo chętni żeby badać pacjentów (mieszkam w Uk). Boje się teraz o swoje zdrowe i nie wiem czy wyjąć całkiem ten implant czy brać dodatkowo te tabletki antykoncepcyjne. Mam 22 lata i metoda implantu najbardziej mi odpowiada. Prosze o porade.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Impalnt hormonalny i upławy

Jak rozumiem to tylko lekkie plamienie?

3

Odp: Impalnt hormonalny i upławy

A dlaczego nie możesz iść do innej lekarki, jeżeli ta Ci nie odpowiada? To nie jest żaden problem przecież zmienić lekarza.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Impalnt hormonalny i upławy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024