brak sexu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: brak sexu

Zwiazalam sie ze starszym o 20 lat mezczyzna. Ja mam 38 lat, on 58
W moim związku nie ma wogole sexu.
Czuje sie stara i smutna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: brak sexu

Czego od nas oczekujesz?

3

Pojawily sie w mojej glowie myśli o poszukaniu nowego zycie i nowego partnera.
Ale wyrzuty sumienia wobec mojego obecnego partnera sa zbyt silne żeby zakonczyc związek.

4

Znajdź sobie kochanka... to dobre rozwiązanie, po warunkiem, że tylko seksu Ci brakuje, a poza tym związek jest okej.

5

Jedno powinno cieszyc. Masz faceta który nie myśli o jednym. Nie jest więc świnią. Taki facet to skarb.

6

Facet79 napisał/a:

Jedno powinno cieszyc. Masz faceta który nie myśli o jednym. Nie jest więc świnią. Taki facet to skarb.

To czy nie myśli, to nie wiadomo. smile

7

Facet79 napisał/a:

Porozmawiaj z żonami aseksualnych mężów czy to taki skarb.

8

Czyż to nie Miłość jest najważniejsza ? Nie jesteśmy zwierzętami by nie móc żyć bez seksu. Liczą się uczucia. Chyba to często czytam na tym forum.

9

Facet79 napisał/a:

Czyż to nie Miłość jest najważniejsza ? Nie jesteśmy zwierzętami by nie móc żyć bez seksu. Liczą się uczucia. Chyba to często czytam na tym forum.

Zawiodę Cię, jesteśmy zwierzętami. Oczywiście, że liczą się uczucia, ale dla 97-98 orocent społeczeństwa wyrażają siś one także przez seks. Gdy między ludzmi jest seks to nir jest on najwazniejszy, ale gdy go nie ma to jego brak staje sie najwazniejszy.

10

Jacenty89 napisał/a:
Facet79 napisał/a:

Zawiodę Cię, jesteśmy zwierzętami. Oczywiście, że liczą się uczucia, ale dla 97-98 orocent społeczeństwa wyrażają siś one także przez seks. Gdy między ludzmi jest seks to nir jest on najwazniejszy, ale gdy go nie ma to jego brak staje sie najwazniejszy.

ano,prawda

i dobry seks jest potrzebny do szczęśliwego życia

11

annaona napisał/a:

Zwiazalam sie ze starszym o 20 lat mezczyzna. Ja mam 38 lat, on 58
W moim związku nie ma wogole sexu.
Czuje sie stara i smutna.

Jeśli nie ma seksu, to co to za związek? Jak tu w ogóle można mówić o związku? To nie jest związek, to przyjaźń. A więc bez wyrzutów sumienia możesz śmiało szukać jakiegoś faceta do związku.

Jak ze mną się spotykała jakaś kobieta i nie było seksu z mojej winy (pisałem w innych wątkach), to już po miesiącu mnie zostawiała i uciekała bo ile można czekać, a ja to doskonale rozumiałem. Nie ma seksu = nie ma związku.

12 Ostatnio edytowany przez annaona (2017-06-04 17:32:02)

Gary, nie wiem jak miałabym ukrywać tego kochanka??????
Na potajemne spotkania trzeba czasu a nie jak facet cie kontroluje i czeka z zegarkiem w domu, kiedy wrócisz z preacy.

Kiedys spotkałam sie z jednym Panem na randke przez portal internetowy. Mój facet sie dowiedział i była z tego wielka awantura.

Mój Partner ma problemy z potencja, prawie wcale mu nie staje, jeśli nie zazyje tabletek na potencję.
Nalegalam na sex długo i teraz kompletnie przestalam. On sam niczego nie inicjuje.

Przestalam bo:
nie mam sily prosić.
nie mam sily bawic sie nim i po prostu jest długo miekki, albo nie dostatecznie twardy, potem sex standardowy (pozycja misjonarska).....chciałabym z boku, od tylu...:(
udaje sie tylko z tabletka, ale jak wspomniałam standardowo i bez gumki...

nie chce uzywac prezerwatyw, a ja już dawno nie biore tabletek antykoncepcyjnych (nie ma sensu sie nimi truc, jak sexu wogole nie mam - ostni ra może z 5 miesięcy temu)

Wogole już nie wspominam o sexie - bo : jest mieki, jest standard i bez prezerwatywy (stres)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024