Ona nie wie ;/ - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Ona nie wie ;/

Witam.

Mam 19 lat moja dziewczyna 20 lat od półtora roku  jesteśmy razem, a mieszkamy razem od 3 miesięcy ,zaczęły się kłótnie aż w końcu doszło do 0 sexu ,0 przytulania ,buziaków pytam czy mnie kocha mówi tak ,aż ostatnio powiedziała że już nie wie czy mnie kocha i powinienem jej dać czas do namysłu ,chciała by zobaczyć czy zacznie tęsknić ,więc za 2 dni wyjeżdżam do domu na jakieś 2 tygodnie ,chce zobaczyć czy te uczucia odżyją ,nadal siedzimy w danej chwili 0 kłótni ale też ja jestem załamany tym wszystkim ponieważ strasznie ją kocham i nie wiem co robić ,Ona nie okazuje uczuć gdy chce ją przytulić wydaję taki dźwięk w stylu ymmymmymm pytam o co ci chodzi ona zostaw ... strasznie to przeżywam jestem osobą strasznie przejmującą się takimi rzeczami i nawet nie chce myśleć co będzie gdy ją stracę ... Drogie Panie z tego nawet co słyszałem od jej mamy powiedziała żebym nie płakał i przestał być taki smutny ponieważ wtedy będę dla Niej tylko nudny i mam po prostu być twardy by pomyślała oho olewa mnie ? ma mnie gdzieś ? Co o tym sądzicie bo już sam nie wiem co robić i myśleć chce jej niedługo zapytać czy widzi szanse na dalszy związek i czy chce nam dać szanse i zrobić tą przerwę czy w danej chwili go zakończyć. Co o tym sądzicie, powinienem zadać to pytanie???
Drogie panie oddaję się w wasze ręce.Pozdrawiam smile

2

Odp: Ona nie wie ;/

Witaj, myślę, ze przede wszystkim powinieneś być z nią szczery. Nie udawac twardziela i raczej nie sugerować się opinia mamy tylko jej się zapytać co mysli. Rozmowa na ten temat jest jedynym wyjściem, spokojnie, bez kłótni porozmawiacie ze sobą.
Czy wydarzyło się coś w Waszym lub jej życiu, ze mogłoby spowodować takie zachowanie? Ze zaczęła Cię odtrącać? Co jest powodem Waszych kłótni ?

3

Odp: Ona nie wie ;/

Jesteś kompletnie niepoważny gość. Kłócisz się z dziewczyną, awanturujesz, pewnie o jakieś bzdurki, a potem płaczesz, że się świat wali, a do tego twierdzisz, że kochasz. Jak kochasz, to po co się kłócisz? Nie możesz jej uszanować? Być dla niej dobry?

Ma dziewczyna rację... trzeba zrobić przerwę.

Jest jednak pewna rzecz, którą możesz zrobić i skup się bardzo, bardzo co do Ciebie piszę:      wyraźnie daj jej znać, że kochasz (powiedz, napisz, wyślij kartkę),      ooooorazzzzz   daj jej dwa tygodnie luzu od siebie, albo miesiąc... 

Dwie rzeczy -- pamiętaj --     że kochasz    oraz luz od siebie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024