Hej
Kocham sie ze swoja kobieta, mowimy sobie niegrzeczne rzeczy, odgrywamy role: ona niewolnica, ja Pan i nie wiem jak to sie stalo, ale temat zszedl, ze zapytalem ja czy to jej pierwszy seks(jestesmy dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi- seks uprawiamy od roku), jak dla niewolnicy. Odgrywala role, wiec powiedziala, ze nie, ze miala wielu przede mna i ze bylo z nimi bardzo dobrze.
Strasznie sie tym podniecilem, co strasznie mnie zszokowalo. Nie wiedziec czemu, zaczalem ja wowczas pytac o szczegoly. Na poczatku zbywala moje pytania, ale potem zauwazyla, ze mi sie to spodobalo. Wowczas zaczela opowiadac o tym co niby robila z innymi mezczyznami(wciaz byl to role-play). A ja zamiast sie zdenerwowac, odpowiednio zareagowac, chcialem slyszec wiecej, gdyz moje podniecenie roslo i roslo, az w koncu w niej skonczylem.
Po wszystkim poczulem sie dziwnie, byl to pierwszy raz. Poczulem sie, jakbym ja komus oddal, jakbym jej pozwolil marzyc o innym mezczyznie.
Ze wzgledu, ze uwielbiamy role-play wczoraj kazalem jej polozyc sie na lozku, wlozyc dwa palce do buzi i udawac, ze robi komus loda. Potem, zeby byla w pozycji na pieska i udawala, ze ktos uprawia z nia seks od tylu.
Alez mnie to podniecilo. Ona sie na to zgodzila, twierdzac, ze to role-play i nic wiecej.
A mi totalnie odbilo. Teraz mysle o tym caly czas, wczesniej mialem sporadyczne okazje by tak fantazjowac, ale nie taki hardkor jak teraz.
Czuje sie bardzo dziwnie, z jednej strony chcialbym to przezyc jeszcze raz, z drugiej czuje sie winny i chce tylko normalny stosunek.
Mam coraz odwazniejsze wyobrazenia. Zdarza sie, ze bardzo mnie do tego ciagnie. Jednak, nie chce by zaszlo to daleko, bo w koncu ona moze sie ode mnie odsunac. Cos sie moze popusc w zwiazku.
Po raz pierwszy przezywam takie cos, ona twierdzi, ze to pewnie tylko eksploracja. Zacznie sie niepokoic, jesli bedzie sie zbyt dlugo powtarzac.
Zgadzam sie z nia. Po kazdym stosunku chce, by to zniklo. Wczesniej nie mialem z tym problemu, normalny seks, teraz takie cyrki.
Czy to masochizm?
Jak to rozumiec i sie tego pozbyc?