Powrot do przeszłości vs teraźniejszość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Powrot do przeszłości vs teraźniejszość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Powrot do przeszłości vs teraźniejszość

Hej dziewczyny.
Nie mam kolezanek wiec pisze do was, licze na jakiekolwiek wskazówki albo byc moze same bylyscie kiedys w podobnej sytuacji.

Mam 22 lata, swoje obecnego narzeczonego (30) pozanalam w wieku 18 lat. Poznalam go zaraz po rozstaniu z panem X (31 obecnie). Z panem X nie laczylo mnie nic jak tylko seks bez zobowiazan. Nawet to w sumie sie nie rozstalismy tylko przestaliamy nagle sie do siebie oddzywac. Z moim narzeczonym mieszka mi sie dobrze, oboje pracujemy, kazdy zarabia na swoje zachcianki i potrzeby, czuje sie przez niego bardzo kochana, seks od czasu do czasu jest. Pan X powrocil gdzies w grudniu, doslownie miesiąc przed moimi zareczynami. Gdy mnie zobaczyl to ani nawet "cześć" nie odpowiedzial, ale pozniej na Facebooku dostalam wiadomosc, ze go zatkalo na moj widok, nie wiedzial co odpowiedzieć. Spotkalismy sie na kawe aby porozmawiac o tym co bylo kiedys, jak sie nam zyciu uklada teraz i dlaczego przestalismy sie do siebie oddzywac. Na chyba 4 lub 5 spotkaniu...pocalowalismy sie..wyladowalismy znow w lozku. On wie o tym ze mam kogos. Ale rozmawiamy o tym naszym uczuciu i powiedzial ze da mi czas do namyslu. Spotykamy sie tak srednio 2-3 razy w tygodniu i rozmawiamy o nas. Oboje chcemy spróbować byc ze soba na nowo, ale boje sie otworzyc przed tym uczuciem (co powie obecny narzeczony gdy sie dowie ze odchodzę od niego, co powie rodzina?) Dam temu czas. Zobacze jak to sie bedzie rozwijac i kwitnac czy znow zwiednie po jakims  czasie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Powrot do przeszłości vs teraźniejszość

Twojemu narzeczonemu współczuję dziewczyny.

3

Odp: Powrot do przeszłości vs teraźniejszość

Rzeczywiście ciemny blond...
A tak w ogóle to słaba prowokacja. Żeby coś takiego się udało, to następnym razem musisz się postarać, żeby wydźwięk nie był tak oczywisty. Byc może dozuj informacje wraz ze wzrostem ciśnienia u użytkowników. Innymi słowy: troluj z głową.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Powrot do przeszłości vs teraźniejszość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024