Czy to czop sluzowy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to czop sluzowy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy to czop sluzowy?

Hey u nas prawie 38tydzien. Ostatnio bylam u ginekologa. przy badaniu ginekologicznym czulam bol i dyskomfort. Nastepnego dnia rano podczas podcierania zobaczylam przezroczysty sluz wraz z kilkoma kropkami grudkami ciemnej krwi. Oczywisie pojechalam na ip sprawdzic czy wszystko jest okey i wszystko bylo dobrze. Jak myslicie czy to byl czop czy lekarka mi cos uszkodzila? Pozdrawiam:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to czop sluzowy?

To może być czop, no ale nie ma pewności. Dlaczego nie spytałaś na miejscu?

3

Oni tez nie mogli tego stwierdzić bo pozniej juz nic mi sie nie saczylo ale nie lecialo

4

Mi po badaniu następnego dnia odszedł gdy byłam w szpitalu na obserwacji. Samo badanie też bolało i miałam po tym upławy brązowawe. Czop wyglądał jak taki brazowawy glut w dużej ilości i się wystraszylam ale polozne mi powiedziały że to czop a lekarz jak badał stwierdził że wszystko ok. Bo też panikowalam.
Ale z tego co czytałam i rozmawiałam z kobietami to czopy wyglądają różnie i lepiej się upewnić. Od odejścia czopu może minąć sporo czasu do rozpoczęcia akcji.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Czy to czop sluzowy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024