Szukam prawdziwej przyjaciółki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam prawdziwej przyjaciółki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Szukam prawdziwej przyjaciółki

Hej!
Mam na imię Kasia, mam 23 lata i szukam prawdziwej przyjaciółki od serca. Takiej która będzie przy mnie zawsze na dobre i na złe. Na którą będe mogła zawsze liczyć i powiedzieć o wszystkim. Z którą będziemy się wspierać w złych i dobrych chwilach.
Kiedyś jak byłam mała cieszyłam się, że jestem jedynaczką ale teraz strasznie brakuje mi siostry. Dlatego tak bardzo chciałabym mieć przyjaciółke która będzie dla mnie jak siostra.
Jeśli, któraś z was też szuka kogoś takiego to piszcie smile

Wiek nie ma dla mnie znaczenia!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam prawdziwej przyjaciółki

Cześć smile Też czuję się samotna, co prawda ja jedynaczką nie jestem, mam dwie siostry,ale kontakt między nami przebiega różnie... Od kiedy skończyłam liceum, utraciłam kontakt z wieloma osobami, a z moją przyjaciółką powoli oddalamy się od siebie. I ogólnie wszystkie kontakty z przyjaciólmi albo się urwały; albo się "sformalizowały" sad
Chociaż mam chłopaka, brakuje mi koleżanki, przyjaciółki, szczerej rozmowy...
Więc no, jestem otwarta na nowe znajomości, korespondowanie, możesz śmiało pisać ;)Mam prawie 21 lat

3

Do mnie też możecie pisać jak coś.

4

Hej! Chętnie z kim porozmawiam wink skąd jesteście?

5

Do mnie również możecie pisać smile

6

Ja jestem z Łodzi big_smile

7

Również momentami czuję się trochę samotna, mam poczucie, że oprócz mojemu chłopakowi nie mam komu się wygadać czy po prostu popisać o wszystkim i o niczym. Mam problemy z nawiazywaniem nowych kontaktów i otwierania się na ludzi, także z wielką przyjemnością poznałabym kogoś nowego w celu zbudowania jakieś relacji. Mam 23 lata smile

8

Także jestem w takiej sytuacji, mam tylko chłopaka a chciałabym mieć kogoś do poplotkowania, pójścia na piwko w piątek hehe. Mam prawie 21 lat, jestem z Wrocławia, proszę śmiało pisać smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Szukam prawdziwej przyjaciółki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024