Kolor dodatków do sukienki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Kolor dodatków do sukienki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-08-12 02:40:32)

Temat: Kolor dodatków do sukienki

Mam problem z wyborem koloru butów i torebki do tej sukienki:

http://puu.sh/x7R6m/8ac6bca0bc.jpg

(źródło: oficjalny sklep zalando.pl)

Pomożecie?

--------------
Wklejanie linków do obcych stron internetowych jest regulaminowo zabronione, dlatego podmieniłam go na zdjęcie. Bardzo proszę o zapoznanie się z naszymi zasadami i stosowanie do ich zapisów.
Z pozdrowieniami, Olinka

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mag 20.03.2017 (2017-08-11 02:42:53)

Odp: Kolor dodatków do sukienki

mięta, granat, modrakowy, koralowy, fuksja... od koloru do wyboru, w zależności jaki kolor ci służy smile

3

mag 20.03.2017 napisał/a:

mięta, granat, modrakowy, koralowy, fuksja...

Jestem ciekawa, co ze sklepu przynieśliby PANOWIE, jakby im taką listę zakupów odzieżowych przekazać.
To tak stereotypowo, wiem. wink

4

A może coś z wzorem podobnym do paska? I w tej kolorystyce?
A jak nie, to mocny ciemny kolor. Szafir i granat byłby piękny <3

5

Ja bym postawiła na najciemniejszy kolor, jaki występuje w tym pasku. Oczywiście trudno znaleźć idelanie taki sam w sklepie, więc po prostu najbardziej zbliżony, a może akurat nawet taki się znajdzie.

6 Ostatnio edytowany przez Olinka (2017-08-29 20:53:10)

Jakiś granat myślę by pasował idealnie. A szpilek w sklepach w takim kolorze masz mnóstwo. Do wyboru do koloru (np. w [spam]). Ja bym się skupiła też na biżuterii, bo przy takiej sukience nie może być zbyt "mocna". Delikatne kolczyki i ładny wisiorek powinny starczyć. Pamiętaj, że nie możesz przesadzić, bo wtedy będzie słabo smile Jeśli chodzi o torebkę to kopertówka granatowa będzie ok smile

7

Myślę że mięta może być troszkę zbyt delikatna, aczkolwiek czemu miałaby nie spróbować, dorzuć dodatkowo w takim samy kolorze buciki i może akurat będziesz prezentowała się świetnie? Granat to również fajna opcja, nawet czarny bym dodała, bo jak to klasyka - pasuje praktycznie do wszystkiego. Do tego tak jak carolina91 napisała jakieś delikatne kolczyki i myślę, że efekt "wow" będzie odpowiedni! Wisiorka bym nie zakładała bo według mnie co za dużo to nie zdrowo.  Mała zgrabna kopertówka to dobre rozwiązanie!

8

Kupiłam sobie ostatnio "rozwodową". W kolorze granatowym. To będzie formalne "spotkanie", więc uznałam, iż stonowane kolory będą najwłaściwsze. Długość MIDI, zakryte ramiona. Do tego dodatki i już (obowiązkowo szpilki na ten dzień). Zdjęć wprawdzie nie będzie, ale ... chwila "wiekopomna". wink

Nie mam grafiki mojej sukienki, nie ma jej online. Natomiast Was poproszę o ogólny komentarz dotyczący tych sukienek -  robią jakieś konkretne wrażenie? Chętnie posłuchałabym również opinii net-facetów. Zobaczymy czy patrzymy na szczegóły w ten sam sposób.

W jakim kolorze zaproponowalibyście dodatki? Którą byście wybrały dla siebie a net-faceci w której byście chętnie zobaczyli kobietę?

SUKIENKA nr 1
http://www.vubu.pl/data/gfx/pictures/large/5/6/65165_2.jpg

SUKIENKA nr 2
https://1.allegroimg.com/s400/01e90e/15a96ebf4a4ebc31f853c5711501

SUKIENKA nr 3
https://spplthumb.blob.core.windows.net/1000x901c/4c/79/07/jokastyl-slczna-granatowa-sukienka-xl-l-m-s-sprzedam-347814742.jpg

źródło grafiki: Internet

9

Mag, ja to bym wszystkie 3 wybrała  tongue , jakoś nie umiem się zdecydować big_smile
Wszystkie 3 są niesamowite każda jest inna i ma swoj urok , do tego czerwone lub szare dodatki (według gustu)

To tyle wink

10 Ostatnio edytowany przez Symbi (2017-09-18 16:54:33)

1 bardzo oficjalna, ale tylko na wakacje bo bez rękawka, w inne pory roku trzeba zakryć sukienkę żakietem lub sweterkiem, więc dla mnie odpada. W sądzie pewnie będzie chłodno i do sądu ja bym nie poszła w odrytych ramionach, jakos to niedyplomatycznie/
3 jak na niedzielny spacer albo wielkanocne śniadanie. Dla mnie nie pasuje do sytuacji.
ja wybrałabym 2, uwypukla kobiece kształty i ma rekaw, nie jest zbytnio oficjalna przez te drapowania.
W dodatkach nie pomogę, bo ja wybieram na ogół pasujące do wszystkiego złoto (mam jakis łańcuszek od mamy i malutkie kolczyki w nowoczesnej formie z przetopionych starych obrączek z małżeństwa. Noszę to niezależnie od okazji. Granat bardzo lubię, jest uniwersalny i elegancki.

11

Osobiście podoba mi się model nr 1 i 3 (najbardziej), ale na "okazję" pod tytułem "rozwód" wybrałabym jedynkę, a do niej krótki, kobiecy, zdecydowanie wcięty w talii żakiet - będzie kobieco, elegancko, a przy tym stosownie do okoliczności, co jednak wydaje się ważne. Trójka, przynajmniej moim zdaniem, bardziej pasuje na mniej oficjalne wyjścia, a sprawa sądowa jest przecież sytuacją formalną.

Oczami wyobraźni widzę więc jedynkę, do niej jasny, najlepiej kremowy lub jaśniutko szary, mocno dopasowany żakiet, gładkie, pełne szpilki i jakąś torebkę w stylu biznesowym. Osobiście preferuję srebro, więc założyłabym do tego krótki (przy szyi), delikatny wisiorek i prostą w formie, ale rzucającą się w oczy bransoletę. Kolor butów i torebki zależy nie tylko od granatu sukienki, ale też od wybranego koloru żakietu, więc te wybrałabym na końcu.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Kolor dodatków do sukienki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023