Czy warto czekać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy warto czekać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy warto czekać?

Witam,

Mam pewien problem, można chyba powiedzieć że z samą sobą. Mianowicie rozstałam się z ukochanym, tzn on rozstał się ze mną, ja tego nie chciałam. Nie układało sie między nami i on miał już dość, chociaż ja chciałam dalej próbować. Sama wcześniej zaproponowałam rozstanie, ale tylko zaproponowałam (chciałam zobaczyć jak zareaguje- wiem, że to było głupie) i jakoś uzgodniliśmy, że będziemy próbować wszystko naprawić. Jednak jemu chyba już przestało zależeć, nie udało sie i doszło do rozstania. Przez kilka tygodni płakałam codziennie i myślałam tylko o tym, że to skończyło się tylko i wyłącznie przeze mnie. Chyba trochę idealizowałam jego zachowanie, bo on też nie zachowywał się wzorowo. Męczyłam sama siebie tylko dobrymi wspomnieniami i poczuciem winy. Teraz jest już lepiej, jesteśmy po rozstaniu ponad 3 miesiące, nie płaczę, nie myślę o nim już tak często, ale... nadal mam nadzieję, że on jednak wróci. Nic na to nie wskazuje, bo nie pisze, nie dzwoni, nie odzywa się. Zero kontaktu, a ja nadal czekam... Czasem wściekam się sama na siebie, że jestem taka naiwna i nadal czekam oraz  jednocześnie na niego, że tak mnie traktuje. Sama już nie wiem co robić... Od niedawna umawiam się na randki, nic zobowiązującego, po prostu żeby sie oderwać, ale na każdym spotkaniu myślę tylko o nim. Okropnie mnie to męczy.

Jak długo może to potrwać? Czy kiedyś przestanę czekać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto czekać?

Nie.

Pozdrawiam

3

jedno jest pewne
jak tylko przestaniesz czekac
on sie odezwie wink

4

2rank napisał/a:

jedno jest pewne
jak tylko przestaniesz czekac
on sie odezwie wink

Czasem się tak zdarza , los jest przewrotny ;-)

Maniana  a nie szkoda Ci czasu na czekanie ? Cały czas jednak łudzisz się , że wróci . Umawiasz się na randki to może skup się na poznawaniu nowych osób smile
Skoro chłop milczy i nie ma żadnego kontaktu z jego strony to najwyższy czas się z tym pogodzić a jednocześnie "uwolnić " również siebie ...
Powodzenia smile

5

Facet nie chce mieć z Tobą kontaktu bo pewnie kogoś poznał.
Ty czekasz bóg wie na co,na cud z nieba ?
Was już nie ma i nie bedzie,im szybciej dotrze to do Ciebie tym lepiej.
Randki sobie teraz odpuść bo nie jesteś na nie gotowa,skup się na SOBIE,przepracuj błędy i wyciągnij wnioski.
Na litość boską nie uprawiajmy wróżenia z fusów"jak odpuścisz to on sie odezwie". Czasem sie odezwie a czasem nie.

6

Genialne wypowiedzi "przestań czekać to wróci" z cyklu wróżbita poleca.
Najpierw się bawisz w kotka i myszkę. Później masz żal i pretensje nie wiadomo do kogo. I jeszcze czekasz jak się odezwie. Myślisz, że facet będzie czekał na kogoś kto mówi rozstańmy się tak będzie lepiej? Raczej nie wiesz czego chcesz. I podaj choć jeden powód, dla którego On miałby się odezwać, a nie Ty. Jeden.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy warto czekać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024