Lenormand - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 356 ]

261

Odp: Lenormand

Jeśli można.
Chciałabym się na wstępie zapytać jaki rozkład stosujesz i w jaki sposób interpretujesz? Korzystasz z jakiś gotowych rozkładów czy masz swój?

Moje pytanie to: czy powinnam spotkać się na pewnym wydarzeniu pogańskim z innymi ludźmi? I czy poznam tam kogoś ciekawego?

Zobacz podobne tematy :

262 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2016-10-13 14:35:56)

Przepraszam Was kochane, ale bylam zajeta przeprowadzka i w dodatku okazalo sie, ze internet w Sandwich jest szybkosci slimaka na valium hmm Musialam upgradowac do fiber optic i powinnam byc w pelni kontaktowalna jutro. Przesylacie pytania!

Tak na marginesie, chce rozpoczac wlasny biznes czytania kart i szukam sposobow jak sie reklamowac smile

263

hej smile

zajrzysz dla mnie w karty ? smile Pytanie :

Zaczynam kurs, ważny dla mnie,  czy to dobry pomysł czy sobie poradzę?

264 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-10-13 22:17:07)

Oh, to ja oczywiście wracam z pytaniem o Pana Ładnego:D

Co się kroi w najbliższej przyszłości?

Oraz mam nastepnego kandydata: Pan Złoty, na pierwszy rzut oka wyglada na ogarniętego smile

265

Przypominam się  z moim pytanie czego mogę spodziewać się w związku z moją pracą ?
Kłaniam się ciepło.

266

Tunbergia napisał/a:

Przypominam się  z moim pytanie czego mogę spodziewać się w związku z moją pracą ?
Kłaniam się ciepło.

Dobre wiadomosci smile Wyszlo Ci Drzewo, Bukiet i Dom, co oznacza, ze masz szanse na prace zwiazana ze sluzba zdrowia, czy tez innym leczeniem ludzi (moze byc to leczenie alternatywne) i o ile nie bedziesz pracowac z domu, to na pewno ta praca przyniesie Ci wiele szczescia i zadowolenia.

267

santapietruszka napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

Ja chciałabym się też dowiedzieć, co dalej u mnie z finansami. Tak w ramach ćwiczeń dla Ciebie big_smile

No, znowu w sprawach finansowych wychodzi Ci jakiś przyjaciel (Pies). Jest to ktoś kogo znasz cale zycie, od dzieciństwa (Drzewo). Na przeszkodzie na dziś staja Ci jakies opóźnienia (Lilie), które sa związane z długoterminowymi inwestycjami. Nie martw się jednak, bo na gorze masz karte Listu, która zapowiada dobre wiadomości po jakims czasie, około 27 dni bądź po pol roku. Generalnie zrealizujesz swoje plany (Ksiezyc).

Beyondblackie, jesteś genialna big_smile
Dziś mija 27 dni od tamtej wróżby i właśnie otrzymałam dobrą wiadomość - prawdopodobnie naprawdę zrealizuję swoje plany big_smile
A kimś, kogo znam od od dzieciństwa i poratuje mnie finansowo, okazała się niespodziewanie moja Mama... smile

Fantastycznie! Ciesze sie, ze sie spelnilo smile

268

To ja też poproszę, jeśli można :-)

Czy uda mi się stworzyć szczęśliwy, wieloletni związek i nie zapomnieć w nim o sobie?

Z góry bardzo dziękuję za wróżbę.

269

Iceni napisał/a:

Oraz mam nastepnego kandydata: Pan Złoty, na pierwszy rzut oka wyglada na ogarniętego smile

Z Panem Ladnym wroze Ci klopoty i nieporozumienia (Trumna, Pierscien). Szczegolnie ostrzegam Cie przed jakimikolwiek finansowymi czy biznesowymi przedsiewzieciami z nim zwiazanymi, bo facet Cie wyroluje (Ryby).

Pan Zloty jest chory i to dosyc powaznie (Kotwica, Trumna, Bukiet).

270

Beyondblackie napisał/a:
Tunbergia napisał/a:

Kłaniam się ciepło.

Dobre wiadomosci smile Wyszlo Ci Drzewo, Bukiet i Dom, co oznacza, ze masz szanse na prace zwiazana ze sluzba zdrowia, czy tez innym leczeniem ludzi (moze byc to leczenie alternatywne) i o ile nie bedziesz pracowac z domu, to na pewno ta praca przyniesie Ci wiele szczescia i zadowolenia.

Bardzo dziękuję za odpowiedź na moje pytanie .Nie do końca rozumiem ten fragment  ...." o ile będziesz pracować z domu " jeśli można proszę dwa słowa więcej smile

271

Beyondblackie napisał/a:
Iceni napisał/a:

Z Panem Ladnym wroze Ci klopoty i nieporozumienia (Trumna, Pierscien). Szczegolnie ostrzegam Cie przed jakimikolwiek finansowymi czy biznesowymi przedsiewzieciami z nim zwiazanymi, bo facet Cie wyroluje (Ryby).

Pan Zloty jest chory i to dosyc powaznie (Kotwica, Trumna, Bukiet).

Hm... finansowo to nic nas laczyc nie moze. Czy ta karta moze oznaczac cos innego? Z pewnoscia klopoty finansowe teraz rządzą jego swiatem, ale mnie to nijak dotyczyc nie może.

Nieporozumienia są od początku, na razie pan Ładny pojechal do domu, a w zwiazku z tym kontakt zamarł czyli się może okazać, że to było ostatnie pytanie big_smile

Dzięki moja Wróżko big_smile

272

Tunbergia napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Tunbergia napisał/a:

Kłaniam się ciepło.

Bardzo dziękuję za odpowiedź na moje pytanie .Nie do końca rozumiem ten fragment  ...." o ile będziesz pracować z domu " jeśli można proszę dwa słowa więcej smile

Zle sie wyrazilam. Chodzi o to, ze albo bedziesz prowadzic dzialalnosc z domu (nie wiem, moze bedziesz miec wlasny gabinet?) albo jezeli nie z domu, to ta praca przyniesie Ci duzo satysfakcji smile Tzn, tak czy siak bedziesz z niej zadowolona, ale niejasne jest czy bedzie to praca z domu czy gdzie indziej.

273

AiR7 napisał/a:

hej smile

zajrzysz dla mnie w karty ? smile Pytanie :

Zaczynam kurs, ważny dla mnie,  czy to dobry pomysł czy sobie poradzę?

Jezeli idzie o kurs, to pojdzie Ci swietnie (Klucz), ale pilnuj sie, zeby w nikim sie tam nie zakochac (Serce, Myszy), bo moze Cie spotkac bolesny zawod.

274

kaja77 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Dziękuję Wróżko smile
A czy mogłabyś zobaczyć w swych kartach jaki będzie ten nowy związek mojego byłego męża?

A co Cie byly maz interesuje? Jest byly, zostaw go w przeszlosci.

chciałabym tylko wiedzieć czy w końcu da mi spokój czy uwolni mnie w końcu od siebie czy kiedyś przypadkiem nie zapuka do mych drzwi jak mu się wszystko wcześniej czy później rozleci

Tak. Wychodzi Ci Slonce, wiec byly maz na pewno sie od Ciebie odczepi.

275 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2016-10-16 23:13:42)

Ruta napisał/a:

Jeśli można.
Chciałabym się na wstępie zapytać jaki rozkład stosujesz i w jaki sposób interpretujesz? Korzystasz z jakiś gotowych rozkładów czy masz swój?

Moje pytanie to: czy powinnam spotkać się na pewnym wydarzeniu pogańskim z innymi ludźmi? I czy poznam tam kogoś ciekawego?

To zalezy. Uzywam rozkladow z ksiazki Rany George, jak rowniez wspieram sie strona Lenormand Weebly. Czasem uzywam rozkladow robionych przez siebie, jezeli dobrze chce przeanalizowac sytuacje. Czesto to jest literalnie jedna karta smile

Alez jak najbardziej jedz na to spotkanie, bo czeka Cie na nim prawdziwa odnowa nastroju (Trumna, Slonce) i moze nawet nawiazesz jakies znajomosci, ktore pozwola Ci nawiazac jakas fantastyczna umowe, badz...szczesliwe malzenstwo (Slonce, Pierscien) big_smile

276 Ostatnio edytowany przez Ruta (2016-10-16 23:18:09)

Dziękuję.

Pytam, bo ja zwykle wykładam 3 rzędy po 4 karty. I czytam i w pionie i w poziomie. Ciekawe rzeczy wychodzą. big_smile

277

Lucinda napisał/a:

Witam, ja również poproszę o wróżbę dotyczącą życia zawodowego - czy otworzyć własną działalność czy pozostać na obecnym stanowisku i oczekiwać na awans?  Pozdrawiam

Ale szczesciara z Ciebie!

Cokolwiek zrobisz, to Ci sie to oplaci. Na wlasna dzialalnosc wychodzi Ci Slonce wiec absolutny sukces. W pracy masz Lisa,wiec czeka Cie awans jezeli bedziesz sprytna smile

278

Ruta napisał/a:

Dziękuję.

Pytam, bo ja zwykle wykładam 3 rzędy po 4 karty. I czytam i w pionie i w poziomie. Ciekawe rzeczy wychodzą. big_smile

Hmmm, dla mnie zwykle to za duzo kart. Wole brac trzy albo piec kart by zorientowac sie w problemie, albo rozkladam po trzy karty na kazda sfere zycia klienta (zdrowie, milosc, kasa, rodzina itp). Oczywiscie sa tez rozklady partnerskie, bardziej skomplikowane, tabliczka czekolady i wielka tablica, ale ta ostatnia robie bardzo rzadko, bo to dobra godzina, dwie by sie przez to przekopac wink

279

Bardzo dziękuję  za kolejną odpowiedź ,rzeczywiście działalność dotyczy służy zdrowia .Natomiast  niepokoi mnie  postawa wspólniczki ,do której straciłam zaufanie. Jeśli mogę ostatnie pytanie ; czy  ta współpraca będzie trwała nadal , czy powinnam się z nią rozstać?
Nigdy nie korzystałam z takiego sposobu rozwiązywania  swoich dylematów i przyznam ,że jestem zaskoczona trafnością  odpowiedzi ,życzę  najlepszego i najlepszy z uśmiechów przesyłam w podziękowaniu smile

280

Tunbergia napisał/a:

Bardzo dziękuję  za kolejną odpowiedź ,rzeczywiście działalność dotyczy służy zdrowia .Natomiast  niepokoi mnie  postawa wspólniczki ,do której straciłam zaufanie. Jeśli mogę ostatnie pytanie ; czy  ta współpraca będzie trwała nadal , czy powinnam się z nią rozstać?
Nigdy nie korzystałam z takiego sposobu rozwiązywania  swoich dylematów i przyznam ,że jestem zaskoczona trafnością  odpowiedzi ,życzę  najlepszego i najlepszy z uśmiechów przesyłam w podziękowaniu smile

Chyba masz racje sie wahac, bo mnie wychodzi, ze ta Twoja wspolniczka planuje powiekszenie rodziny (Serce, Bocian, Lilie). Jest to klasyczny zestaw ciazowy wink No chyba, ze jestescie ginekologiczkami, bo wtedy to sugeruje bardzo owocna praktyke.

281 Ostatnio edytowany przez Tunbergia (2016-10-18 19:21:37)

Beyondblackie napisał/a:
Tunbergia napisał/a:

Chyba masz racje sie wahac, bo mnie wychodzi, ze ta Twoja wspolniczka planuje powiekszenie rodziny (Serce, Bocian, Lilie). Jest to klasyczny zestaw ciazowy wink No chyba, ze jestescie ginekologiczkami, bo wtedy to sugeruje bardzo owocna praktyke.

Mamy wspólny gabinet  ,zajmujemy się inną dziedziną zdrowia. Obie jesteśmy w dojrzałym wieku ,ciąża nam nie grozi ,  intuicja podpowiada mi ,że wspólniczka podejmuje działania ,które w finale zamkną  wspólne działania zawodowe.
Bardzo dziękuję za kolejne informacje .Jestem bardzo ciekawa finału smile smile smile

282

Chcialam.zapytac sie czy przejdziemy kryzys? Co dalej z naszym malzenstwem? Czy moj maz się zmieni??

283 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-10-20 14:38:27)

Beyondblackie! No i znowu potrzebuję twojej pomocy z Panem Ładnym big_smile
Kłotnie i nieporozumienia już były a teraz pan Ładny zastrzelił mnie kiedy zaczął rozważać pewną kwestię i teraz ja się zastanawiam czy on tak na poważnie czy to jakieś tylko zamki z piasku?

(Finansowo nic nas nie łączy big_smile, chociaż to właśnie jego finanse /a dokladnie ich brak na dokonczenie studiów za granicą/ decydują o wszystkim. Dziecka ani kochanki tez nie ma  (choc tę pewnie chciałby mieć) big_smile ) Jedyna niewiadoma to sen o Ameryce smile

284

Witaj Beyondblacke smile

Czy mogłabys sprawdzić, czy poprawią mi sie choć troche sprawy finansowe? smile
Z góry dzięki

285

Beyondblackie napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Wiadomo, o co Krejzi chce zapytać big_smile

No to, droga wróżko Beyondblackie Czy Krejzolka82 będzie miała super, fajnego faceta? big_smile tongue big_smile

Krejzi, w tej chwili marzysz o szczęściu, co symbolizuje Slonce. Niestety karta Trumny zwraca uwagę na to, ze jesteś raczej zdepresowana, letargiczna. Chmury mowia, ze powinnas postawić się przeciwnościom, zawalczyć wbrew własnym odczuciom. Rozwiazaniem Twojego dylematu sa Kwiaty, które wroza mila wizyte, zaproszenie na impreze na której kogos ciekawego możesz spotkać smile

Więc tak, u mnie bez żadnych zmian uczuciowo-sercowych.
I co teraz? big_smile

286

Przepraszam wszystkich za przerwe.

Mialam mega stresujacy okres po przeprowadzce. Dopiero zaczynam biznes i otwieram praktyke, wiec cale dnie spedzalam na dzwonieniu i projektowaniu strony internetowej. Poza tym Misiu mial mocne utarczki z jednym z partnerow z firmy i to wszysko mnie zdestabilizowalo.

Wkrotce bede miec wlasna strone Lenormand smile Ale Wy dziewczyny mozecie zasiegac porady zawsze, za darmo i o kazej porze dnia i nocy.

287

Beyondblackie, trzymam kciuki za sukces!

A gdybys ci sie jeszcze zachcialo postawic wrozbe przed piatkowym usg o plec mojego dziecka smile
Ciekawa jestem po prostu co karty w tym temacie. I rozumiem, ze tak bezposrednio o plec to trudno pytac, wiec dodam, ze maz napalil sie na chlopaka, a ja marze o malej wersji siebie. Czyli pytanie powinno chyba brzmiec, czy bardziej z wiesci o plci w piatek zadowolona bede ja czy maz smile

Dzieki!

288

ksiezniczkaola napisał/a:

A gdybys ci sie jeszcze zachcialo postawic wrozbe przed piatkowym usg o plec mojego dziecka smile
Ciekawa jestem po prostu co karty w tym temacie. I rozumiem, ze tak bezposrednio o plec to trudno pytac, wiec dodam, ze maz napalil sie na chlopaka, a ja marze o malej wersji siebie. Czyli pytanie powinno chyba brzmiec, czy bardziej z wiesci o plci w piatek zadowolona bede ja czy maz smile

Dzieki!

Wyszedl Bukiet- dziewczynka big_smile

289

Beyondblackie--- Coś ostatnio rozmijam się z moim panem. Kontakt słabnie...chyba.
Dać mu jeszcze szansę, czy odpuścić sobie?

290

Krejzolka82 napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Wiadomo, o co Krejzi chce zapytać big_smile

No to, droga wróżko Beyondblackie Czy Krejzolka82 będzie miała super, fajnego faceta? big_smile tongue big_smile

Krejzi, w tej chwili marzysz o szczęściu, co symbolizuje Slonce. Niestety karta Trumny zwraca uwagę na to, ze jesteś raczej zdepresowana, letargiczna. Chmury mowia, ze powinnas postawić się przeciwnościom, zawalczyć wbrew własnym odczuciom. Rozwiazaniem Twojego dylematu sa Kwiaty, które wroza mila wizyte, zaproszenie na impreze na której kogos ciekawego możesz spotkać smile

Więc tak, u mnie bez żadnych zmian uczuciowo-sercowych.
I co teraz? big_smile

No i znowu karty pokazuja, ze masz dola teraz sad (Trumna) i w dodatku masz dosyc pod gorke, jestes przepracowana (Gora). Na pocieszenie Ci powiem, ze z reszta zdrowia jest zupelnie dobrze (Drzewo) i, ze ten okres stagnacji nie potrwa dlugo. Wkrotce spotkasz kogos bardzo przyjacielskiego (Pies). Moze poznasz kogos przez przyjaciolke/ przyjaciela smile

291

A ja to bym chciała wiedzieć, czy znajdę wreszcie swoje miejsce na ziemi, czyli mieszkanie w miejscu, w którym chcę big_smile Bo wszystkie mi wykupili big_smile

292

moniaCo napisał/a:

Witaj Beyondblacke smile

Czy mogłabys sprawdzić, czy poprawią mi sie choć troche sprawy finansowe? smile
Z góry dzięki

Jak na razie to jest nieciekawie. Ktos Ci bardzo bruzdzi, prawdopodobnie kobieta (Zmija, Gora). Uwazalabym wiec na kobiete w otoczeniu z ktora masz powiazania finansowe, bo szykuja Ci sie bardzo niemile wiadomosci dotyczace jakis ciec i strat finansowych (List, Kosa). Sorry.

293

aga2016 napisał/a:

Chcialam.zapytac sie czy przejdziemy kryzys? Co dalej z naszym malzenstwem? Czy moj maz się zmieni??

Przykro mi, ale z kart wychodzi, ze Twoj maz Cie oszukuje i ma romans (Ksiezyc, Lis). Chociaz troche poudaje milego (Koniczyna), to dalej bedzie robil co robi.

Zaznaczam, to tylko karty, wiec nie bierz tego na powaznie.

294

Iceni napisał/a:

Beyondblackie! No i znowu potrzebuję twojej pomocy z Panem Ładnym big_smile
Kłotnie i nieporozumienia już były a teraz pan Ładny zastrzelił mnie kiedy zaczął rozważać pewną kwestię i teraz ja się zastanawiam czy on tak na poważnie czy to jakieś tylko zamki z piasku?

(Finansowo nic nas nie łączy big_smile, chociaż to właśnie jego finanse /a dokladnie ich brak na dokonczenie studiów za granicą/ decydują o wszystkim. Dziecka ani kochanki tez nie ma  (choc tę pewnie chciałby mieć) big_smile ) Jedyna niewiadoma to sen o Ameryce smile

Ten Pan jest bardzo obrazalski i klotliwy, o byle co rzuca foszka wink (Bicz, Trumna). Jest tez mega zmienny nastrojowo. Jezeli chodzi o jego zamiary wobec Ciebie, to pociagasz go jako ktos energetyczny i optymistyczny. Ja bym sie byla czy on Cie nie chce emocjonalnie wycmokac hmm

295

A ja to bym chciała wiedzieć, czy znajdę wreszcie swoje miejsce na ziemi, czyli mieszkanie w miejscu, w którym chcę big_smile Bo wszystkie mi wykupili big_smile

Tak smile Wychodzi Ci bukiet, wiec jak najbardziej i stanie sie to przy pomocy kobiety smile

296

Mystique71 napisał/a:

Beyondblackie--- Coś ostatnio rozmijam się z moim panem. Kontakt słabnie...chyba.

Ten Pan teraz przetrawia jakies wazne informacje (Slonce, Ksiazka), ktore dotycza pracy czy tez egzaminow. Jezeli chodzi o jego intencje to wydaje sie, ze widzi sie raczej jako Twoj przyjaciel, bratnia dusza (Klucz, Pies) niz ktos romantyczny hmm

297

Beyondblackie, w sumie głupio mi trochę pisać, ale pomiędzy tymi pytaniami od dziewczyn ostatnio było też moje. I nie wiem czy po prostu ominęłaś, czy karty się nie układają ;-)
Pozdrawiam

298

Autre napisał/a:

To ja też poproszę, jeśli można :-)

Czy uda mi się stworzyć szczęśliwy, wieloletni związek i nie zapomnieć w nim o sobie?

Z góry bardzo dziękuję za wróżbę.

Zwiazek wogole Ci nie wychodzi sad Masz Krzyz, Wieze i Kose, co wrozy jakies powazne problemy urzedowe, albo wrecz odciecie sie od swiata i pojscie droga religijna, klasztor.

299

Dzięki serdeczne za poświęcony czas :-)

300

Beyonblackie czy wszystko bedzie u mnie w porzadku czy szykują sie jakies klotnie?? W ostatniej wrozbie wyszla trumna. Umarla babcia meza :-(

301

Beyondblackie napisał/a:
Mystique71 napisał/a:

Ten Pan teraz przetrawia jakies wazne informacje (Slonce, Ksiazka), ktore dotycza pracy czy tez egzaminow. Jezeli chodzi o jego intencje to wydaje sie, ze widzi sie raczej jako Twoj przyjaciel, bratnia dusza (Klucz, Pies) niz ktos romantyczny hmm

Sprawy zawodowe---bardzo możliwe. Piastuje on kierownicze stanowisko, wiem że ostatnio dużo się u niego w związku z tym dzieje.
Co do relacji-- to raczej on wykazywał większe zaangażowanie...Chyba go zniechęciłam...? wink

302

Beyondblackie napisał/a:

Dzieki!

Fajnie by bylo smile to trzymam za slowo, a w piatek zamelduje co na to usg

303

Beyondblackie napisał/a:

Dzieki!

Fajnie by bylo smile to trzymam za slowo, a w piatek zamelduje co na to usg

BB, kocham cie i twoje karty smile
Gin powiedziala, ze na 80-90% dziewczynka, 100% to bedzie dopiero jak sie urodzi wink

304

No super! Ciesze sie z Toba smile

305

Beyond a czy ja moge jeszcze raz prosic o pana Ładnego?  big_smile bo ostatnio doszlo miedzy nami do powaznego konfliktu i pan Ladny znow strzelil focha.

I teraz tak czy ten knonflikt skonczy sie po mojemu, czy raczej on postawi na swoim?  big_smile

306 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2016-11-07 08:50:41)

Iceni napisał/a:

Beyond a czy ja moge jeszcze raz prosic o pana Ładnego?  big_smile bo ostatnio doszlo miedzy nami do powaznego konfliktu i pan Ladny znow strzelil focha.

I teraz tak czy ten knonflikt skonczy sie po mojemu, czy raczej on postawi na swoim?  big_smile

Sorry, ze z opoznieniem odpowiadam, ale ostatnio mega pracy i zajec mialam, i siem jakos tak nie wyrobila wink

Do rzeczy, wiec. Ten Pan ma ostatnio wyrazna niechec do przebywania w tlumie i notorycznie odwoluje umowione spotkania. Chce byc sam ze soba (Ogrod, Gora). Jezeli chodzi o stosunek do Ciebie, to ma on jakies wyrzuty sumienia (Krzyz, Pierscionek), bo traktuje Cie dosyc powaznie, na co wskazuje Krzyz. Wkrotce dostaniesz od niego maila (Ptaki) smile

307

andziula125 napisał/a:

Beyonblackie czy wszystko bedzie u mnie w porzadku czy szykują sie jakies klotnie?? W ostatniej wrozbie wyszla trumna. Umarla babcia meza :-(

Oj, ktos Cie niezle ostatnio oklamuje. Wiadomosci jakie ostatnio dostalas byly falszywe, albo przynajmniej zmanipulowane (Lis, Jezdziec przy karcie Kobiety). Radzilabym uwazac na szefa/ szefowa, albo inna wplywowa osobe w Twoim otoczeniu (Niedzwiedz). Jest to raczej ktos starszy wiekiem, niekoniecznie bardzo starszy ale starszy od Ciebie, moze nawet czlonek rodziny (Lilie). I znow wychodzi Trumna w podsumach wiec zapowiada sie okres stagnacji,zniechecenia, depresji i przygnebienia.

Tak na marginesie, Trumna NIE OZNACZA smierci. Karta trumny jest zwiazana z depresja, lekami, fobiami, zakonczeniami w zwiazkach czy w pracy, bolesna transformacja i czasem powazna choroba (w zaleznosci od otaczajacych kart).

308

Beyondblackie, jak jesteś dostępna, to powiedz mi, co myślisz o mieszkaniu, które jadę oglądać dzisiaj? big_smile

309

Beyondblackie napisał/a:
andziula125 napisał/a:

Oj, ktos Cie niezle ostatnio oklamuje. Wiadomosci jakie ostatnio dostalas byly falszywe, albo przynajmniej zmanipulowane (Lis, Jezdziec przy karcie Kobiety). Radzilabym uwazac na szefa/ szefowa, albo inna wplywowa osobe w Twoim otoczeniu (Niedzwiedz). Jest to raczej ktos starszy wiekiem, niekoniecznie bardzo starszy ale starszy od Ciebie, moze nawet czlonek rodziny (Lilie). I znow wychodzi Trumna w podsumach wiec zapowiada sie okres stagnacji,zniechecenia, depresji i przygnebienia.

Tak na marginesie, Trumna NIE OZNACZA smierci. Karta trumny jest zwiazana z depresja, lekami, fobiami, zakonczeniami w zwiazkach czy w pracy, bolesna transformacja i czasem powazna choroba (w zaleznosci od otaczajacych kart).

Dziekuje za poswiecony czas :-)

310

Beyondblackie, jak jesteś dostępna, to powiedz mi, co myślisz o mieszkaniu, które jadę oglądać dzisiaj? big_smile

Wyszedl Ci Bocian, wiec pozytywne zmiany smile Ale on tez oznacza, ze tych zmian musisz dokonac sama, wiec moze mieszkanie bedzie fajne ale do remontu.

Powodzenia zycze! smile

311 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-11-07 16:49:30)

Beyondblackie napisał/a:

Wyszedl Ci Bocian, wiec pozytywne zmiany smile Ale on tez oznacza, ze tych zmian musisz dokonac sama, wiec moze mieszkanie bedzie fajne ale do remontu.

Powodzenia zycze! smile

A coś więcej da się? tongue
Mieszkanie nie jest do remontu, nie wymaga nawet malowania... i jest piękne - ale jest w miejscu, którego nie brałam pod uwagę dotychczas.
Czy może chodzić o zmianę mojego nastawienia do tego miejsca?

312

Santa, tez moze smile Bocian mowi o zmianach pozytywnych, zmianach miejsca zamieszkania, podrozach, nowej pracy, nowej milosci. Jest karta pozytywna wiec te zmiany sa zawsze na lepsze smile

313 Ostatnio edytowany przez Iceni (2016-11-08 14:24:14)

Beyondblackie napisał/a:
Iceni napisał/a:

Sorry, ze z opoznieniem odpowiadam, ale ostatnio mega pracy i zajec mialam, i siem jakos tak nie wyrobila wink

Do rzeczy, wiec. Ten Pan ma ostatnio wyrazna niechec do przebywania w tlumie i notorycznie odwoluje umowione spotkania. Chce byc sam ze soba (Ogrod, Gora). Jezeli chodzi o stosunek do Ciebie, to ma on jakies wyrzuty sumienia (Krzyz, Pierscionek), bo traktuje Cie dosyc powaznie, na co wskazuje Krzyz. Wkrotce dostaniesz od niego maila (Ptaki) smile

Ty jestes normalnie niesamowita!
Napisal dzisiaj.

Powinnas zaczac brac grubą kasę za to! big_smile
-----'''

To teraz w wolnej chwili powiedz mi co ja mam robic dalej zeby go rozgryźć. Jaką metodę na niego zastosowac?

Nie tyle do romansu co zeby dotrzec do jego wnetrza bardziej jako przyjaciel.

314

Beyond jeżeli mogłabym poprosić Ciebie i Twoje karty o drobną wskazówkę, bo mam pewne wątpliwości jak postąpić...
Mam dwie bliskie koleżanki. Znamy się wszystkie i spotykamy w różnych konfiguracjach. Odnoszę wrażenie, że od pewnego czasu nasze relacje bardzo straciły na jakości. Na początku interpretowałam pewne zachowania jako zmęczenie, gorszy dzień i inne takie cuda. Nigdy nie zakładam z góry, że kierują kimś złe intencje. Jednak od ostatniego naszego spotkania, bardzo poważnie zastanawiam się, czy nie nadszedł czas na wygaszenie tej relacji. Jedna z "psiapsiół" coraz częściej pozwala sobie na mniejsze lub większe złośliwości pod moim adresem, które wypowiadane są niby żartem ale tak naprawdę są pewną formą wyładowywania na mnie swojej złości. Co jest powodem tej złości nie wiem, ale na odwagę w wyartykułowaniu żali ewidentnie jej nie stać. Druga stała się bardzo skryta ( pozwoliłam sobie nie przytaknąć w odpowiedzi na zadanie pytanie  wink ) przez co relacja stała się nie dość, że dość powierzchowna ( gadanie o niczym i unikanie tematu jej partnera), to jeszcze specyficznie "duszna".
Zastanawiam się teraz, czy to ja stałam się dziwnie małostkowa i nadwrażliwa, czy jednak intuicja mnie nie zawodzi. Nie chcę, żeby ktoś zmuszał się do mojego towarzystwa z racji jakiś zaszłości. Dziewczyny są fajne, ale mam świadomość , że  z czasem pewne relacje się zmieniają, wypalają. Nie ma sensu zmuszać się do spotkań o tej samej częstotliwości, co kiedyś jeżeli nie sprawia im to już frajdy. Dać się temu spokojnie wypalić lub pozwolić przekształcić się w mniej bliską relację ? Może jednak to tylko chwilowe zawirowania w naszych w stosunkach albo może moje czepialstwo ? Nie wiem jak się zachować... mam wątpliwości... Nie chcę też odgradzać się od nich jakimś murem jeżeli te wątpliwości, to jednak tylko moje urojenia wink

315

Jaki ciekawy wątek.
Byłam raz jeden u tarocistki i z dzisiejszej perspektywy przyznaję, że zignorowałam bardzo cenną "wskazówkę" sad
Jeśli znajdziesz chwilę, to będę wdzięczna jeśli postawisz dla mnie karty smile
Zaczęłam całkiem niedawno nowe studia i chciałabym wiedzieć, co mówią na ten temat karty i jak je interpretujesz.
Pozdrawiam smile

316

Iceni napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Iceni napisał/a:

Ty jestes normalnie niesamowita!
Napisal dzisiaj.

Powinnas zaczac brac grubą kasę za to! big_smile
-----'''

To teraz w wolnej chwili powiedz mi co ja mam robic dalej zeby go rozgryźć. Jaką metodę na niego zastosowac?

Nie tyle do romansu co zeby dotrzec do jego wnetrza bardziej jako przyjaciel.

Watpliwosci i przeszkody u tego Pana ustepuja, choc ciagle jest stres i watpliwosci (Chmury, Myszy, Pan). Jezeli chodzi o to jak go traktowac, to jest szansa na nowy poczatek, jak to mowia 'the coast is clear' (List, Koniczyna Dziecko). Facet sie przelamie smile

317 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-11-15 09:57:27)

Beyondblackie, czy załatwię dzisiaj pozytywnie sprawę, którą chcę załatwić? big_smile

Ja tak w ramach ćwiczeń dla Ciebie wciąż wink

318

Przyszłość napisał/a:

Jaki ciekawy wątek.
Byłam raz jeden u tarocistki i z dzisiejszej perspektywy przyznaję, że zignorowałam bardzo cenną "wskazówkę" sad
Jeśli znajdziesz chwilę, to będę wdzięczna jeśli postawisz dla mnie karty smile
Zaczęłam całkiem niedawno nowe studia i chciałabym wiedzieć, co mówią na ten temat karty i jak je interpretujesz.
Pozdrawiam smile

Masz wspaniale karty smile Wnioskuje z rozkladu, ze Twoje studia sa w dziedzinie takiej jak bankowosc, podatki, biznes czy tez rachunkowosc (Wieza, Ryby) i w zwiazku z ich podjeciem duzo zarobisz (Ryby, Serce). Gratulacje smile

319

Beyondblackie, czy załatwię dzisiaj pozytywnie sprawę, którą chcę załatwić? big_smile

Jest to sprawa dotyczaca domu (Dom) i niestety karty mowia, ze Twoje najgorsze leki sie spelnia (Kosa, Trumna)- strata kasy, utrata domu. Jako karte doradcza masz Statek, wiec szykuje sie przeprowadzka, a w przeciagu szesciu miesiecy masz szanse na podpisanie nowej umowy (Pierscionek)- czy to kupno czy najem.

320

Volver napisał/a:

Beyond jeżeli mogłabym poprosić Ciebie i Twoje karty o drobną wskazówkę, bo mam pewne wątpliwości jak postąpić...
Mam dwie bliskie koleżanki. Znamy się wszystkie i spotykamy w różnych konfiguracjach. Odnoszę wrażenie, że od pewnego czasu nasze relacje bardzo straciły na jakości. Na początku interpretowałam pewne zachowania jako zmęczenie, gorszy dzień i inne takie cuda. Nigdy nie zakładam z góry, że kierują kimś złe intencje. Jednak od ostatniego naszego spotkania, bardzo poważnie zastanawiam się, czy nie nadszedł czas na wygaszenie tej relacji. Jedna z "psiapsiół" coraz częściej pozwala sobie na mniejsze lub większe złośliwości pod moim adresem, które wypowiadane są niby żartem ale tak naprawdę są pewną formą wyładowywania na mnie swojej złości. Co jest powodem tej złości nie wiem, ale na odwagę w wyartykułowaniu żali ewidentnie jej nie stać. Druga stała się bardzo skryta ( pozwoliłam sobie nie przytaknąć w odpowiedzi na zadanie pytanie  wink ) przez co relacja stała się nie dość, że dość powierzchowna ( gadanie o niczym i unikanie tematu jej partnera), to jeszcze specyficznie "duszna".
Zastanawiam się teraz, czy to ja stałam się dziwnie małostkowa i nadwrażliwa, czy jednak intuicja mnie nie zawodzi. Nie chcę, żeby ktoś zmuszał się do mojego towarzystwa z racji jakiś zaszłości. Dziewczyny są fajne, ale mam świadomość , że  z czasem pewne relacje się zmieniają, wypalają. Nie ma sensu zmuszać się do spotkań o tej samej częstotliwości, co kiedyś jeżeli nie sprawia im to już frajdy. Dać się temu spokojnie wypalić lub pozwolić przekształcić się w mniej bliską relację ? Może jednak to tylko chwilowe zawirowania w naszych w stosunkach albo może moje czepialstwo ? Nie wiem jak się zachować... mam wątpliwości... Nie chcę też odgradzać się od nich jakimś murem jeżeli te wątpliwości, to jednak tylko moje urojenia wink

Jedna z nich to niesamowita plotkara, ktora mowiac dosadnie obrabia Ci doope jak nie patrzysz (Lis, Ogrod) w calym towarzystwie. Druga zas ma z Toba bardzo powierzchowny zwiazek, nie jest za bardzo zainteresowana Twoimi sprawami (Pierscionek, List). Takze nie za bardzo warto podtrzymywac te znajomosci.

321

Beyond bardzo dziękuję za poświęcony czas ! smile

322 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-11-15 10:20:46)

Beyondblackie napisał/a:

Jest to sprawa dotyczaca domu (Dom) i niestety karty mowia, ze Twoje najgorsze leki sie spelnia (Kosa, Trumna)- strata kasy, utrata domu. Jako karte doradcza masz Statek, wiec szykuje sie przeprowadzka, a w przeciagu szesciu miesiecy masz szanse na podpisanie nowej umowy (Pierscionek)- czy to kupno czy najem.

Utrata w sensie, że go sprzedaję, mam nadzieję big_smile Przeprowadzka, owszem, szykuje się - i mam nadzieję, że szybciej niż w ciągu 6 miesięcy smile czyli znowu trafienie, a ja jadę w takim razie spróbować załatwić to, co chcę, chociaż nieładnie mi tu przepowiedziałaś smile

323

Beyondblackie napisał/a:

Utrata w sensie, że go sprzedaję, mam nadzieję big_smile Przeprowadzka, owszem, szykuje się - i mam nadzieję, że szybciej niż w ciągu 6 miesięcy smile czyli znowu trafienie, a ja jadę w takim razie spróbować załatwić to, co chcę, chociaż nieładnie mi tu przepowiedziałaś smile

Z kart wynika, ze stracisz na tej sprzedazy, ale nie martw sie bo Twoj nowy dom bedzie dokladnie taki jaki chcesz smile Kombinacja Statku i Pierscienia symbolizuje prawdziwy miesiac miodowy big_smile

324 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-11-15 10:36:28)

To, że stracę, to już wiem dawno smile niestety nie jest to dom w takim stanie, w jakim mój exmąż myśli, że jest big_smile ale pozbycie się wszelkich pozostałości po małżeństwie warte jest tej ceny big_smile big_smile big_smile

Twoj nowy dom bedzie dokladnie taki jaki chcesz
Z tym hasłem ruszam załatwiać big_smile

325 Ostatnio edytowany przez Kawencja (2016-11-15 12:40:37)

Usunelam post.

Posty [ 261 do 325 z 356 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024